Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet z cechami kobiecymi może podobać się kobietą

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy są to cechy kobiece ale np. zbyt uprzejmy,zbyt czuły,nie lubi dominować, brak chamstwa,brak natarczywości, przejmuje się wszystkim,zbyt wrażliwy,nieśmiały łzy płyną przy filmach, niezdecydowany, dług długo podejmuje decyzje, nie lubi przemocy, nie skrzywdzi nawet mrówki :-) itd.

Gość gość
kobiety lecą na agresywnych wulgarnych nieczułych brutali!

Gość gość
Czyli bezczelny cham, brutal, chłodny, wyrachowany, bezduszny,obojętny. Panie wytłumaczcie mi dlaczego ? Niby lubicie brutali itd. a póżniej płacz po nocach, Te cechy prowadzą do tego iż taki "burak" dominuje w społeczenstwie.

Gość gość
A dlaczego od razu popadać w skrajności, nie lepiej wypośrodkowac?

Gość gość
A ja lubie takich. Mój mąż taki jest ale bez przesady. Jest wrażliwcem ale w życiu realnym. Nie płacze na filmach itp ale np w nasza rocznicę, jak dowiedzial sie że jestem w ciąży, jak córka sie urodziła, na święta przy składaniu życzeń, jak dozie sie że ktoś z rodziny lub znajomych mial wypadek to lezki mu lecą. Jest człowiekiem który wszystko poświęci dla rodziny, decyzję podejmuje Dlugo ale te których wie że może żałować albo zależy od nich los innych ludzi a nie tylko jego, stara sie zawsze robić tak żeby wszystkim było dobrze, często nawet gdy sam jest totalnie wykończony, nie potrafił odnowić nikomu pomocy- ale tego go nauczyłam bo już mnie wkurzalo że ktoś ma go w poważaniu a jak coś trzeba to przychodzi po pomoc. No i rogi też potrafi pokazać.:D

Gość gość
jak facet nie jest wulgarny to kobiety widzą w nim ciotę jak facet nie jest agresywny to kobiety widzą w nim ciotę i słabeusza generalnie popatrz jakie są dziś kobiety. Większość wulgarna, agresywna, chamowata i by facet pozostał w ich oczach facetem musi być gorszy od kobiety. Tak samo jest z innymi rzeczami. Kobiety chcą wyższych od siebie facetów, lepiej zarabiających itd. Co dzień słyszę jak młode kobiety szczególnie matki wulgarnie odzywają się do swoich dzieci a wręcz krzyczą. Tak samo jak facet nie pijący ma marne szanse na związek gdyż przeciętna kobieta szczególnie w większych miejscowościach nie tylko pije ale i dużo i często. Jak wyglądał by związek gdzie to kobieta jest wulgarniejsza, agresywniejsza itd. ? Nikt z partnerów nie czułby się na swoim miejscu.

Gość gość
Czy facet z cechami kobiecymi może podobać się kobietą" X KOBIETOM tumanie:) X nie nie podoba sie

myślę że powinniście te bzdury przestać pisać bo to nie jest wcale śmieszne, a co gorsza jeszcze jakiś młody chłopak to przeczyta i pomyśli że to prawda..

Gość gość
wrażliwcem w życiu realnym ??? zaprzeczenie albo jest się wrażliwym albo nie - czyli sztuczna gra Z moich obserwacji w dzisiejszych czasach wszystko się robi pod publikę na pokaz. Czyli takie CHAMSKIE BURACTWO XXI wieku ze stron kobiet i mężczyzn. Jak widzę walkę o stanowisko,dobrą pracę,miejsce w kolejce itd. to mi sie śmiać chce. Wywalisz drzwiami będą sie pchać oknem. No fakt Cham popiera Chama ale wcześniej czy póżniej dostanie od niego kopa. Ciekawe skąd te rozwody ? Wywalą go z PiSU idzie do PO brak moralności. Oglądnijcie drogie Panie filmy z przed 1939r. i zwróccie uwagę na zachowanie się mężczyzn i kobiet. Na zachodzie również piją - nawet więcej ale póżniej nie ma takiego chamstwa po alkocholu idzie człowiek do domu i tyle. U nas są wszyscy n******i non stop.

