Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dzisiaj ślub a wczoraj zmarł mój ojciec Nie wiem co ja mam teraz zrobić

Polecane posty

Gość gość

Zawał - nikt się tego nie spodziewał :(

Gość gość
Wiem że to jest przykre ale dziś masz slub tata chciałaby zebys była szczęśliwa w tym dniu więc baw się szalej a żałobę odstąw na poniedziałek...

Gość gość
mi by nie bylo do zabawy po takim wydarzeniu. mysle, ze jak juz jest wszystko zamowione i ustawione trzeba wziac tez slub, a jak ma byc wesele. to przywitac gosci zjesc obiad i pojsc do domu

Gość gość
Sama ceremonia byłaby najlepszym rozwiązaniem, też tak myślę, obiad i do domu, bez zabawy

Gość gość
Śluby zazwyczaj są o 15-16, a ty na 2 godziny przed pytasz o poradę w największym szambie polskiego internetu. 2/10 na zachętę

Gość gość
Przyjęcia nie róbcie a ślubu nie odkładaj...bądźcie szczęśliwi mimo wszystko i wszytkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!twój tata na pewno by tago chcial

Gość XPMaksimusP
wyrazy współczucia, startować w życie z takim balastem, współczuję

Gość gość
wszystko oplacone to szkoda pienidzy,nie tancz posiedz i idz

Gość gość
śmierć zarówno jak i ślub to normalna kolej rzeczy, z tym że te drugie się planuje te pierwsze niestety nie, mimo wszystko powinnaś się cieszyć tym dniem a rodzina i znajomi więdząc o sytuacji chyba sami powinni wiedzieć jak się zachować.

Gość gość
jesli przyjecie robione w domu to przeluz slub jak w restauracji to goscie niech sie pobawia

Gość gość
oj jak ja lubie jak wkręcacie się w moje genialne prowokacje :D już koniec! Rozejść się barachło! :D

Gość gość
to zapewne prowo, ale ja sobie nie wyobrażam brania ślubu po śmierci kogoś z bliskiej rodziny. odwołałabym wszystko. owszem- skoda kasy, ale nie miałabym ochoty brać ślubu będąc zrozpaczona i mieć wesela stypy. zresztą- może wykorzystałabym salę i jedzenie, żeby ugościć ludzi, ale już bez zadnej muzyki, dekoracji, po prostu taka wstępna stypa czy coś.

Gość akimka
P******a jesteś

Gość gość
ślub weź ale wesele zostaw dla gości goscie nie ch sie bawia zapytaj ksiedza najlepiej