Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĘŻCZYZNA PO ŚLUBIE

Polecane posty

Gość gość

Jak Wasz facet zmienił sie po ślubie? na lepsze, na gorsze? czy może bez zmian?

Gość wpierdalam spaghetti
zasadniczym problemem kobiet jest ludzenie sie ze mezczyzna zmieni sie po slubie :P

Gość gość
ha :) :(

Gość taksegadam
w wielu przypadkach facet osiada na laurach,dlatego zauwazam,że dla dobra dwóch stron lepiej ślubu nie brac,wtedy każdy się ciągle stara,ale jest ryzyko,że nic was przy sobie nie będzie trzymało,choc ten papierek z USC tez tego nie gwarantuje

Gość gość
mój się zmienił na gorsze, teraz pozwala sobie na wszystko

Gość gość
to ja napiszę tak- zmienia się na gorsze. Mój przed slubem był nieco agresywny ale jeszcze sie hamował. A teraz? teraz juz nic go nie hamuje, krzyczy, rzuca czym popadnie jeśli sie wkurzy, przeklina... drogie dziewczyny- nie wychodźcie za mąż

Gość kelner z Rewala
ja pym powiedzial raczej - nie wychodzcie za idiotow :classic_cool:

Gość gość
Masz Pan rację Panie Kelner .

Gość czy ja wiem
czy nie wychodzic za idiotów... mojej znajomej facet był zawsze kochany i itp a po weselu po kilku miesiącach zmienił sie nie do poznania, więc nigdy nie wiadomo czy własnie ten kochany nie będzie potem gorszy- rozumiecie- kamuflaż;)

Gość gość
Kamuflaż czy klapki na oczach ?

Gość gość
jesli facet przez okolo 4 lata jest chodzącym cud miód i orzeszki to trudno podejrzewac że po slubie bedzie chamem;)

Gość gość
To jest wyjątek a nie reguła .

Gość gość
A ja bym powiedział: MĘŻCZYŹNI nie żeńcie się!!! Kobiety osiadają na laurach po ślubie, już nic się nie starają, mają w d***e, "no bo już mnie przecież nie zostawi to po co mam się starać", stają się opryskliwe, zrzędliwe, nie miłe, tyją co nie miara! (no bo po co mam się starać...) I ja się pytam gdzie się podziała ta cudowna piękna, dobra dziewczyna z "serduszkiem na tacy" ??? Jeden papierek z USC lub przysięga w kościele nagle ją tak zmieniła? To może wcale nie została natchniona duchem świętym tylko po prostu szatan ją opętał w tym dniu i dlatego zmieniła się o 180st? NIE ŻEŃCIE SIĘ PANOWIE!!! żyć na kocią łapę, w wolnym związku OK, ale nie bierzcie ślubu!

Gość gość
gościu dobrze prawisz. Jesteś gość

Gość gość
jesteśmy po ślubie 8 lat, mój mąż nie zmienił się , cały czas jest taki jak był wcześniej, opiekuńczy, troskliwy, kochany, dba o mnie o dzieci , o nasz dom. chcemy się sobie podobać tak jak na początku, seks też się nie zmienił ani częstotliwość ani jakość. Wiadomo czasami się kłócimy , ale nie częściej niż przed ślubem.

Gość gość
a ty znowu tu siedzisz? Ja ci dam opiekuńczy i troskliwy cholera jasna. Czekaj niech no ja tylko do domu wrócę

Gość gość
bez zmian wszystkie "ale" było dopracowane zanim wzięliśmy ślub :)