Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego polscy faceci tacy sa

DLACZEGO tak wielu POALKOW NIENAWIDZI Muzulmanow jakby niewiadomo co im zrobili

Polecane posty

Gość gość
A i polak nie każdy a sądzą nas stereotypowo .

Gość gość
A ja mam znajomych arabów większość normalni ale eden za islam by sie dał pociąć ale są z***biści :)

Gość gość
Niektorzy bywaja ok

Gość gość
Znalem osobiście jednego araba, byl z Jemenu, ale mial w******e na islam, pil wodeczke, jadl wieprzownie i nie napierdalam na kolanach tych modlow i dlatego byl spoko.

Gość gość
Bo zostali zmanipulowani. Pewne komórki w strukturach rządowych, napuszczają ludzi białych na czarnych i ciemnych, bo chcą odwrócić ich uwagę od ważniejszych spraw. Szkoda że tak wielu ludzi sie na to nabiera...

Gość gość
WY JESTESCIE Dobrymi katolikami.... CO WAM TO TAK BARDZO przeszkadza ,ze polki sypiaja czy to z arabem czy murzynem itp... jak ma ochote pociaga ja to dlaczego nie!!! CO W YTACY ZLOSLIWI ZAWZIECI...katolicy..

Gość gość
A wy zaprzysięgłe Katoliczki odstępujecie od swojej jedynie prawdziwej wiary dla zaspokojenia grzesznych chuci i świadomie życie wieczne dla porubstwa odrzucacie . Katoliczki ?

Gość gość
POLSKI NAROD Uznawany na swiecie jako KATOLICKI a jaki to podly narod..

Gość gość
Dlatego, że nigdy nie słysymy o nich nic pozytywnego, tylko same okrucienstwa.

Gość gość
muzułmanie to bardzo mili i pogodni ludzie. należałoby się na nich wzorować.

Gość gość
a POLACZ TO TAKI DOBRy NAROD ze hoho nie ma mordercow,zlodzieji itp..

Gość gość
a za granica mowia na polakow ze to same zlodzieje,alkoholicy

Gość bywamInna
A moze dlatego, ze Polacy nie maja zielonego pojecia o Islamie, wyznawcach islamu, koranie, arabach ...Nie kazdy arab jest islamista i nie kazdy islamista jest arabem!!!! Czesto myla pakistanczykow z arabami, hindusow Z arabami, itd..itd. Swiatopoglad w Polsce jest ksztaltowany poprzez media!!!! a ja proponuje zaczac podrozowac!!! Swiat nie jest taki zlyyy...nie kazdy arab, islamista ...krzyczy allahu akbar i wysadza budynki!!! Luzie opanujcie sie!!! Tak samo jak nie kazdy polak to pijak i zlodziej!!!!!!

Gość bywamInna
A tak na marginesie, nie znam wielu Polakow, ktorzy by znali Biblie! Nie znam tez wielu, ktorzy by znali Koran! Uwierzcie mi, normalni muzulumanie nie maja nic wspolengo z tymi szalonymi islamistami, ktorzy nadinterpreuja dzichad!

Gość gość
nienawidzę islamu , katoli i innych religii !!!!! bo wszystkie są chore !

Gość gość
Muszą mieć "wrogów" nawet jeśli ci mają ich w d***e.

Gość gość
a katolicy to tacz dobrzy

Gość gość
POLACY katolicy to tacy dobrzy uczynni ludzie..............och

Gość katolicy znak pkoju
Przeciez niektorzy arabowie tez sa ok

Gość gość
Może dlatego, że oni nienawidzą chrześcijan? Zabijają ich każą im płacić większe podatki, nie respektują ich praw obywatelskich itd. Może dlatego, że własność kobiety po ślubie z muzułmaninem staje się jego własnością? Może dlatego, że oni nienawidzą innych, więc ci inni odpłacają im tym samym, Wiesz nikt nie lubi nadstawić drugiego policzka.

to nie kraj czy region kształtuje ich myślenie to własni koran kształtuje ich myślenie nie każdy muzułmanin jest terrorysta Ale każdy terrorysta jest muzułmaninem

