Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście zrobiły na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

hej , zacznę od tego że mam nadwagę, nie wyglądam jak wieloryb ale do ideału mi duuzo brakuje , z tego właśnie względu mam ogromne kompleksy i bardzo źle znoszę gdy ktoś mnie wyśmiewa . Jestem z moim chłopakiem 6 lat , jemu ponoć odpowiada moja figura , ale gdy dzis rano weszłam na wagę on nachylił się zeby zobaczyć i powiedział " o boże ale monstrum " poczułam się jakby ktoś trzasnął mi w twarz ... on doskonale wie jakie mam kompleksy i że staram się z całych sił aby schudnąć , dodam że dziś zobaczyłam że zrzuciłam 3 kg ale nie miałam okazji nawet aby się trochę pocieszyć bo moj ukochany zepsół mi humor ... co byście zrobiły na moim miejscu ?

Gość gość
Rzuć tego dziada, facet który się wyśmiewa z własnej kobiety jest nic nie warty. Odchudzaj się dla siebie jeśli chcesz ale nigdy dla jakiegoś patafiana.

Gość gość
on często do mnie mówi jakieś głupie teksty ... np " moja gruba mordko " niby to w zartach ale jednak musi mnie uwarzać za grubasa skoro tak mówi ... dziś przeprasza cały dzień mówi że on czasem palnie jakąś głupotę itd ... nie wiem .. boje się ze jak mu popuszcze tą sytuacje to niedługo będzie po prostu wołał mnie grubasie a nie skarbie czy kochanie ... :(

Gość gość
z drugiej strony po prostu mówi co widzi , nie wiem już... no nie jestem szczupła więc mówiąć ale monstrum miał racje ... zranił mnie naprawde ... a najgorsze jest to że wczoraj wieczorem oglądaliśmy zdjęcia jego byłej i ona była kiedyś grubsza ode mnie a teraz niezła z niej laska ... oczywiście zapytałam czy chciałby żebym tak wyglądała to powiedeział że nie a dziś taki tekdt ... bardzo mnie to zabolało :(

Gość gość
hhhmmm.... jak jesteście tyle czasu razem to pewnie też znasz jego kompleksy.. proponuje mały rewanżyk, ale delikatny, żeby go tknęło ale nie uraziło głęboko.

Gość gość
według mnie ok kompleksów nie ma ... jest przystojny , szczupły .. jeśli chodzi o przyrodzenie to też niczego sobie .. nie wiem :(

Gość gość
to niezle , gratuluje chłopaka !!

Gość gość
zostaw go!

Gość gość
up .. :(

Schudlaś 3 kilo :) gratulacje :) Na twoim miejscu schudłabym jeszcze trochę, a jak już zaczniesz wyglądać dobrze zamieniłabym faceta na model, ktory umie się odpowiednio zachować w kazdej sytuacji :) sama rozumiesz, Twoje wymaganie powinny wtedy też wzrosnąć...a nawet jeśli nie powinnaś tym postraszyć faceta :p

Gość gość
Zostaw go! Ja tez mam troche dodatkowych kg, ale moj chlopak nigdy sie tak do mnie nie odezwał! Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. :/

Gość gość
ile ważysz i przy jakim wzroście może przesadzasz i masz tylko lekką nadwagę

Gość gość
jesli komus odpowiada grubosc,to raczej nie bedzie walil tekstow pt:monstrum,grubas,tluscioch".Wez sie dobrze przyjrzyj temu zwiazkowi,czy aby na pewno jest to zwiazek oparty na milosci,a nie wyrachowaniu.Bo moze fecet siedzi z Toba,a kiedy puka Ciebie,marzy o innej,pieknej,szczuplej,zadbanej.

Gość gość
wczoraj z nim rozmawiałam ponad godzine ... popłakał się i przyrzekał że kocha mnie taką jaką jestem ..nie przeszkadza mu moj wygląd a co więcej podoba mu się .. już sama nie wiem :(

Gość gość
jak ma taką tendencję do gadania głupot to go oducz tego , niech za każdym razem dostanie od ciebie z liścia w twarz .

Gość gość
wiesz,mialam kolezanke,taka naprawde otyla grubaske.Miala faceta,szczuplego,nawet nienajgorszy.Zawsze jej kolezankom powtarzal,ze jemu sie jej gabaryty podobaja,bo uwielbia ja.Pewnego razu wyszedl na piwo z kuplami.....i jednemu powiedzial po kilku kolejkach,ze juz rzyga,bo nie moze patrzec na te tluste p**dzisko.Ot milosc.Wyciagnij wnioski sama.

Gość gość
to że jeden facet tak miał to nie znaczy że każdy jest taki .

Gość gość
ale dlaczego ma go rzucac? no nazwal cie tak, przeprosil,bo nie wiedzial,ze AZ TAK cie urazi. zrozumial i pewnie juz nie bedzie. prawda jest taka, ze musisz sie wziac za siebie, a nie zwalac wine na niego. widocznie jestes grubasem .

Gość gość
jasne ze kochajacy facet,skoro na kazdym kroku widzi monstrum:D i wciaz to podkresla.Wiesz,na pewno cie kocha,uwielbia:D:D

Gość gość
O rany. :o Facet pewnie sobie zażartował i tyle. Fakt, że głupio, ale czy to jakaś nowość, że taki czasem coś palnie debilnego, wykazując się wrażliwością na poziomie łyżeczki do herbaty? Jeśli przeprosił, nie ma sensu się do tego wracać, a tym bardziej się dołować.

Gość gość
od dzisiaj dieta , chcę zrzucić jakieś 10 kilo , więc trochę pracy przede mną :) .... między nami jest ok .... dziękuję wam za rady

jabym go zostawiła. Powinien Cie akceptować taka jaka jesteś! Ale napisałaś że jesteś z tym chłopakiem 6 lat. To chyba przez ten czas Cię akceptował. Może po prostu zażartował i nawet nie wie, że Cie tym uraził.