Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna79xxx

DO PRZECIWNIKOW ABORCJI

Polecane posty

Gość Czarna79xxx

hipokryci,moze zacznijcie w takim razie od swoich matek:Djeszcze nie tak dawno aborcja byla legalna.kto ma wiecej niz 20 lat powinien wiedziec o czym mowie.oczywiscie zaraz sie okaze,ze zadna mamusia nie usunela:Dpieprzeni hipokryci!!!

Gość i na co i
i na co Ci te smiejace sie geby? i inteligencji raczej nie swiadcza

Gość THE_PRESJA
tia... :classic_cool:

Gość gość
Usunęłam i żałuję. Mam 40 lat. I do końca życia będę przeciwnikiem aborcji bo moje życie się zmieniło. Mam ogromne wyrzuty sumienia, co jakiś czas śni mi się moje nienarodzone dziecko, zostłam alkoholiczką i modlę się o przebaczenie

Gość gość
Usunęłam i żałuję. Mam 40 lat. I do końca życia będę przeciwnikiem aborcji bo moje życie się zmieniło. xxxxxxxxxxxx nie każdy tak ma, więc czemu zabraniasz innym???

Gość gość
zostalas sama i dlatego zalujesz nie wiem niby czemu masz mowic innym co maja robic

a teraz wielcy pro-life wyzywajacy od najgorszych kobiety,ktore usuwaly ciaze a zapomnieli jak to ICH mamusie staly w kolejce do skrobanki.paranoja...przypomnijcie sobie czasy kiedy to skrobanka byla legalna i traktowana na rowni z innymi zabiegami.

Gość gość
Nie zabraniam. Wyraziłam swoją opinię, każdy ma sumienie i zgodnie z nim będzie postępować

Gość gość
Nastepna chora na umysle na kafe kobitka , no cóz grono sie powieksza z dnia na dzień :)

Gość Haneczkaaaa
Czarna79xxx Aborcja to zabójstwo człowieka. Jesteś za zabijaniem ludzi ?

Gość gość
mów za siebie i swoją mamusię dobrze,moja wpadła 4 razy i wszyscy żyjemy,

Gość gość
Tak, tylko kiedyś wiedza na temat płodu była zdecydowanie bardziej ograniczona, nikt się nawet nad tym nie zastanawiał. Oczywiście nie bronię kobiet, które skrobanki dokonały, jestem zdecydowaną przeciwniczką zabijania nienarodzonych dzieci. Wg Twojej logiki powinniśmy nadal wykonywać operacje dzieci bez znieczulenia, bo ileś tam lat temu sądzono, że dzieci nie czują bólu.

Gość gość
to oczywista prawda że kiedyś aborcje były legalne i bezpłatne w szpitalach państwowych a teraz ginekolog który w szpitalu nie usunie bo niby jest peseudo katolik .. w gabineciku prywatnym zbija grubą forsę za usuwankooo

nie rozumiem tego argumentu "przypomnijcie sobie jak to ich mamusie..." ni w c**j 1) twierdzisz, że mogłam mieć więcej rodzeństwa, bo akurat moja usunęła? 2) jeśli nawet, czy muszę mieć ten sam system wartości co rodzice?

Gość gość
ciekawe kto z Was wielkich znawców usunął żeby się wypowiadać

jak ktoś jest zdeterminowany i tak usunie bez względu na to, co mówi prawo, tak samo prawdziwemu, staremu ćpunowi niepotrzebna jest legalizacja trawki, bo on i tak wie, gdzie ją dostać.

Gość gość
gdzie bysmy sie pomiescili gdyby nie te aborcje? na swiecie milion ludzi rocznie popelnia samobojstwo 10 razy tyle chcialoby je popelnic ale nie ma odwagi wiec egzystuje takie to fjne zycie

Gość gość
bo ja tak i szukam księdza który może mnie wyspowiadać i nie potępi. W moim mieście nie ma

nie mowie o wyrzutach sumienia ani operacjach ani o kosmosie.trzymajcie sie tematu.mowie O ZAKLAMANIU.napewno czesc matek(waszych matek)w tamtych czasach dokonala aborcji a teraz na forum wyzywanie od ostatnich szmat te,ktore o tym chocby mysla.czy swoje matki juz zlinczowaliscie?raczej nie,prawda?

Gość Haneczkaaaa
Nie rozumiem Polek usuwających niechcianą ciążę. Wystarczy udać się do najbliższej apteki i zapytać farmaceute jak się nazywają jakiej cenie są najtańsze tabletki antykoncepcyjne. Najtańsze to "STEDRIL 30" i kosztują one 4zł (są refundowane) wystarczy iść do swojego lekarza rodzinnego i poprosić go o zapisanie tych tabletek! Nie chcę się takiej krowie ruszyć tyłka z domu ............. I woli zabijać

czarna79xxx - czyli, jeśli moja by usunęła, a ja powiedzmy jestem zaciekłą przeciwniczką aborcji to nie mam prawa jej krytykować, bo to rodzina???? piłaś coś?

Gość gość
Haneczka teraz jest taka możliwość ale 20 lat temu nie było. to że dzieci są jakie są i mają pełne prawa w tym względzie to chyba nauka rodziców

Gość gość
Własnie sa spirale , tabletki i gumki w czym problem ???? No tak najlepiej sie wyskrobac i zabić dziecko tylko ciekawe jak zyć z tym dalej co ???

Gość gość
Autorko, linczować matki (i kogokolwiek innego) można tylko w przypadku udowodnionej winy lub przyznania się do niej. Jeśli te matki, które usunęły, są przeciw aborcji oznacza to, że zrozumiały swój błąd, żałują swojej decyzji sprzed lat, możliwe, że się jej wstydzą (i z tego względu o niej nie mówią). Linczować za to należy te kobiety, które pomimo, że zabiły własne dzieci nie wstydzą się tego i promują morderstwa (jak chociażby Maria Czubaszek)

Gość gość
czarna ja Ci nie życzę tej świadomosci

Brokeinside no wlasnie o tym mowie,o zaklamaniu. obrzuca sie blotem obce kobiety a zapomnialo sie w jakich to czasach mozna bylo usuwac i sie to robilo. mi chodzi tylko o zaklamanie.jeszcze nikt tu wlasnej matki nie zwyzywal.podwojna moralnosc i tyle.

Gość gość
gość 22;23 otóz tp

Gość gość
Własnie mozna popelnić błąd i zrozumieć go to inna sprawa , a taka jedna z druga jeszcze na forum na kafe namawiają i sie chwala jakie one madrę bo zabiły dziecko w brzuchu .Nóz w kieszeni sie otwiera

Gość gość
A skąd wiesz co inni maja ze swoimi matkami ,znam historie ze syn nie odzywa sie do matki bo usuneła ciążę

aha, no to ja ze swej strony mogę powiedzieć, że jak krytykuję to nieważne, czy to moja matka, córka, koleżanka czy kobieta z forum. i nadal nie rozumiem, skoro było to praktykowane wtedy i teraz to jaki jest sens Twojego arguementu? tak jakby powiedzieć, jak śmiesz krytykować kogos, a nie swoich najbliższych? innymi słowy co chciałaś powiedzieć? bo bardzo mętny Twój wywód.