Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna2500

Czy można zajść w ciąże 1 dzień przed okresem

Polecane posty

Gość Niepewna2500

W środę kochałam się z moim partnerem bez zabezpieczenia, po stosunku powiedział mi, że za późno wyjął penisa i, że coś mogło zostać w pochwie. W czwartek po południu dostałam okresu. Czyli mam go jeden dzień , z tym , że mam biegunkę, aczkolwiek nie wiem czy to ma jakieś znaczenie :P Czy jest możliwość , że zaszłam w ciąże??

Gość Niepewna2500
Ludzie błagam piszcie !

Gość gość
Masz okres więc jaka ciaża??

Gość Niepewna2500
Mojej bratowej się właśnie taka sytuacja przydarzyła, a za 9 miesięcy pojawiła się moja chrześnica. Wiele dziewczyn tak ma,stąd moje pytanie :)

Gość gość
jak masz nieregularne cykle to można a wogóle to masz chyba paranoję

Gość Niepewna2500
Nie pytam czy mam paranoje, tylko czy jest możliwość zajścia w ciąże jeden dzień przed okresem, więc zdanie drugie jest bez sensu :)

Gość gość
Jeden dzień przed okresem nie zajdziesz, ale jeśli to nie był okres a krwawienie śródcykliczne/ około owulacyjne to owszem możesz zajść. Jak z twoimi cyklami, są regularne?

Gość Niepewna2500
No właśnie nie do końca okres mam od 23 dnia końca miesiąca nawet do 30 dnia , więc nie mogę powiedzieć , że mam regularny okres. Dzisiaj mając okres cały dzień jest mi niedobrze i raz dopiero co, wymiotowałam..oczywiście to może być spowodowane okresem.. Podsumowując nie mam pojęcia ,kiedy mogłam mieć owulacje

Gość gość
Taaaaak,jasne ....masz już objawy ciążowe..... Weź wyluzuj. Masz okres to nie jesteś w ciąży. Poza tym i tak czas pokaże czy coś zmajstrowaliście czy nie. I czy to coś zmienia....zrób test a nie zakładasz kolejny topik po nieodpowiedzialnym bzykaniu....

Gość gość
Nie ma szans aby mieć jakiekolwiek objawy 2 dni po. Nawet gdyby był to czas płodny to stosunek nie oznacza od razu zapłodnienia -może minąć nawet 3 dni. Nie jesteś w ciąży

Gość Niepewna2500
To nie jest nieodpowiedzialne, bo chcę być w ciąży :P Przecież piszę , że wymiotowałam pewnie od okresu. Dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Albo ten topik założyła jakaś idiotka albo to jest prowo!!!!!!!!!!!

Gość gość
Chce być w ciąży a pewnie mieszkają u mamusia lub coś wynajmują i jeśli będzie w ciąży to się zacznie problem....bo co dalej....co z pracą....jak sobie poradzą...itd...itp.... Dorośnijcie!!!!!!

Gość niepewna2500
Mieszkam z moim partnerem od 5 lat w naszym mieszkaniu i mamy stałe pensje, już się tak nie bulwersujcie bo Wam ciśnienie skoczy. Zapytałam się czy można zajść dzień przed okresem w ciąże i tyle. Nie spodziewałam się takich nerwów-radzę się zgłosić na wizytę do psychologa :)