Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cos czuje

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do dziewczyn, czy wysylalibyscie zwyklemu koledze, do ktorego nic wiecej nie czujecie sygnalki lub sms na dobranoc mimo tego ze nawet jestescie za granica?

Gość gość
A dobremu koledze?? Chodzi o to czy mam myslec ze ona czuje do mnie cos wiecej, to co do niej ja....

Gość gość
Podejrzewam ze tak,czuje cos. Jestem wlasnie w podobnej sytulacji,z tym ze ja zaprzeczam wszystkiemu,to co mogłoby byc nie jest mozliwe,a serducho peka..

Gość gość
Mysle ze nie, to na pewno swiadczy ze mysli o tobie, a o zwyklych kolegach przed spaniem sie raczej nie mysli, ale niech wypowiedza sie inne panie;)

Gość Kocham zyc
Gosc z 14 20 a czemu nie mozliwe, opowiedz, wygadaj sie, moze cos wspolnie pomozemy;)

Gość gość
Nie mozliwe ,bo oboje nie jestesmy wolni.. ile ja to wytrzymam? Jak maśz pytania odnosnie kolezanaki,to pisz. Postaram sie pomoc

Gość dinnerfor2
A ja bym wyslal. To chyba jest mile komus zyczyc dobrej, kto jest sympatyczny.

Gość gość
Dinnerfor2 po wypowiedzi wnioskuje ze jestes facetem,a wiec taka jest wlasnie roznica w toku myslenia miedzý nami kobietami a mezczyznami :-) Takie sygnaly jak opisuje kolega,wysylamy wtedy kiedy chcemy czegos wiecej. Zwyklemu koledze nie pisze dobranoc,bo nie mam takiej potrzeby. Komus o kim mysle tak,bo chce zeby o mnie pomyslal,chce kontaktu

Gość AnnaMariaMagdalena
chce kontaktu - gdyby chciała czegoś konkretnego, to by po prostu napisała, a tak próbuje szczęścia! :D powodzenia!

Gość AnnaMariaMagdalena
chce kontaktu - gdyby chciała czegoś konkretnego, to by po prostu napisała, a tak próbuje szczęścia! :D powodzenia!

Gość gość
Zastanawiam sie czy odezwac sie czy nie?wiem,nie powinnam.. ale serce mowi co innego.

Gość gość
Pewnie ze sie odezwij

Gość gość
Anna maria, pisalem ze jest za granica, dokladniej w irlandii do konca pazdziernika, wiec spotkac sie nie spotkamy, do tego czasem zagaduje pisze co slychac, opowiada co u niej, a jak wiadomo roaming do tanich nie nalezy....