Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam że jest coraz więcej niskich facetów

Polecane posty

Gość gość

Skąd oni się biorą ? Spojrzcie na licealistów, masa kurd*pli ... niby średnia wzrostu u facetow w Polsce to ok 178-179cm ale mam wrazenie, ze mała grupka 190-210cm zawyza statystyki...a prawda jest brutalna, dominują faceci o wzroscie 170-178cm :O

Gość gość
Ale 175 cm jest ok ;)

Podobno teraz są niżsi. Zauważyłem, że nastolatkowie są bardzo niscy. Nie to co ludzie urodzeni ok. 30 lat temu. Podobno to przez szcztuczne żarcie.

Gość gość
Dokładnie, teraz dzieciaki w gimnazjum jak dzieciaki z 3 klasy podstawówki, a w liceum nastolatki wyglądają jak ci z gimnazjum...

Gość gość
niestety

Chyba żartujesz. Średnia wzrostu cały czas idzie w grę i tak mój kuzyn 10 lat młodszy ode mnie jest o 10 cm wyższy . . .

Gość gość
nie coraz więcej niskich facetów tylko wasze wymagania względem wzrostu są coraz większe.

Gość gość
Kiedys kobiety wymagały faceta o wzroscie 180cm. Teraz minimum to miedzy 185-190. Za 10lat bedą wymagac 200cm.

Gość gość
Mam 184cm, to znaczy że jestem niski? Chyba wad pogielo. Wiecie jak beznadziejnie i mało urzytkowo być takim wysokim. Wszędzie się po głowie tluczesz

Gość gość
Dla wspolczesnych kobiet masz normalny wzrost, wysoki dla nich to 190+ ponizej 180 to gówno a nie facet

Gość anty bears
wzrost nie ma znaczenia , panny szaleją za panami typu bears

Gość gość
ja mam 188 i tez nie mam problemow jedynie w niektorych samolotach siedzenia są zbyt blisko siebie i nie mozna sie rozlozyc, 2m to co innego

Gość gość
i chyba autorka mieszka w egipcie a nie w europie, kilka lat temu skonczylem liceum, na 14 chłopaków był jeden 197, jeden 193, ja 188, reszta 180-185 zaledwie trzech niskich 166 168 i 173 cm

Gość gość
ja rok temu skonczylem technikum na 20 chlopa ja i kumpel 190 dwunastu 170 - 175 i szesciu 180 - 185, i u nas i tak sporo wysokich bo w innych klasach kurd*pli co nie miara.

Gość gość
teraz są albo bardzo niscy albo bardzo wysocy :O bardzo grubi albo patyczaki a gdzie normalni faceci ?

Gość gość
Ja też to zauważyłam, że faceci są teraz niscy, tak około 175 cm, co wg mnie jest mało jak na faceta. I pamiętam, że jak chodziłam do gimnazjum to chłopcy byli bardziej rozwinięci niż teraz.

Gość gość
jest problem bo dziewczyn wysokich coraz wiecej a wysokich chłopaków coraz mniej

Gość gość
z tym rozwojem tez sie zgodze ale tyczy sie zarowno chlopcow jak i dziewczyn pamietam ze kiedys 16latkowie byli duzo bardziej rozwinieci fizycznie (wzrost, budowa ciala) niz wspolczesni

Gość gość
jest problem bo dziewczyn wysokich coraz wiecej a wysokich chłopaków coraz mniej XXX zgadzam się w 100 %

Gość gość
kurna starczyłoby mi jego 175 cm, serio. gdybym ja miała 164 cm, jak moja matka. ale mam 180 i do kogo mam mieć pretensje? może nogi sobie up******ę w kolanach, żeby znaleźć partnera? no ludzie, dla wysokich kobiet to jest cholera problem, a wy macie pretensje, że wzrostu wymagamy? a chciałbyś być pół głowy niższy od żony/dziewczyny? wątpię.

Gość gość
Ja chcialbym wysoką a kleją sie do mnie kurd*pelki 155-170 :O

Gość gość
skoro masz 180 to jaki partner dla ciebie byl by OK ?

Gość gość
też to zauważyłam - masa malutkich facecików ;-) wzrost krasnala mnie drażni u mężczyzny i malutkie stopy ;-( wczoraj stałam za takimi kolesiami w kolejce do kasy - trampeczki max 39-40 ;-( na mnie byłyby dobre, a to takie typy "siłownia" były

Gość gość
wklej jego fotkę bo nie mam konta na fejsie please !

Gość gość
LeśnySłodziaczek - fotki kłamią, moze miec długie nogi a krótki tułów, lepiej ocenic fotke po calej sylwetce

speedy.sh/fbHAk/1209093-530786276991140-1318432508-n.jpg www.speedyshare.com/KsCgW/969815-521108954625539-1174517550-n.jpg masz :P tylko 2 zdjęcia miał udostępnione, aż sobie zapisałam je na kompie :D