Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana47

Choroba czy ciąża

Polecane posty

Gość Zakłopotana47

Witam. Mam okropny problem przez który nie wiem co myśleć ;/ 28 lipca dostałam okresu, a 3 sierpnia się skończył. Dni płodne wypadały 6, 7 i 8 o ile się nie mylę. Przed tymi dniami i w ich czasie kochałam się z moim chłopakiem. Przed tymi dniami doszedł we mnie raz i w trakcie tych dni max 2. 14sierpnia zauważyłam żółte upławy, na drugi dzień ich nie było. Chyba przed tym dniem miałam kłucie w podbrzuszu ( bardzo dziwne) i trochę pobolewały mnie jajniki. Po tym incydencie miałam praktycznie co rano nudności. Odziwo! Okresu dostałam w tym samym dniu co poprzednio czyli 28 sierpnia. U mnie nie jest normalne dostać miesiączki regularnie :) Zawsze mi się spóźnia. Gdy dostałam miesiączki tak bolały mnie jajniki, że nie szło leżeć siedzieć, nic. Pierwszy raz mnie tak mocno bolało przy dostawaniu okresu. I zauważyłam pod wieczór w ten sam dzień jakieś mięsko? Było kolor ciemnoczerwonego. (Przepraszam jeżeli zraziłam). Miało długość 5 cm, a szerokość 1 cm (tak na oko). 2 dni strasznie się ze mnie lało a teraz mam słabiutki okres ( jak na mnie) i w kolorze brązowym. Bardzo się niepokoję czy coś ze mną nie tak?? Czy może to jest normalne? Pomóżcie :(

Gość Zakłopotana47
No prosze odpowiedzcie, poradźcie, cokolwiek :(

Gość gość
to skrzepy, normalna rzecz

Gość Zakłopotana47
Chodziło mi o całą sytuację ale ok. Nie sądziłam że skrzepy mogą być takie duże.

Gość Zakłopotana47
Widzę że jestem inna skoro praktycznie brak odpowiedzi :P

Gość Fay_
A co masz na myśli mówiąc "5 centymetrowe mięsko"? Że poroniłaś?! To skrzepy krwi. Dziwne, jeśli nigdy Ci się takie nie zdarzyły.

Gość agula8
miesiączka-to efekt złuszczania się nabłonka macicy-to "mięsko" to musiał być właśnie taki nabłonek.Objawy które opisujesz tak samo mogąpasować do ciąży jak i do stanu przed miesiączką. Na upławy możesz zastosować probiotyki-np.invag dopochwowy.Jak sytuacja się powtórzy i będzie Cię niepokoić-idź do ginekologa.

Gość Zakłopotana47
Nie sądzę bym poroniła. Okres skończył mi się 2 września tzn chyba skończył bo zaraz po tym miałam brązowe upławy. Tak upławy, to nie był okres, chyba że resztki okresu, ale tego nie wiem. Dziś (5.09) mam już mocno żółte upławy bezwonne, nic nie swędzi, nie piecze. Jak najzwyklejsze upławy, tylko że nigdy nie miałam zaraz po okresie takich upławów i nie wiem o co chodzi. Moje ciało robi sobie ze mnie żarty?

Gość Zakłopotana47
up

Gość Zakłopotana47
up