Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oskaa2

ale mnie zdenerwowal

Polecane posty

Gość oskaa2

hej, bije sie z myslami... dzis jest wazny dzien dla mnie, myslalalam, ze spedze go z moim facetem. umowilismy sie, ze robie fajna kolacje. potem planowalam spacer moze film... fajny seks. mial byc po 22... dzwoni do mnie o rzeczonej 22 i mowi, ze maja driny w pracy i czy nie chce dolaczyc. bo on chce zostac z nimi. przez chwile po myslalam, ze zbieram sie i ide. jednak potem uznalam, ze w sumie to zachowuje sie brzydko i zrobilo mi sie smutno, ze nici z naszyego wspolnego wieczoru. powiedzialam, ze nie ide, niech zostanie jesli chce... mial byc za godzine... sami widzicie jest grubo po polnocy... i tu moj dyletam... chyba wypieprze ta kolacje, ktora dla niego przygotowalam. a niech sie ugryzie gnojek

Gość gość
Zachował się rzeczywiście nieładnie, bo skoro umawialiście się, że zrobisz tą kolację, to wypadałoby jednak przyjść o umówionej porze.Ale z drugiej strony też trochę źle zrobiłaś, że nie powiedziałaś mu wprost przez telefon, że z tą kolacją czekasz. Może po tych drinach o tym zapomniał, a jak powiedziałaś, żeby został jeśli chce, to został... Niemniej jednak ochrzan dnia następnego należy mu się, za to, że zapomniał o dniu dla ciebie ważnym, który mieliście spędzić razem (i byliście na to umówieni).