Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet który to robi

Polecane posty

Gość gość

-przesuwa powoli dłoni po plecach, - ściska, łapie w talii w czasie rozmowy ze znajomymi (czy to oznaczanie terenu, że ta osoba do mnie przynależy?), - przytula do siebie, - wtula się znienacka do moich pleców - pomaga, - wyręcza, - nie gniewa się za drobne jej przewinienia (słabość do niej) - proponuje spotkania w "4 oczy", pozostawia mi wyboru miejsca, dnia, godziny - podbudowywuje, daje ogromne wsparcie, podpuszcza w formie żartów - przy odmowie czegoś przytula (jakby do niego nie dotarło) i blado się uśmiecha, jakkolwiek nie wygląda jakby miał zrezygnować ostatecznie To... znajomy. Jeszcze nie przyjaciel. On pierwszy zaczął mnie dotykać, a ja pierwsza go podrywać. Robiłam to na żarty, ale na to chyba się złapał. Ja się zakochałam w międzyczasie i nie wiem co dalej. Trafiłam się swoją właśną bronią ;/ Tak, facet jest "d**ą wołową", nieszkodliwy.

Gość gość
nie baw się jego uczuciami każdy ma serce - a złamane boli i trudno się goi bywa że się nie zagoi :(

Gość gość
zakochałam się w nim i pytam czy są szanse że to on się nie bawi

Gość gość
co myślicie?

Gość gość
ale tylko lubi, czy coś więcej?

Gość gość
eh...sama już nie wiem, czy nie doszukuje się czegoś na siłe

Gość gość
Myślimy,że to już twoj enty topik na ten temat, nie chce mi się szukać poprzednich, ale już to czytałam. Myślę,że jestes mitomanką, która szuka poklasku na kafeterii i robi z igły widły w nadziei,że ktoś ci odpisze ,że on oczywiście kocha cię nad życie, chce się ożenić, zamieszkać w małym, białym domku w puszczy knyszyńskiej, mieć 2 dzieci, labradora wtulonego w nogi przed wesoło trzaskającym kominkiem.... O matko, ile jeszcze tych tematów, dziewczyno???? Kilka pustych gestów, a ty dorabiasz ideologię do faktów. Zgroza, co ty masz w mózgu.

Gość gość
Nie szukam poklasku no błagam. Na takim portalu? Może tak jest. Tylko nie jest to dla mnie normalne że daleki znajomy nagle zmienia tak zachowanie i się zbliża.

Gość xantrypa
masz go na talerzu ...

Gość gość
To mam go na talerzu, czy nadinterpretuje?

Gość gość
Załóż kolejny topik. Ten się już wyczerpał. :D

Gość gość
Chyba tak zrobię heehehehehe. Dzięki za pomysł :)