Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milczek123

Mój chłopak olewa mnie na imprezach

Polecane posty

Gość gość
nie, on jej nie kocha, on jej pokazuje, kto tu rządzi! " no zgoda, ale to wlasnie wiaze sie jedno z drugim, czyli facet mega zakompleksiony chce rzadzic xxxxxxxxxxxxxx właśnie, ale z miłością ma to niewiele wspólnego!

Gość gość
"gość nikt mi nie wmowi, ze ktos z super charaktrem, ale obrzydliwy z wygladu wzbudzzi u kogos pozadanie tylko dlatego, ze jest mily, dobry etc. xxxxxxxxxxxxxxxx ale po co od razu ekstremalne przykłady??? ani jedna ani druga nie są "obrzydliwe" z wyglądu - więc pieprznęłaś nie na temat! " No chyba jednak na temat, bo wystarczy, ze ta druga jest duzo brzydsza a charaktery podobne i co wtedy?

Gość milczek123
Ależ się tu dzieje. Wniosek wychodzi jeden: mój chłopak ma kompleksy. I w durny sposób i niedojrzały niestety próbuje z nimi walczyć. Muszę to jakoś zakończyć ;p

Gość gość
" gość nie, on jej nie kocha, on jej pokazuje, kto tu rządzi! " no zgoda, ale to wlasnie wiaze sie jedno z drugim, czyli facet mega zakompleksiony chce rzadzic xxxxxxxxxxxxxx właśnie, ale z miłością ma to niewiele wspólnego! " na pewno to nie jest dojrzala milosc. pisalam wyzej, ze ja bym sie w to nie bawila i faceta pogonila,ale kazdy ma wolna wole.

Gość gość
"milczek123 Ależ się tu dzieje. " sorry, ze tak ci temat rozkrecilam:D, ale mam na takich facetow alergie:D juz nie przeszkadzam🖐️ powodzenia;P

Gość milczek123
Nie przeszkadzasz, każda opinia jest dla mnie ważna ;)

Gość gość
co z tego i tak nic nie zrobisz! no bo przecież on cię kooooooooooooooooooocha!

Gość gość
aha:D no to nie sluchaj tych co ci mowia, ze cie nie kocha, on cie na pewno kocha, tylko taka miloscia niedojrzala, pewnie sie chce upewnic czy ty go kochasz i czy jestes o niego zazdrosna, a to strasznie niedojrzale,dlatego wyzej napisalam,ze pajac chce sie dowartosciowac. kompleksy ma na pewno i nie jest ciebie pewny.;) zreszta sama na pewno czujesz czy cie kocha czy nie, bo kazda kobieta takie rzeczy wyczuwa intuicyjnie:D

Gość milczek123
Oczywiście, że zrobię. Jutro mu pokażę gdzie raki zimują! Ale tylko na czas imprezy, mam nadzieję że to będzie dla niego nauczka. A poza tym, jak pisałam był pijany ostatnio. I na drugi dzień mało co pamiętał i jak zaczęłam mu wymieniać co mi się nie podobało, to się wkurzał i nie chciał słuchać, bo nie pamiętał. I chyba wstydził się swojego zachowania... Ale oczywiście nie tłumaczę go! Jutro mam nadzieję, że będzie dobrze.

Gość gość
"gość co z tego i tak nic nie zrobisz! no bo przecież on cię kooooooooooooooooooocha! " a skad wiesz, ze niec nie zrobi? przeciez napisala, ze bedzie postepowala jak on i sie przekona co i jak.

Gość gość
zreszta sama na pewno czujesz czy cie kocha czy nie, bo kazda kobieta takie rzeczy wyczuwa intuicyjnie xxxxxxxx polskie dziewczyny nie mają intuicji! wystarczy, że facet się uśmiechnie albo jest uprzejmy, a te już planują ślub i "on kocha, kocha na 100%, nie ma bata, żeby nie kochał"

Gość gość
"gość zreszta sama na pewno czujesz czy cie kocha czy nie, bo kazda kobieta takie rzeczy wyczuwa intuicyjnie xxxxxxxx polskie dziewczyny nie mają intuicji! wystarczy, że facet się uśmiechnie albo jest uprzejmy, a te już planują ślub i "on kocha, kocha na 100%, nie ma bata, żeby nie kochał" " ­ oho :D chyba facet sie odezwal:P tak mi podpowiada moja intuicja:classic_cool:

Gość gość
i źle ci podpowiada, albo jej wcale nie masz!

Gość gość
moim zdaniem mam, a ty nie zalapales/as ironii:P, wiec rownie dobrze moge napisac, ze polskie kobiety nie maja poczucia humoru, albo ograniczone:classic_cool:

Gość milczek123
Już trochę zaczynam wątpić w pewność jego uczuć. Od rana jest jakiś dziwnie szczęśliwy, pisze mi że śpiewa sobie susząc włosy, że ubrał elegancką koszulę i jara się coś na te urodziny. Przestaje mi się to podobać :( prosiłam go żeby wpadł do mnie wcześniej, w końcu jest sobota i razem na urodziny pojedziemy. To on odmówił, chce normalnie jechać ze wszystkimi. Coś czuję że to będzie ciężka noc.