Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alugaj

mięśniaki macicy

Polecane posty

Gość alugaj

witam, mam mięśniaki, spore, zimą urodziłam i się pojawiły. piję zioła ojca Klimuszki, grozi mi operacja. czy te zioła komuś pomogły? za 2 m-ce mam kontrolę. czy znacie jeszcze jakieś inne, naturalne sposoby ich leczenia? grozi mi usunięcie macicy, a chciałabym mieć jeszcze jedno dziecka, jednak nie od razu, bo niedawno rodziłam.

Gość czarna kropeczka
ja też je piję 4 tydzień, kontrola za miesiąc. pani w zielarskim mówiła, że podobno pomagają, ale na internecie takich rewelacji znaleźć nie można.

Gość 0909
mięśniaki powstają z nadmiaru estrogenów w organizmie, trudno wtedy również zrzucić wagę. A w naturalne sposoby nie wierzę. Ziółka? śmieszne.

Gość gość
Też piłam zioła i mięśniak wcale się nie zmniejszył, to są hormony. miałam operację laparoskopową, jak do tej pory nie wrócił!

Gość gość
warto próbować wszystkich sposobów, jeśli chcesz mieć jeszcze dziecko, przypuszczam, że jesteś młoda. moja córka próbowała wszystkiego, miała wyłuskanego mięśniaka, ale w ciążę po tym zajść nie może, a dzieci nie ma.

Gość gość
Miałam wyciętego mięśniaka, potem urodziłam dwoje dzieci. Jeśli kobieta jest młoda to oszczędzają macicę. Wycinają tym starszym, które już nie planują dzieci a mięśniaki im nawracają.