Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zabójczo przystojny i obrzydliwie bogaty

Polecane posty

Gość gość

ale niestety samotny :(

Gość gość
Tak kazdy tam mowi pokaz fote :)

Gość gość
kochasz pieniadze :-)

Gość gość
Jesli pokaze to zrobicie mi na złość i powiecie, że wyglądam jak prawiczek, pedał, ciota, brzydal, Tusk, Breżniew, Mao i tysiąc innych obelg. Ludzka zawiść jest straszna :)

Gość ruuun
Oj tam samotny. Podobno teraz wszystko jest na sprzedaż. :O

Gość gość
hahahaha kolejny samotny nie łam się tutaj samotnych pojawiło się jak grzybków w lesie po deszczu

Gość Litta
Czyli musisz miec jakas powazna ulomnosc tylko tobie znana.Pozdro.Moze da sie to wyleczyc za kase?;>

Gość Aga123123
no i co ty myślisz że jak jesteś bogaty to wszystkie laski na ciebie poleca pieniądze szczescia nie dają miałam bogatego faceta i przystojnego i co z tego po miesacu z nim zerwałam bo nie wiem co wy myslicie ze jak bedziecie ciangle coś kupywac itp on ciangle mi cos kupywal dla mnie to było bez sensu wszyscy jego koledzy mu mówili stać cie na lepsza na ładniejsza i tp ale on wybrał mnie normalna prosta dziewczynę do której nie ma żalu za to ze z nim zerwała tylko jeszcze mu do rozumu przemówiła kochany kasa to n ie wszystko powiem ci jedno nie ważne czy jesteś bogaty czy biedny czy brzydki czy ładny jeśli jesteś bogaty i sie tym chwalisz to tylko poleca na ciebie te lalunie którym im tylko zależny na kasie i na prezencikach... ale kochać cie i tak nie będą tylko twoje pieniądze

Gość mmmona
A teraz bez złośliwości.. Wydaje się,ze jesteś w super sytuacji-bogaty i przystojny i kobiety powinny leciec Do ciebie jak przysłowiowe pszczoły do miodu,pomimo tego jesteś samotny.. Z doświadczenia wiem,ze kobiety boja się takiego super zestawu- te oczywiście z olejem w głowie,a nie polujących na wygodne życie u twego boku. Ja ostatnnio randkowalam z takim osobnikiem i pomimo tego,ze czuje się kobieco i pewnie,nie wygrałam z myślami ze kiedyś z takimi predyspozycjami za.ieni mnie na młodszy model..

Gość mmmona
..mhh..z drugiej strony,tak sobie teraz pomyślałam..ze brzydki i biedny też moze mnie zostawić dla innej.. Trzeba się pogodzić z chwilowa karma i zająć się sobą,moze życie pokazuje ci abyś wiedział czego chcesz i jakiej kobiety szukasz :)

Gość Aga123123
jeśli będzie cię kochał to cie na pewno nie zostawi;)

Gość Litta
No i pojechalyscie po chlopaku jak po lysej kobyle.Uczepilyscie sie bogactwa itd..a nie zasnataniwa was fakt ,ze jesli tak dobrze wygladajacy facet itd jest samotny to moze miec inny problem? moze np.ma 12cm w spodniach,albo jakies inne niedociagniecia...Skoro wszedl na babskie forum to juz nalezy sie wspolczucie,a wy takie bez serca:P

Gość gość
I potem się obudziłeś.

Gość gość
George Clooney ?