Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loveflower

Czy ciąża

Polecane posty

Gość Loveflower

Hej ;) Mam do was taką malutką prośbę, pomożecie mi to jakoś poskładać ? O tuż sytuacja wygląda tak : Pewnego razu z moim narzeczonym uprawialiśmy seks, najpierw był zabezpieczony później już nie, ale mniejsza o to . Wiem z czym to się wiąże, jestem w pełni świadoma. Muszę dodać, że po tym całym zajściu spojrzałam w kalendarz i miałam wtedy prawdopodobnie dni nie płodne. Po niecałych dwóch tygodniach powinnam dostać miesiączki, ale jej nie ma. Spóźnia się. Zatem szybko skorzystałam z testu, jeden zrobiłam w dzień spodziewanej miesiączki( wyszedł negatywny), drugi w odstępie 13 dni od stosunku ( też wyszedł negatywny ), przez kilka dni kiepsko się czułam ( nudności, ból głowy ), ale to ustało, okazało się że mój partner miał tak samo więc stwierdziliśmy że może to jakiś wirus. Muszę też powiedzieć, że ten miesiąc nie należał do najłatwiejszych, dużo pracy, stres przed egzaminami, było dość upalnie, a do tego wypad nad jezioro. Okres miewam zazwyczaj regularny, czasem spóźnia się on ale niewiele, a tu już 3 dzień i nic. Bije się z myślami co i jak? Nie chciała bym próbować jakiś metod domowych, które mogły by zaszkodzić w razie czego dziecku. Jak myślicie, czy jestem w ciąży ?

Gość gość
test po 13 dniach od stosunku nie jest wiarygodny. Powtórz test jutro z porannego moczu.

kolejny taki sam temat.... idź do lekarza, dziewczyno! on prawdę Ci powie, a nie któs na forum :/

Gość gość
jak test negatywny to szanse marne. Jak do pn nie dostaniesz @ powtórz test, jak będzie negatywny a wciąż będziesz się denerwować zrób test z krwi BHCG. Jeżeli będzie negatywny a @ nie pojawi się do 2 tyg to udaj się do lekarza, bo oprócz ciąży jest masę innych przyczyn zatrzymania @.

Gość Loveflower
Dziękuje serdecznie za radę, wiem że powieliłam temat i przepraszam .