Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona Panna Młoda

Przyjęcie weselne w restauracji ARTOR Rydułtowy

Polecane posty

Gość Zaniepokojona Panna Młoda

Witam.Wyczerpująco szukam odpowiedzi na swoje nurtujące pytania i znalazłam odpowiedzi jedynie z 2009 roku:(A mamy 2013. Więc tak,razem z narzeczonym zarezerwowaliśmy już salę na nasze wesele dokładnie na czerwiec 2015 roku własnie w Domu Przyjęć ARTOR w Rydułtowach.Jeszcze trochę czasu jest ale pojawił się mały problem a mianowicie taki,że miesiąc po tym jak zarezerwowaliśmy termin zastanawiamy się czy dobrze zrobiliśmy.Chodzi o to,że mamy jedynie potwierdzenie o jakości tego miejsca tzn.o jedzenie najbardziej tutaj chodzi od pewnego DJ który gości tam często. Moje pytanie takie: Co myślicie o tym miejscu?Dobrze zrobiliśmy rezerwując tam salę i powierzając ten NAJPIĘKNIEJSZY dzień właśnie tej restauracji? Proszę o pomoc bo naprawdę nas to troszkę nurtuje. Pozdrawiam:))

Gość Dorota198513
Ja byłam w Artorze na sylwestrze i nie mogę złego słowa powiedzieć naprawdę lokal na poziomie obsługa bardzo dobra a właściciele mili polecam

Gość Dorota198513
jesli macie duzo gości to miejsce super bo maja dużą sale i bedzie mozna spokojnie potańczyc, jedzonko było pyszne i w ilości nie do przejedzenia. pozdrawiam

Gość gość
Informacje na temat sali weselnej Artor w Rydułtowach, niedaleko Rybnika znajdziecie również na różnych portalach internetowych dotyczących sal weselnych i domów przyjęć na przykład tutaj: www.artor.pl Zapraszam!

Gość gość
Przepraszam, przez przypadek wpisałem adres domu przyjęć Artor, a nie mogę już tego zmienić. Sale weselne i domy przyjęć z Rybnika i okolic, w tym opinie o sali weselnej Artor: www.slubny-poradnik.pl/sala-weselna-rybnik Zapraszam wszystkich ;-)

Gość gość
dzięki za tanią reklamę własnej firmy