Gość Tesciowa mnie maca
Sluchajcie. Dzisiaj postrzegam takiego araba czy egipcjanina czy hindusa jako brudasa chodzi mi tu o takich co poluja na kobiety samotnie przyjezdzajace do tych krajow.sorry ale po tym co sie slyszy ze 20 mezczyzn g****i w indiach jedna dziennikarke to mnie slabo robi , a jak slysze ze gosc dostal 3 lata za to ze zg****il i brutalnie pobil dziewczyne z autobusu na smierc to jestem pewna do zadnych krajow arabskich NIGDY NIE POJADE.TAM KOBIETA TO SCIERWO ! KAWAL MIESA.najgorsze jest to ze plynie fala tego brudu nawet do Nas doPolski. Bylam jakis czas temu w Londynie , Mam typowo skandynawska urode , skore mam blada i bardzo jasne wlosy - tak juz mam i wiecie co ? Idac w Londynie ulica juz nie pamietam dzielnicy w kazdym badz razie bylo to pod jednym z centrum handlowych czulam na sobie wzrok tych mezczyzn tego typu i wiecie co nic przyjemnego.chcialam stamtad zwiewac natychmiast. Dziewczyny malo Wam pokazuja w tv ? Jak polki wiaza sie z tymi arabami w szerokim tego slowapojeciu niby nie wierzacymi a jak przyjdzie co czego kobieta sie postawi , to sie okazuje ze dziecko znika i facet tez za granica het , het islamskiego kraju i szukaj wiatru w polu....... Swoja droga znalam w Polsce kilku Kurdow , Turkow jednego. Pakistanczyka i byli w porzadku.mam do nich mieszane uczucia , najbardziej mi sie nie podoba to ze jak sie jedzie do ich kraju to trezba respektowac ich prawa a jak o i przyjezdzaja do nas do europy to pala plakaty na ulicach , wybuchaja zamieszki?? Czy Wy chcecie tez chodzic w tych habitach ? Prosze bardzo ! A mnie zywcem nie wezma i bede bronic sie przed takimi wplywami. Ps. My mamy w kraju powazniejszy problem np we wroclWiu czy w chalupkach - rumunow.

Gość kjkjkj
Ja dawałam d*p.. arabowi zerżn... mnie tak na wszystkie sposoby że aż się popłakałam, połykałam też jego nektar życia , ale super było polecam takiego obrzezanego przystojniaka.

a czytaliście co muzułmanie robią gejom zaklejają im odbyty i dają im środek na przeczyszczenie i taki człowiek meczy sie kilka godzin zanim umrze przeczytajcie sobie książkę Jean Alcader: Islam nie jest nową religią Księżycowy bóg zwany al-ilah, bóg, został skrócony do formy Allah już w przed-islamskich czasach. Pogańscy Arabowie dawali imię Allah swoim dzieciom. Tak było na przykład z ojcem Mohameta i jego wujem. Fakt ten dowodzi, że Allah był tytułem boga-księżyca już w czasach Mahometa. Profesor Coon kontynuuje: "Podobnie, pod wpływem Mahometa, mało znany Ilah staje się Al-Ilahem, Bogiem czy jak kto woli Allahem, Najwyższym Bytem." Fakt ten jest odpowiedzią na następujące pytania: "Dlaczego Allah nie jest zdefiniowany w Koranie?" oraz "Dlaczego Mohamet zakładał, że pogańscy Arabowie wiedzieli już kim był Allah?" Mohamet został wychowany w religii księżycowego boga Allaha. Jednak posuną się on o krok dalej niż jego pogańscy współplemieńcy arabscy. Podczas gdy wszyscy oni wiedzieli że Allah (bóg-księżyc) jest największy ze wszystkich bóstw w ich panteonie, Mohamet zdecydował, że Allach był nie tylko największym, ale jedynym bogiem.

Twierdzenie muzułmanów, że Allah jest Bogiem Biblii, i że islam powstał z religii proroków i apostołów rozpada się w świetle konkretnych, niekwestionowanych dowodów archeologicznych. Islam nie jest niczym innym, jak tylko ożywieniem starożytnego kultu boga księżyca. Zapożyczył on symbolikę, obrzędy , ceremonie, a nawet imię swego boga od pogańskiej religii księżyca. Jako taki jest więc czystym bałwochwalstwem i musi pozostać odrzucony przez wszystkich, którzy trzymają się Tory i Ewangeliihttp://pl.gloria.tv/?media=391674

Gość kasiagosc
''to nie kraj czy region kształtuje ich myślenie to własni koran kształtuje ich myślenie nie każdy muzułmanin jest terrorysta Ale każdy terrorysta jest muzulmaninem'' po raz pierwszy zgadzam sie z merkaba islam to chokernie niebezpieczne wyznanie. Robi wode z mozgu i czyniz czlowieka potwora.chcesz stracic przyjaciela muzulmanina? nawet najlepszego najbardziej oddanego, wiernego? obraz koran a nigdy wiecej go nie zobaczysz bo bedziesz gryzl ziemie od dolu. sadzisz ze przesadzam? obys ssie czlowieku nigdy o tym nie przekonall. poza tym: malo sie slyszy o morderstwach honorowych? nawet w polsce byly i sa przypadki. Polecam wszystkim film 'tylko z moja corka'' oparty na faktach http://www.filmweb.pl/film/Tylko+razem+z+c%C3%B3rk%C4%85-1991-104633 jest na youtube. Pisze to wszystko jako kobieta.

Gość gość
www .wiocha.pl/ 992112

Gość Marokanska pielegnacja
niech spobie zyja co wy tak uwzieliscie sie na nich..