Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Mimo iż jestem Polką to nigdy w życiu nie uprawiałam seksu z Polakiem

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0
Jak można być żoną Hindusa :O:O:O

Gość 0 Terenia 0
Chociaż w sumie lepiej niż być żoną Murzyna lub co gorsza Muslima :O:O:O

Gość 0 Terenia 0
czas na modly na dywaniku a potem sie znowu oddam Ahmedowi w lozku

Gość zona Hindusa
Jak mozna byc zona Hindusa? Tak samo jak mozna byc zona Polaka, Anglika czy Szweda. Roznic kulturowych miedzy nami za bardzo nie ma, gdyz zbyt dlugo juz jestesmy po slubie, zeby sie 'docierac'. Nigdy nie spotkalam wspanialszego czlowieka na mojej drodze niz on i kazdej samotnej kobiecie zycze po prostu dobrego, spokojnego partnera (nie wazne jakiej narodowosci, bo to kazdego indywidualna sprawa). Pozdrawiam

Gość karolinka mem
a ja jestem zona araba...i co zyje i mam sie bardzo dobrze, nie zamienilabym mojego meza na nikogo innego....

widac autorka tematu ma jakis kompleks skoro zaklada taki temat... czekam na nastepne tematy typu nie uprawialam seksu z 1. Pigmejem 2. Aborygenem 3.Boliwijczykiem....etc

Gość gość
A ja zona Albanczyka, juz 9 lat, i nadal jesteśmy w sobie bardzo zakochani:) no i mamy wspaniala 2;)

Gość frytkad
dlaczego polscy mężczyźni są kiepskimi mężami???? bo tak wychowują ich mamusie pyłek z drogi zmiata synusiowi( wiem coś, mam brata który był królem dla mamusi) a potem taki żeni się i oczekuje nie żony a służącej zasiada taki za stołem i kicaj koło niego, choć sama wróciłaś z pracy i masz dzieci

Gość frytkad
Magdo jesteście fajną parą według mnie, choć wydaje mi się że ktoś wstawił tą fotkę nie swoją ????

Gość frytkad
masz śliczne córeczki

Gość 0 Terenia 0
01.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość A ja zona Albanczyka, juz 9 lat, i nadal jesteśmy w sobie bardzo zakochaniusmiech.gif no i mamy wspaniala 2" X Muzułmańskiego Albańca? :O

Gość franjia
nie wszyscy Albańczycy są muzułmanami

Gość gość
dlaczego polscy mężczyźni są kiepskimi mężami???? bo tak wychowują ich mamusie pyłek z drogi zmiata synusiowi( wiem coś, mam brata który był królem dla mamusi) a potem taki żeni się i oczekuje nie żony a służącej zasiada taki za stołem i kicaj koło niego, --- przeciez to wypisz wymaluj o muzulmancu !

Gość 0 Terenia 0
Ja juz po modlach i porannych oblucjach. Co tam u was sychac? Co planujecie ugotowac waszym mezom? Ja dla Ahmedzika robie dzis pyszna baranine w sosie mietowych, a na deser dostanie moja c*puszke.

Gość gość
ide óprawiać bóroki

Gość 0 Terenia 0
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość a potem taki żeni się i oczekuje nie żony a służącej" X To trzeba mieć godność i wiedzieć, że bierze się maminsynka, a takich to trzeba kopać w du.py. Ja znam polskiego emigranta po 30stce, który mieszka sam w Danii a dalej nie nauczył się gotować, jak zjeżdża co jakiś czas do Polski to mamusia mu pakuje słoiki z jedzeniem :O I on się dziwi, że nikogo nie może znaleźć? Jeszcze twierdzi, że to kobieta w związku tym się powinna zajmować, buhahaha :D Jak widać żadna nie podziela jego zdania skoro nikogo sobie nie znalazł. Żenua, niech sam gnije, ja bym na takiego nie splunęła, facet musi gotować, a jak nie to niech siedzi z mamusią 🖐️

Gość gość
polski facet to maminsynek i leń

Gość gość
Jak można sobie nie umieć ugotować :D można nawet kupić gotowe i podgrzać w mikrofalówce. polskie niedorozwoje :D