Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc faceta w uk

Polecane posty

Gość gość
Polacy za granica tylko sluchaja tego durnego techno "umcia, umcia, umcia, umcia", losie nawet w polskich sklepach to leci. A jak sa reklamowane jakies polskie festiwale, to tez zespoly to techno, masakra, albo "Majteczki w kropeczki". Innej muzyki to nie zna...

Gość gość
Ja tez jak kiedys pracowalam z Polakami, to co drugi z netu sciagal gotowe powiedzonka i tak skladal zyczenia urodzinowe i inne, zeby pokazac jaki to jest bystrzacha, a jak mial mi napisac raport ze swojej pracy, nawet mial byc po polsku, to sama na angielski bym przetlumaczyla, bo oni angielskiego trzy slowa na krzyz, to nawet po polsku poprawnie pisac nie potrafili, blad na bledzie ortograficznym "puki", "z tond", "poniewarz" itd. Totalni analfabeci...

Gość gość
nie generalizujcie dziewczyny.

Gość gość
Kobieto, nie szukaj meza Polaka, bo sama wiesz jak ich mamusie ich wychowuja. Wsoje corki kopia w tylek i gonia do roboty kolo facetow, a sinus moze siedziec na d***e i ma miec pod nos podstawione. Motto polskiej tesciowej do synowej brzmi "Czemu tobie ma byc lepiej niz mi...". Niech to wam da do myslenia. MOwi wam to mezatka z 18letnim stazem z Polakiem, po wielu bojach... Mowie wam, nie ma wyjatkow, wszyscy, ale to wszyscy faceci_polacy to mamisynki i bankomaty, nadaja sie tylko do zarabiania kasy, zreszta sami sie stawiaja w pozycji takiego Ala Bandiego. Chodzic kolo takiego caly czas, bo inaczej tesciowa zaraz przyleci i synusiowi wszystko "wyprostuje", a ty bedziesz leniem, ktory zaniedbuje jej synusia. Dzieckiem zajmuje sie to tylko na chwile jak mu pasuje, a potem sie dziwi, ze ich wlasne dzieci, jak dorosna nie chca nic innego oc nich tylko kasy i s********j stary... Mowie wam to mlode dziewczyny, duzo jeszcze musi uplynac rzeki, zanim to wychowanie tych aroganckich, zapatrzonych w siebie mamisynkow sie zmieni. Mieszkam od paru lat za granica, mam sasiadki, ktorych mezowie, robia wszystko w domu, bez proszenia, nei traktuja wlasnego domu jak hotel, nei trzea im mowic co maja robic, zajmuja sie dziecmi, moje sasiadki nei sa umeczonymi, przedwczesnie podstarzalymi kobietami, tak jak my Polki. I nie mowie tutaj o swoim mezu, bo ja juz go podprostowalam, ale co wycierpialam to moje, musialam sie wyprowadzic i zagrozic rozwodem, zeby mamisynek w koncu zaczal widziec cos wiecej we mnie niz swoja niewolnice, do ktorej mial prawo. Tak sie zachowuja Polacy-faceci moich kolezanek, kuzynek, polskich sasiadek, wiec ja wsrod Polakow nei znam wyjatkow. Wymagania to ma z kosmosu, ale sam wyglada, co drugi po 40tce jak Lech Walesa, do tego im starszy tym wiekszy arogancki cham. Dziewczyno powiem ci jako doswiadczona kobieta, szukaj meza wsrod cudzoziemca i patrz na to, czy kolo niego jest tesciowa, jak jest to spierd... to samo mowie, swojej wlasnej corce, ona ani mysli, ja widzi swojego ojca, swoich wujkow-Polakow, kuzynow, ani sni szukac faceta wsrod Polakow...Nie che byc umeczona, przedwczesnei podstarzala matron w wieku 25 lat...

Gość gość
mezatko, powinnas sie wybrac do psychologa na terapie.

Gość 0 Terenia 0
04.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość polacy to mamisynki i bankomaty, nadaja sie tylko do zarabiania kasy" X Z kasą u Polaków też krucho, dlatego emigrują i robią wiochę na obczyźnie 🖐️

Gość gość
ja juz nie musze chodzic na zadne terapie, juz sobie z mamisynkiem i jego mamuska poradzilam, juz za stara jestem na te numery co mlodym dziewczynom na poczatku zwiazku czy malzenstwa serwuja...mozna tez dzo na kafe poczytac jak wygladaja malzenstwa czy zwiazki Polek z Polakami, tatus pracuje (chociaz zauwazylam, ze coraz czesciej Polacy to domagaja sie od kobiet, zeby to one ich utrzymywaly) na 1 etat, po pracy fotel i tv albo computer, a one po pracy 2 lub 3 etat, gdy jest dziecko i poganiane sa jeszcze przez tesciowe i ciotki. A potem ok 30 tki wygladaja jak 50latki...Zal mi tych mlodych, gdyby byla w ich wieku to w zyciu bym sie nie zwiazala z Polakiem...bo to tak jakby byc samotna w zwiazku, samotna matka...

