Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc faceta w uk

Polecane posty

Gość gość
Kazda potwora znajdzie swego amatora. Nietsteaty ale 99% dziewczyna wstawie takie tragiczne zdjecia...zastanowcie sie i spojrzcie krytycznie czy chialbyscie sobie poznac patrzac na wasz opis i fotki ? Ja jestem dlugo na tym portalu ale z marnym skutkiem. sympatia dziala lepiej, przynajmneij kobiety odpisuja i rozmawiaja. nawiecej odpowiedzi mialem z polacy.co.uk i jest darmowy. Wszytko zalezy od podejscia. jelsi nie potrafisz stowrzyc prostego interesujacego proflu i wyakzac sie odrogina kreatywnosci w wykonaniu wslanego portretu to o czym mowimy. popatrz na rosyjskie portale anastasia date np, zobacz jak tam dziewczyny sie oglaszaja. porazka.

Gość gość
Ale o jakiej kreatywnosci mowa ? Czy wklejanie cudzych zlotych mysli i powiedzonek, ktore rzekomo sa naszym zyciowym mottem to przejaw kreatywnosci ? Czy silenie sie na jakies czestochowskie rymy albo dowc**y to tez kreatywnosc ? Nie lepiej byc soba zamiast udawac madrzejszego niz sie faktycznie jest

Gość gość
Przygladalas sie kiedykolwiek fotkom swojej konkurencji ? 2 na 10 ma zdjecie w kapeluszu, inne maja zdjecie jakby wyszly z pola po 36 godzinnej zmianie, 90 sie nie usmiecha juz nie mowie o fotkach z powypinanymi tylkami albo rozlozonymi nogami w samych majtkach.. ------------ jelsi chodzi o opisy to wole cokowiek innego niz : "jestem jaka jestem"", dzien bez usmiechu jest dniem straconym, czy zyj chwila :D:D:D troche tego przegladam ostatnio to 1 na 5 ma ktorys z tych tekstow ustawionym an stronie glownej. generlni podejscie do szukanai faceta takie ze szkoda gadac. wiec sobie mysle, skoro teraz jednej z druga sie nic niechce i wyglada jak wyglada to wiem doskonale czego sie mozna po takiej kobiecie spodziewac P:)

A dla kogo maja sie niby starac dziewczyny? Dla polskich obszczymurow w dresach? Moze przejrzyj zdjecia facetow, a potem oceniaj. I'm gorszy parch, tym ladniejsza by chcial miec dziewczyne. Poza tym kobieta, to nie tylko wyglad, wiec od razu widac po Tobie, co jest wazne dla ciebie u kobiety......zenada!..... ODOBISCIE ODRADZAM WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM POLAKOW, no chyba ze lubia byc maszynami wieloczynnosciowymi z funkcja lalki dmuchanej....amen!

Gość 0 Terenia 0
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] Goraca Zuzia I'm gorszy parch, tym ladniejsza by chcial miec dziewczyne." X Racja, też to zauważyłam u Polaków, masakra, ryj jak kaszanka, a chce modelki, jeszcze żeby mu usługiwała i co wieczór laskę opędzlowała :O

Gość gość
buhahaha. Co nie zmienia fkatu, ze to co powiedzilem wczensije jest prawdziwe. Zero wygladu. Wybacz ale to kobieta powinna byc ta piekniejsza. Skoro zwracasz uwgae na wnetrze to co Ci przeszkada polski dres z ryjem od kaszanki ???

Co nie oznacza ze to zwalnia faceta od dbania o siebie. Poza tym ladna kobieta chce przystojnego faceta, tak jak kazdy polaczek marzy o ksiezniczko-modelce. Wiec skoro wy nie chcecie tych tzw "pasztetow" to my tez nie......proste

Gość gość
Jestem bardzo ładną dziewczyną z długimi blond włosami a wszyscy moi faceci byli c*****i :o

Gość LOF
Do powyzej..... Byli Kim? C h ujami czy czarn.uchami?

Gość gość
C h ujami :)

Gość gość
"jestem bardzo ladna dziewczyna" - wybacz to pojecie wzgledne, tymbardzije, ze jest to napisane na kafe. Widzialem tutaj juz z 10 rzekomych pieknosci na forum :/ podaj maila jak szukasz faceta. ale warunek jeden - zadnych tipsow, zadnych farbowanych na swinsko wlosow nie sluchasz polskiego hiphopu, nie masz tatoo nad tylkiem, nie palisz, nie masz dzieci, i masz troche gustu i smaku. Acha no i fajnie

Gość 0 Terenia 0
03.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość podaj maila jak szukasz faceta. ale warunek jeden..." X Buhahaha żenua :O🖐️ Jeden warunek i wymienia jeden za drugim :O

Gość gość
Każdy człowiek ma poczucie piękna. Jedni mają je większe, a drudzy nieco mniejsze. Jestem bardzo ładna, zwracam uwage mężczyzn, pracuje jako fotomodelka. Jestem wysoka, szczupła, długie blond włosy, duze błękitne oczy. Nie jestem zarozumiała, tylko pisze prawde. Wszyscy moi faceci byli ch u jami (związki z miłosći), dlatego teraz to ja wyznaczam wymagania, a nie na odwrót. Już nigdy więcej związków z miłości.

