Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chopin_i_feldziarz

dzisiaj wyszedłem w końcu na powietrze po 11 latach pobytu

Polecane posty

Gość chopin_i_feldziarz

w sanatorium , trochę w tym czasie pobytu wyszczuplałem, dieta była wskazana i teraz ważę 86 kg. przy wzroście 187 cm., czuję się fajnie po sanatorium, nigdy się nie przyznałem, gdzie mam środki ulokowane , hahaha , nawet teraz patrząc na akcje KGHM , które kupiłem 12 lat temu za 25 zł. to teraz gdy są w cenie 122 zł. to i tak jestem milionerem i jeszcze KGHM dewidentę mi naliczył ponad 100 tys. PLN za posiadanie akcji , a dzisiaj po wyjściu z sanatorium pierwsze kroki skierowałem do dewelopera i powiedziałem wprost , za tydzień ten apartament 187 m. kw. z widokiem na Wisłę i na drugim piętrze musi być skończone i kuchnia 24 m.kw. oraz kominek , mają tydzień na położenie klepki dębowej na podłodze oraz wyposażenie mieszkania i jeszcze jedno, wynegocjowałem , że na dwa tygodnie od dewelopera otrzymam auto do testów, pod wieczór przyjechał jakiś Dyzio i mnie przekazał klucze do Skody Fabia i klucze do zastępczego auta, a teraz szukam kobiety , czy tu jest chętna na znajomość ze mną zanim trafię do prostytutki w lesie ?

Gość gość
idź ściemniać nadal do jakiejś idiotki i naiwniary ... blachary może .,.?

Gość gość
Aha. Fajny sen miałeś.

Gość chopin_i_feldziarz
chwilowo mieszkam w apartamencie 87 m.kw. na Ursynowie lub inne Kabaty , oglądam TV i pilotem przerzucam kanały, nudzę się i mam ochotę wyskoczyć na dziewczynki, gdzie są dziewczynki na Kabatach ?

Gość gość
to nie sen to gimnazjum kończy wakacje ..... a teraz ma jeszcze przerwę w nauce i się tak zabawia .... idż spać dzieciaku

Gość chopin_i_feldziarz
no dobra, za noc do rana zapłacę 500 PLN, czy jest tu chętna przyjechać na Kabaty ?

Gość chopin_i_feldziarz
ile chcesz ? 1000 PLN za jedną noc, czy za 500 zł. się zgodzisz do rana ?

Gość gość
ha ha ha inflacja teraz to 20 tys!!!!!!!!!!!!!

Gość chopin_i_feldziarz
no dobra, dzwonię do tych, które zgadzają się za 200 zł. do rana ze wszystkimi opcjami !

Gość chopin_i_feldziarz
a już liczyłem na to, że tu żonkę znajdę ale jak widać wszystkie są przestraszone i za miotłą schowane

Gość gość
w gimnazjum jesteś i żonki szukasz przesada lekka .... więc najpierw zakończ edukację ....a teraz spać jutro matce w sprzątaniu w domu pomagać a nie bzdury pisać !!!!!!!!!!!!!!! a poza tym wizyta u psychiatry wskazana bo masz lekkie urojenia ...może początki schizofrenii ...

Gość gość
tu na forum same porządne kobiety są a nawet jeśli to prawda co piszesz , to czy myślisz że jakaś jest tak durna idiotka że skusi się na psychopatę /socjopatę ??? odpowiedź brzmi nie ! a poza tym Policja namierzy Cię TU jeśli to prawda co piszesz ......

Gość gość
stary, czarny czwartek dopiero przed toba :classic_cool:

Gość chopin_i_feldziarz
zapewniam, gdy wkrótce poznasz gostka przystojnego jak aktor z melodramatu i koleżankom pokażesz na imprezie tego aktora to będą zazdrościć , że masz takiego gostka i nie pochwaliłaś się i będą odbijać gostka a gostek za każdym razem na koszt kobiety pójdzie na kolejną imprę a kolejna kobieta będzie się chwalić gostkiem , że ma nowego przyjaciela nie tylko do rozmów

Gość gość
wybacz że powiem ale powiem wróć skąd przyszedłeś .......... nie bratamy się tu z psychopatami !!!!!!!!!!!! którzy mają do tego urojenia wielkościowe .... ' kobietę to może znajdziesz ale w agencji towarzyskiej tylko i wyłącznie ...

Gość chopin_i_feldziarz
czy tu na forum nie ma wolnych kobiet ?

Gość gość
bardzo ale to bardzo jesteś rozwinięty intelektualnie , emocjonalnie też .... zero rozumu masz a inteligencję to chyba z 60 ;/

Gość gość
kobiet na forum wolnych jest mnóstwo ale nie dla ciebie boś głupiec i patologia społeczna

Gość gość
wolne sa ale nie glupie,

Gość trochę_dziwna
Ja jestem chętna !

jak masz chęć to idz do agencji i zapłać a nie licz tu na drapane zresztaq nadeszły takie czasy że i do postytutek są pretensje że podatków nie płacą jak inni

Gość chopin_i_feldziarz
a jak sądzisz kobieto, gdzie schowałem 10 milionów Euro za które odpoczywałem ostatnio w sanatorium , chcesz wiedzieć ?

Gość trochę_dziwna
Pod podłogą ?

Gość gość
o widzisz jedna prostytutka znalazła się już chętna aby się spotkać z tobą .... pani o nicku trochę dziwna

Gość chopin_i_feldziarz
hahaha, NIE pod psią budą zakopałem ale pies już dawno temu zdechł a w reklamówce forsa nadal jest pachnąca fabryką , ponad 10 MILIONÓW EURO za skok stulecia w Brukseli

Gość gość
a ty na kabatach samotny,,,, jak szkoda,,,,,

Gość chopin_i_feldziarz
do " trochę dziwna " : jak jesteś chętna i dobra w te klocki a do tego masz odpowiednie umiejętności to przyjeżdżaj do mnie zobaczysz jaki ze mnie gostek i co mam w spodniach

Gość sweet love child
Dziecko się chyba za dużo kryminałów naczytało :) dobrze, że to koniec wakacji to i głupie tematy się skończą :)