Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawalerowie Polek XXI wieku

Polecane posty

Gość gość

Tak będę w przyszłości wyglądać wszyscy kawalerowie Polek po tym, jak biali Polacy o jasnych oczach wymrą. A polskie dzieci będą wszystkie wyglądać jak brudasy, Cyganie i Żydzi. Link: http://vimeo.com/15635820

Gość gość
Ale przystojniaki, w sam raz dla polskich wycieruchów o wyglądzie kaszalotów.

Gość gość
No i dobrze, niech się Polki mieszają z murzynami i ciapakami, w końcu to podobny poziom inteligencji i podobne geny. Polacy to ogólnie rzecz biorąc genetyczna mieszanka słowiańskich farmerów ze wsi i żydowskich handlarzy.

Gość gość
Może to i nawet dobrze, bo jak islam zapanuje w Europie, to nie będą nas mordować, bo wszyscy będziemy wyglądać tak jak Arabusy - ciemnoocy, czarnowłosi i z dużymi nosami.

Gość gość
To dobrze że nie żyje w przyszłości bo uwielbiam niebieskie lub zielone oczy u mężczyzn o jasnej karnacji. Nawet nie lubię zbyt opalonych. :O

Gość gość
No widzisz ,choć jedna normalna....

Gość gość
Lubię brunetów z jasną karnacją z ciemnymi lub niebiekimi oczami.

Gość gość
No i dobrze pani powyżej . A serio wam sie podobają tacy mocno egzotyczni amanci? Młodzi to może jeszcze ale starzeją się szybko oraz brzydko -tłuści łysi ... Stary Arab wygląda gorzej od starego Szweda czy Polaka.

Gość gość
To chyba nie sa Arabowie tylko Pakistańczycy...Mi się w ogóle nie podoba ciemna karnacja..lubie jasną skóre i rysy twarzy "białego człowieka" ;). Ci "biali" arabowie (Fenicjanie, Aramejczycy)z jasną karnacją są przystojni - żyją w Libanie, Syrii itp. Ci z ciemną skórą oraz Afgańczycy, Pakistańczycy są dla mnie odpychający.. Widziałam przystojnych Arabów ale nie w Europie - takich z ciemnymi włosami i np. zielonymi oczami oraz jasną karnacją. Tak czy siak nigdy nie związałabym się z Arabem, beez względu na to czy byłby Chrześcijaninem.. Moim przyszłym mężem lub obecnym chłopakiem może byc tylko Polak. Polki dla Polaków, Polacy dla Polek.

Gość gość
"Moim przyszłym mężem lub obecnym chłopakiem może byc tylko Polak. Polki dla Polaków, Polacy dla Polek." - Współczuję zaściankowości... :o

Gość gość
Kto używa jeszcze takich słów jak "zaścianek" i "ciemnogród" prócz cwanego żydostwa z Gazety Wyborczej, które chce, żeby Polacy mieszali swoje geny z małpami z Afryki?

Gość gość
Jak ci się szmato nie podobają Polacy, to wyp1erdalaj tam, gdzie ci będzie dobrze. Nikt cię na siłę do związków ze swoimi rodakami nie zmusza.

Gość 0 Terenia 0
Ja mam meza z Afganistanu. Ahmed ma na imie. Jakis problemik?

Gość gość
Problem to ty masz z głową. Wszędzie się tylko twoje wpisy podszywające sie po dnią. Chyba życia nie masz prywatnego że tak ciągle siedzisz na kafe i pilnujesz każdego postu. .

Gość gość
Tak to mniej więcej wygląda Żyd < Cygan < Niemiec < Arab< Ruski< Reszta

Gość 0 Terenia 0
Witajcie moi wielbiciele...ale mnie dzis Ahmed porzadnie wygrzmocil swoim pytnonem. Zaden Polak tego nie potrafi! Az sie lozko polamalo

Gość gość
To niech ci je Ahmed naprawi o ile potrafi . Ach nie szkoda go do takiej ciężkiej pracy .

Gość 0 Terenia 0
Ahmed by sie nigdy nie skalal taka robota, ja wezme mlotek i gwozdzie i naprawie nasze poslanie zeby bylo gotowe na wieczorne ciupcianie

Gość gość
przecież Niemiec to nobilitacja dla Polki po co ich umieszczać w jednym szeregu z brudasami?

Gość gość
no bo to wróg