Gość gość
Aha i nie musze szukać faceta, a już tym bardziej w necie :)

Gość gość
Fotomodelko Bajki pisac kazdy potrafi. Wiec... daruj sobie usprawiedliwianie. a te wymagania, to zadne wymagani to po prostu brak tandety. A jesli zusia i terenia, dla was to jest nie doprzeskoczenia to niestety musicie zadawac sie ino z polokami. Skoro trafiasz na c**j ow realu to moze w necie poznaalabys kogos wartosciowego ? Dlaczego od razu zakladasz cos innego ? albo masz ponad 30tke, ze masz takie myslenie albo czegos tu nierozumiem. Zdajesz sobie sprawe jak potezny jest internet ??

Gość gość
Nie. Mam 23 lata

Gość gość
Na pewno są tacy, którzy chcą założyć rodzinę, bo jest tam mój były chłopak, który marzył o żonie i dzieciaczkach, nie ma wielu wad, ja nie chciałam żyć w Anglii, bo w Polsce żyję mi się dobrze, tak więc jakieś pojedyncze sztuki na pewno tam się kręcą ;)

Gość gość
oczywiscie, ze sie kreca. nawet cale stada. I Londyn to ogromne miasto, szansa na trafienie na sibeie jest znikoma wiec dlaczego nie zaprzec internetu do szukania?

Gość Zong
Taaaaaa......kreca sie....najczesciej u Hindusa przy kasie po pifko lub wodke.....porazka!

Gość gość
moja kolezanka doradzila mi , zeby poznac czarnoskorego i teraz nie zaluje bo jest mi wspaniale

Gość gość
"kolezanka ci doradzila" - a swoj mozg masz? Do Zong - Jestes smieszna, chcesz poznac milosc swojego zycia, wsrod kolejki budowlanych pijusow u hindusa? Sama masz jakies zainteresowania ? Nikt nromalny nie zachlewa paly u hindusa kupujac 6-pack w paitek wieczorem, a wychodzi na akoncert, impreze do kina czy jedzie za miasto... Zacznijcie troche myslec dziewczyny. A nie wybrzydzacie ze wsrod lokalnych pijusow nie ma kandydata na meza.. :D

Gość Zong
No niestety mieszka kolo mnie kilku pijusow.....regularne biby I chlanie....wszyscy moi znajomi.....nie polacy (uffff nawet po ang potrafie sie dogadac...szok) ktorzy znaja polakow....maja te same odczucia. Pijanstwo na maxa....zawsze w chacie bo taniej. Muzyka na max, bo przeciez jak to polaczki mowia "szlachta sie bawi" nie zwazajac czy komus to przeszkadza. Jesli o mnie chodzi, to moglbys sie gosciu zdziwic, ze zainteresowania mam I nie tylko I dlatego omijam takie towarzystwo polskich zuli wielkim lukiem. No ale.....prawda zawsze bolala, boli I bolek bedzie. Polak maz......wez mnie nie rozsmieszaj.....az taka masohistka nie jestem

Gość gość
Zong chyba jednak Cie troche bol troche , ze tak jest. I powiem, Ci ze mnie tez razi pijanstwo, i nie wazne w czyim wykonaniu, bo nie tylko polacy pija ale inne narody tez i jeszcze gorzej. Al jak wspomniaelm wyzej, fajni faceci maja zainteresowania, chodza an silownie, koncerty itd, tez szukjaa fajnych dziewczyny. I gdzie ich szukac ? w miesnym ? czy na szmacie w Chelsea? Pomysl zanim napiszesz.

Bo ci "normalni" siedza cicho, tylko cholote drze ryj na caly regulator I rzuca sie w oczy, a to niestety wiekszosc polaczkow....

Gość Zong
No boli, boli.......bo nie chce byc z tym czyms kojarzona......proste

Gość 0 Terenia 0
04.09.13 [zgłoś do usunięcia] Zong bo przeciez jak to polaczki mowia "szlachta sie bawi" " X Buhahaha! :D Dzięki, że mi przypomniałaś, faktycznie często tak gadają i to właśnie ta największa meneliada 🖐️

Gość gość
Widzisz, ja takze, jako polski facet niechce byc z tym kojarzony i nie jestem. generlanie sam bym ta chote zapakowal do kontenera i wyslal spowrotem do Polski. ale co mozna zrobic ? Nic. dlatego uwazam, ze internet pozostaje jako srodek komunikacji bo jednak siedzi tu wiekszy odeset normalnych ludzi...tak mysle.