Gość gość
Wiesz co starsza zgorzkniala pani mezatko, daj juz spokoj, bo jak sie ciebie czyta to zyc sie odechciewa. To , ze ty mialas zrabane zycie to miej pretensje tylko i wylacznie do siebie. Zasuwaj na czat 50+ i daj nam mlodym powietrza. dzieki.

Gość kryszynaaal
To nie tylko Polacy tacy są. Ogólnie faceci ze wschodniej Europy którzy pamiętają komunę tak maja ( a potem próbują to przenieść na swoje dzieci i zony). Byłam z takim ( nie Polak właśnie) i nie dosc że studiowalam dziennie i pracowalam to próbowałam utrzymać dom w porzadku. A on? Twierdził ze robię mu krzywdę prosząc zeby chociaż po sobie sprzatal raz na tydzien lub pomógł z zakupami. Na koniec dowiedziałam się że jestem leniem i nic nie robię :D Chociaż z pracy wracalam po północy a rano pedzilam na studia. Przykre. Mówił to siedzac w fotelu i grając w PS.

Gość gość
ojej. Ja niestety komune nie pamietam wiec mam inne podejscie do zycia. Niewiem skad wy wynajdujecie te "meskie" wynalazki, naprawde.

Gość ale badziew
Szczerze? Na palcach jednej ręki policzę wartościowych ludzi obu płci, którzy wyjechali do uk. Cala reszta to niestety "ludzie z nizin" - byli przestępcy, bez wykształcenia, bez doświadczenia, wieczni bezrobotni. Tacy, którzy myślą, że uk to eldorado i się dorobią. Porównując liczbowo - nic dziwnego, że ciężko ci trafić na kogoś porządnego. Choć to wcale nie oznacza, że takich nie ma.

Gość gość
...a to liczenie na palcach zaczynasz od siebie,of course :D

Polski facet do niczego sie nie nadaje. Jaki bankomat? Przeciez toto nawet zarobic nie potrafi, a nawet jesli, to takie skape, ze szok. Wydrapalby oczy o 1 funta.....a ile sie kobieta naslucha, ze gdyby nie on.......zalosne padalce. Kobiety.....omijajcie polakow duzym lukiem. A mezatka ma racje.......od siebie....Polski facet to tai muslim Europy, ale jeszcze gorszy, bo chce zeby kobieta pracowala I go utrzymywala.....

Gość gość
Moze ci sie mozg przegrzal,goraca zuzia...? A moze tylko z "takimi" rodakami mialas do czynienia ...

Gość gość
" Polski facet do niczego sie nie nadaje. Jaki bankomat? Przeciez toto nawet zarobic nie potrafi, a nawet jesli, to takie skape, ze szok. Wydrapalby oczy o 1 funta.....a ile sie kobieta naslucha, ze gdyby nie on.......zalosne padalce. Kobiety.....omijajcie polakow duzym lukiem. A mezatka ma racje.......od siebie....Polski facet to tai muslim Europy, ale jeszcze gorszy, bo chce zeby kobieta pracowala I go utrzymywala..... " Twój ojciec też jest "toto" brudasem i muslinem Europy, którego trzeba omijać z daleka, Frajerze?

Gość mirAAAbella
Macie racje dziewczyny, polscy faceci to w wiekszosci maminsynki i lenie, ja bylam z takimi dwoma w Polsce, a ze jestem niezalezna kobieta i nie pozwole zeby jakas mamusia synusia mi sie wtracala to zwiazki sie szybko konczyly. Moj byly numer jeden to nawet sobie gaci sam nie umial wyprac, chlop 25 lat a mi przynosil do domu (nie mieszkalismy razem) a on mieszkal w akademiku. Z drugim pomieszkalam 3 miesiace i juz mialam dosc. Ani razu po sobie nie zmyl garow, oczekiwal, ze ja mu bede gotowala i serwowala a jego mamusia wpadala na niezapowiedziane kontrole i wiecznie mi uwagi robila. Raz jak on sie czyms zatrul to jego matka do mnie zadzwonila, ze to przez moje kiepskie gotowanie....Po 3 miesiacach kopnelam pasozyta w 4 litery i adios! Jak wyjechalam za granice poznalam Polaka przez znajoma, wydawal sie calkiem swiatowy i nowoczesny, do czasu....Okazalo sie, ze codziennie dzwonil do mamusi i zdawal jej raporty z naszego zycia> jak tu przyjechala i z nia rozmawialam to ona znala nawet najintymniejsze sytuacje z naszego zycia!!!!!

