Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuun

pytanie do uprawiających jogging

Polecane posty

Gość ruuun

Hej, zamierzam jutro zacząć uprawiać jogging i mam takie jedno pytanie odnośnie obuwia. Czy jest jakaś różnica między adidasami a adidasami do biegania? Czy lepiej się biega w takich butach do joggingu niż w zwykłych? :P

Gość gość
zdecydownie lepiej. sa dostosowane do biegu i wygodnie sie w nich biega. sa tez wytrzymalsze, bo wiadomo, ze dostaja wiekszy 'wycisk'.warto wiec zainwestowac. polecam Nike.

Gość gość
ja mam takie najtansze do biegania z decathlonu, nie jakies nike czy inne markowe (nie place za jakis znaczek) i powiem ze roznica jest. jak wczesniej biegalam w zwyklych to bylo zdecydowanie gorzej, czesciej mialam pecherze i obolale stopy

buty do biegania bardziej amortyzuja .poczujesz roznice bo na poczatku bola piszczele

Gość ruuun
Hm... Aha. Dzięki Wam! W takim razie jutro lyecę po odpowiednie buty. A pytałam ponieważ spotkałam się z twierdzeniem żeby założyć pierwsze lepsze 'adidasy' i biec. Jeez, a przetestuję i przekonam się na własnych nóżkach biegnąc po dobry nastrój ;) chociaż jak biegałam na lekcjach w-fu to czułam "wstrząsy" że tak powiem. Bólu nie gdyż chyba był to krótki dystans. A odnośnie dystansu. Nasze możliwości się z czasem zwiększają? Tak? Ale po jakim czasie? dzięki wielkie jeszcze raz. Milego joggingu. nikke powiadasz kolezanko? A jakiś konkretny model? I czy faktycznie markowe adidas są lepsze od 'abibasów'? :D jakościowo na pewno, co nie?