Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabezpieczenie seks ciaza

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz uprawiałam seks z moim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywami(durex). On doszedł we mnie, ja nie miałam orgazmu. Gumka nie pękła, ani też nie zsunęła się. Od razu 'po' zeszłam z niego i nie kontynuowaliśmy dalej. Obejrzeliśmy gumkę dokładnie na jego członku i nie widać tam było żadnych oznak spermy na zewnątrz. Wszystko wręcz idealnie, ale właśnie z tego powodu mam głupie myśli, że coś mogło pójść nie tak, że coś nam umknęło. Od stosunku minęło 9 dni dzisiaj, a ja już zrobiłam 3 testy ciążowe, każdy wyszedł negatywnie, wiem, że to za wcześnie, ale tylko w taki sposób potrafię uspokoić myśli. Został mi jeszcze jeden test ciążowy, kiedy go zrobić? jakie jest prawdopodobieństwo, że mogłam zajść w ciążę? czy prezerwatywy mogą przesiąknąć itp? to był mój pierwszy raz, czy od tego może mnie pobolewać podbrzusze? zaobserwowałam dzisiaj na bieliźnie żółty suchy śluz, nie lepi sie, nie ciągnie, nic, temepratura ciała dzisiaj także wyniosła 37,2, mam zimne nogi i ręcę i wypieki na twarzy, czy to może być z nerwów? byłam także u ginekologa tydzień po stosunku, powiedział, że nie jestem w ciąży. Czy może to określić po tak krótkim czasie? Dodam, że aktualnie jestem w 18 dniu cyklu, miesiączkę miałam od 12 do 16 sierpnia, kochaliśmy sie 21 sierpnia, śluz zaobserwowałam dopiero 2 dni później. Dz Wiem, że to co piszę wydaje się śmieszne, ale zrozumcie kobietę, to był mój pierwszy seks, nie jestem jeszcze gotowa na dzieci.

Gość gość
Dodam, ze boli mnie lewa piers tak jakby zblizal mi sie okres

Gość gość
test 14 dni po stosunku jest pewny:)

Gość gość
wyluzuj, dziewczyno, to se a nie laboralorium

Gość gość
Gumka to nie zabezpieczenie.Było bzykanie będzie ciążą.