Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę mieć dzieci tylko pod wpływem alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Jak jestem trzeźwa nie mam za grosz instynktu macierzyńskiego. Jak wypiję trochę to mi się odzywa. Nagle chcę zostać matką i co gorsza chcę abyśmy się starali o dziecko już zaraz po ślubie (ślub za miesiąc). Jak to wytłumaczyć :) heh

Gość Xxxxvvvvx
No tak po alkocholu ciężko TRZEŹWO myśleć ;) więc polecam nie zapomnieć o zabezpieczeniu kiedy masz zamiar kilka drinków/ piwek wypić i poczekać aż się po trzeźwemu kiedyś ten instynkt odezwie ;)

Gość gość
nooo dobra dobra, ja rozumiem ale jak to jest? niech mi ktoś wytłumaczy :D hehe będę wdzięczna. Jestem trzeźwa i widzę same minusy z bycia mamą. Jestem "pod wspływem" i widzę same plusy i chcę już teraz zaraz!

Gość gość
Broń Boże nie zachodz w ciążę, alkoholizm gwarantowany :D

Gość gość
hehe no na pewno na trzeźwo nie zajdę :D ale ja na serio chcę wiedzieć jak to jest, dlaczego mam takie odczucia......jak to jest no dziewczyny :D czyżby to było tak, że pod wpływem alko zapominamy o kłopotach, wszelakich trudnościach, wszystko wydaje się łatwe.....i dlatego?

Gość gość
Pijany prawdę Ci powie! :) Widać udajesz że nie chcesz a tak na prawdę Twój instynkt macierzyński działa....

Gość gość
hm no możliwe możliwe.....ale ja się na serio aż tego boję bo na trzeźwo jestem wręcz przeciwniczką dzieci hm...

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
uuuulaalaa dużo 28 :)

Gość gość
To nie dużo :P Być może są jakieś powody, że jeteś przeciwna dzieciom, po alkoholu ci poprostu puszcza :D Ale jeśli tematu na trzeźwo nie przerobisz, nie pchaj się w macierzyństwo, bo możesz nie zdołać przejść przez nie na trzeźwo ;)

Gość gość
ale wiecie co...ten temat mnie na tyle fascynuje że normalnie mam ochotę pogadać z jakims psychologiem.....właśnie teraz piję sobie winko. Narzeczony remontuje pokój :D hehe. I normalnie taki mnie instynkt złapał że głowa mała. Na trzeźwo nie lubię wręcz dzieci i nie chcę specjalnie ich mieć. No nic, widocznie taka moja natura zmienna :D

Mam podobnie. Ja po alkoholu mam ochotę zmieniać świat, siebie, a wszystko jest takie proste i cudowne. Nie przeszkadza, że kasy za mało, że praca niepewna, nieważne są jakiekolwiek problemy, bo mi się wtedy wydaje, że ze wszystkim dam radę. Masz instynkt macierzyński nawet na trzeźwo, tylko zapewne się boisz czy podołasz, a po alkoholu obawy znikają w mig, stąd ta różnica. Pij. ;)