Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca90

Problem z facetami Libido i cala reszta

Polecane posty

Gość pytajaca90

Mam 23 lata, studiuje, mam mieszkanie od rodzicow i ogolnie nie narzekam na nic. ALE mam problem. Dotychczas bylam w 3 zwiazkach, faceci byli naprawde przystojni, z perspektywami, moze nie idealni, ale nadawali sie do zwiazku. I te zwiazki byly ok we wszystkich aspektach, poza seksualnym. Zaden z nich mnie nie podniecal. Unikalam z nimi seksu pod byle pretekstem. Problem polega na tym, ze podniecaja mnie faceci, z ktorymi w zyciu bym sie nie zwiazala, nawet bym sie nie umowila, np. obcesowi robole, kapiace od testosteronu karki, wulgarni i seksistowscy faceci, najlepiej tacy pod 40. Chcialabym po prostu zaliczac z nimi numerek, a potem nigdy wiecej ich nie widziec. Ale nie robie tego, bo boje sie, ze ktos mnie kiedys rozpozna, ze pojdzie opinia, ze jestem szmata, itp. Mam tez taka wewnetrzna blokade, ze taki ktos (w moim mniemaniu stojacy nizej ode mnie) bedzie mogl sie cieszyc moim cialem, obecnoscia :O Obecnie jestem sama, mam straszna ochote umowic sie na ''brutalne rzniecie'' z kims z netu, ale sie boje :O Poza tym marwtei sie, co dalej, co z moja przyszloscia. Chce miec normalna rodzine, ale to bedzie sie wiazalo prawdopodobnie z brakiem pociagu do meza. Wiec on zapewne bedzie zdradzal, wiec wkradnie sie patologia, a ja i tak pozostane niespelniona. Czy jest na to wszystko rada?

Gość gość
Jest. Znaleźć takiego, z którym będziesz chciała "ostro się rżnąć" i który będzie nadawał się do związku. To jest wykonalne.

Gość gość
pytajaca90, a skąd jesteś?

Gość gość
faceci byli naprawde przystojni, z perspektywami... ale nadawali sie do zwiazku. Chcialabym po prostu zaliczac z nimi numerek, a potem nigdy wiecej ich nie widziec. podniecaja mnie faceci, z ktorymi w zyciu bym sie nie zwiazala ... obcesowi robole, kapiace od testosteronu karki, wulgarni i seksistowscy faceci Chce miec normalna rodzine, ale to bedzie sie wiazalo prawdopodobnie z brakiem pociagu do meza. Wiec on zapewne bedzie zdradzal, wiec wkradnie sie patologia, a ja i tak pozostane niespelniona. xxxx Zdaje mi się, że Ty tak na prawdę nie chcesz normalnej rodziny tylko jest to nacisk z czyjejś strony. Najciekawsze w tym, ze to Ty raczej jesteś patologią i to pewnie Ty byś zdradzała męża a już jego obwiniasz :P Radziłbym w ogóle nie zadawać się z mężczyznami jeśli chodzi o tych normalnych tylko pracować jako prostytutka bo widać, że do związku się nie nadajesz i go ukrycie nie chcesz.

Gość pytajaca90
Z poludniowej Polski, ale co to ma do rzeczy? Co do znalezienia takiego faceta, ktory bedzie na poziomie oraz bedzie mnie podniecal- to raczej niemozliwe, bo byloby to polaczenie skrajnosci :O

Gość gość
Możliwe, możliwe. Niewiele jeszcze wiesz o facetach, oj niewiele...

Gość Kamilka słodka jak Milka
Póki jesteś wolna to baw się jak chcesz i z kim chcesz. Lepiej teraz niż po ślubie :)

Gość gość
Głupio tu doradzają, oj głupio...

Gość pytajaca90
''Zdaje mi się, że Ty tak na prawdę nie chcesz normalnej rodziny tylko jest to nacisk z czyjejś strony.'' No wlasnie nie, ja naprawde chce miec stabilny dom, meza, w przyszlosci dziecko, ale... no wlasnie. Chcialabym tez miec takiego lozkowego drania i brutala, ale nie wyobrazam sobie z nim zycia codziennego. Ech...

Gość pytajaca90
''Głupio tu doradzają, oj głupio...'' To doradz madrze?

Gość gość
Kamilka słodka jak Milka Póki jesteś wolna to baw się jak chcesz i z kim chcesz. Lepiej teraz niż po ślubie usmiech.gif xxa przyznała byś się facetowi do bycia puszczalską? pewnie nie bo żaden facet nie wiązałby się z kobietą z taką przeszłością.

Gość gość
Facet na poziomie też może być brutalem w łóżku, oj może... Zerżnie tak, że....

Nie :) Powiedziałabym mu, że czekam z seksem do ślubu :D Autorko, młoda jesteś i wolna, realizuj swoje fantazje, bo potem będziesz żałowała Znasz to "Lepiej grzeszyć i żałować niż żałować, że się nie zgrzeszyło" ;)

Gość gość
31.08.13 [zgłoś do usunięcia] Kamilka słodka jak Milka Nie usmiech.gif Powiedziałabym mu, że czekam z seksem do ślubu smiech.gif Autorko, młoda jesteś i wolna, realizuj swoje fantazje, bo potem będziesz żałowała Znasz to "Lepiej grzeszyć i żałować niż żałować, że się nie zgrzeszyło" xxx Czyli zbudowałaś związek na kłamstwie. Sama pewnie nie chciałabyś by twój partner chodził przed poznaniem ciebie do prostytutek czy do tzw. leśnych bab a tobie powiedział, że czeka z seksem do ślubu czy może jednak jak większość kobiet preferujesz taką przeszłość mężczyzny?

Gość gość nr 137
Poszukaj, może znajdziesz takiego. Mam takiego znajomego - wysoki, kark, tatuaże, siłownia, te sprawy. Wygląda groźnie. Jest po medycynie. :D Oglądając go w życiu byś nie pomyślała, że to taki przeciętny człowiek z inteligencją powyżej przeciętnej. ;) Ma taką fajną żoneczkę do tego - z wyglądu kujonica, zawsze w garsonkach, a jest wyluzowana w dechę, tylko ma taki dress code w pracy i z przyzwyczajenia nosi się tak na co dzień :)

Wiem, wiem, prawiki tak mają, sami nie p******li, więc i innym nie dadzą :D To, co autorka robi i z kim kiedy nie jest w związku jest tylko i wyłącznie jej sprawą. Nie musi się z tego nikomu spowiadać, jeśli oczywiście chce to może :) I nie ma się do czego PRZYZNAWAĆ, bo nic ZŁEGO nie zrobiła. Ale jeśli mężczyzna nie będzie chciał z nią być TYLKO z powodu jej przeszłości seksualnej mimo że im się świetnie układa to i tak związek nie ma sensu...