Gość gość
jak zwykle na kafeteri przesiaduje, stado, zakompleksionych, zgorznialych kwadratowych polek bez perspetyw wniacych wszyskiych al enie siebie za swoje niudaczne zycie. :D And say to you F uck you.

Zakompleksione to sa chyba te, co siedza z takimi nieudacznikami, bo boja sie, ze juz sobie nikogo lepszego nie znajda.....najczesciej wmowil I'm to Sam nieudacznik...czyli facet.... Kobieta znajaca swoja wartosc nie tanie sie nawet malutkim palcem takiego capa...proste.

Gość gość
o,i tu-do tego wyzej-f**k YOU !

Gość gość
o,i tu-do tego wyzej-f**k YOU !

Gość gość
Was w*****a fakt, ze nie mozecie sobie raszple znalezc fajnego facet na poziomie, tylko musicie sie tulac po czarnychi ciapatych lozkach, marzycie o pieknym rodzinnym zyciu a tu gowno z tego. Trzeba byl napierw sie uczyc i zadabc o sobie. kazda normlana fajna , aldna polka ma fajnego polskiego faceta. Wyjdzcie ze stockwell czy harlsdenu i przejedzcie sie na inne dzielnice, slonce wam wypalilo ostatnia szara komorke. dla mnie znaczycie tyle co baki na wietrze...adios

Gość 0 Terenia 0
05.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość kazda normlana fajna , aldna polka ma fajnego polskiego faceta." X Buhahaha! :D 🖐️ Fajna i atrakcyjna Polka to może przebierać w (BIAŁYCH) zachodnich Europejczykach jak w ulęgałkach :classic_cool:

o Terenia o.....wlasnie. Znow masz racje. Frustrat sobie chce wmowic ze polaczki to fajni goscie, a w tym nic, ale posty dziewczyn o palaczkach same mowia za siebie.....takze ich powodzenie wsrod pan, a raczej jego brak.....hahaha..... Gosc, zebys nie skisl ze zlosci....hahaha

Gość gość
tutaj macie jeden z wielu przykladow jakimi mamisynkami polscy dorosli faceci sa... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5695464 Słuchajcie, jakiego mam męża - pojechał się poskarżyć swojej mamusi, że mu źle, że nie mam dla niego czasu (mamy małe dziecko), że ma w domu "matkę a nie żonę" - dziecinada! Oczywiście teściowa zaraz zadzwoniła do mnie, że powinnam się starać, poświęcać mu czas,srutu tutu, tylko że ja pracuję też na pełen etat, zapieprzam jak mały odrzutowiec, a ten się skarży!!!! Ale się w*****łąm!!!!!No powiedzcie, nie wkurzyłyyście się? To jest classic w Polsce...

Gość gość
Ale przyklad znalazlas!No koniec swiata !Fajnie,tam ktos napisal,ze za to mamy idealne synowe w Polsce :D

Gość makaronella
Problem polskich facetow jest taki, ze im sie wydaje, ze jak Polka nie ma faceta Polaka i krytukuje innych polskich matolow to jedynie zadaje sie z czarnymi i ciapatymi: czyli albo Polak (nie wazne jak beznadziejny) albo ciapaty i czarny....idioci nie moga sobie w tych swoich zasciankowych mozdzkach wyobrazic, ze Polki sa bardzo lakomym kaskiem dla bialych eurpejczykow, Amerykaninow, Kanadyjczykow, Australijczykow itp....i takich par jest mnostwo za granica, Ja osobicie nawet znam takie pary, ale co o tym maga wiedziec polskie glaby, ktorych wiedza geograficzna jest ograniczona

Gość makaronella
przeczytalam ten temat z linku o mezu, ktory polecial poskarzyc sie mamusi hahha no jakbym sluchala swojej sasiadki w Polsce, tez ma takiego mezusia, zamiast siasc i porozmawiac z zona jesli sa jakies problemy to leci odrazu do mamusi, jest na kazde skinienie mamusi, jak moja sasiadka raz zaslabla w pracy i poprosila meza aby po nia przyjechal to odmowil, tlumaczac sie, ze nie moze sie wyrwac ze swojej pracy (jest samozatrudnionym projektantem i jest bardzo elastyczny jesli chodzi o prace) a jak pewnego dnia mamusia zadzwonila ze rura w lazience przecieka to w polowie urlopu rzucil wszystko i przejechal 400km aby mamusi pomoc....

Gość gość
Zawsze sie znajdzie jakas sasiadka :D