Gość gość
Lars_Ulrich młodzi uczą się od starszych i niestety to prawda

Gość taka jedna wiec
Nie wiem czy są to cechy kobiece ale np. zbyt uprzejmy,zbyt czuły,nie lubi dominować, brak chamstwa,brak natarczywości, przejmuje się wszystkim,zbyt wrażliwy,nieśmiały łzy płyną przy filmach, niezdecydowany, dług długo podejmuje decyzje, nie lubi przemocy, nie skrzywdzi nawet mrówki usmiech.gif itd. zbyt uprzejmy ok zbyt czuły fajnie nie lubi dominować- dla mnie nie dozaakceptowania brak chamstwa fajnie brak natarczywosci fajnie i nie fajnie przejmuje się wszystkim- dla mnie nie doprzyjęcia zbyt wrażliwy ok zbyt nieśmiały ..jak facet jest trochę nieśmiały to ok,,ale jak "zbyt" to już nie fajnie długo podejmuje decyzje- nie doprzyjęcia

Gość XPMaximusP
cechy kobiece ale np. zbyt uprzejmy,zbyt czuły,nie lubi dominować, brak chamstwa,brak natarczywości, przejmuje się wszystkim,zbyt wrażliwy,nieśmiały y b nie rozmieszaj mnie, cechy kobiece hahahahahaha

Gość gość
Czy facet z cechami kobiecymi może podobać się kobietą" X KOBIETOM tumanieusmiech.gif X nie nie podoba sie Ale dlaczego ? czy kobiety pózniej mają prawo płakać albo domagać się alimentów 100 tys na dziecko ! jeżeli świadomie wybierają i wiedzą jak związek się zakończy. to nie jest rozmowa o błendach :-)

Gość gość
XPMaximusP uprzejmą kobietę niestety szybciej znajdziesz niż typowego BURAKA na których kobiety lecą.

Gość gość
I najważniejsze XPMaximusP to twoje hahahahahaha świadczy o Tobie najbardziej.

Gość gość
myslisz np o piersiach?

Gość taka jedna wiec
albo domagać się alimentów 100 tys na dziecko ! jeżeli świadomie wybierają i wiedzą jak związek się zakończy. IDIOTA nie dziwię się że jesteś sam zapomniałeś dopisać do swojej listy dziwak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tak, jest wrażliwy w życiu realnym. Wzrusza go to co dzieje sie naprawdę a nie filmy. Co tu sie wyklucza?

Gość gość
facet ma być bezdusznym agresywnym, wulgarnym brutalem bo inaczej zawsze znajdzie się coś przez co kobieta powie, że facet jest niemęski.

Gość gość
To są piękne cechy. Ale jeśli facet jest pozbawiony inicjatywy i wiecznie niezdecydowany, to zanim by mnie poderwał, dawno bym się zestarzała! ;)

Gość gość
taka jedna wiec Kobieto jeżeli matka domaga sie alimentów 100 tys zł to niezłe świadectwo sobie wystawia. Alimenty należą się matce poszkodowanej przez życie, jaka kwota to kwestia dyskusji. Idiotka chyba jesteś Ty kobieto

Gość XPMaximusP
gość I najważniejsze XPMaximusP to twoje hahahahahaha świadczy o Tobie najbardziej y y nie wiem o czym świadczy, mi chodziło o to, że wymienione cechy, napisał gościu jako kobiece, to faceci mają byś brutalni, chamscy bo to takie męskie, stąd to zakończenie mojej wypowiedzi

Gość gość
Bo tak to wygląda. Kobiety nie wiedzieć czemu biorą sobie najgorszych chamow a później sie żala jaki on zły i niedobry

Gość gość
trzymajcie się tematu :o a nie obrażacie bez sensu :P

Gość gość
Nie każda kobieta jest na tyle "męska" żeby takiego nieśmiałego poderwać i na tyle cierpliwa, by go w nieskończoność ośmielać! :P

Gość gość
8:34 Nie da się być częściowo wrażliwym ! Wrażliwość to cecha organizmu i to on reaguje, a nie w domu jestem wrażliwy a w pracy niewrażliwy - sztuczna gra. Łzy same lecą. NIEZDECYDOWANIE w formie zastanowienia się ludziska !!!! a nie wszyscy lecą na coś to ja muszą być przed nimi.

Gość gość
Zobaczcie sobie jakie są dziś kobiety. Wulgarne, agresywne, nieczułe można tak wymieniać w nieskończoność. Jeśli facet jest bardziej na plus to jest niemęski w oczach kobiet. Wyobrażacie sobie związek gdzie kobieta jest agresywna, wulgarna, chamowata a mężczyzna czuły, opiekuńczy rodzinny, zaradny itp. albo kobieta nie będzie się czuła jak z facetem a facet nie będzie się czuł facetem. Bo tak już mamy facet musi być gorszy od kobiety. Za to związków gdzie to facet jest agresywny, wulgarny, nieczuły ,chamowaty jest pełno.

Gość XPMaximusP
a we wczesnym PRL, kobiety jeżdżące na traktorach to były anielice, chyba piekieł.....