Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak urzadzic taki pokoj prosze o rady

Polecane posty

Gość gość
najlepiej jakaś sofa rozkładana, łatwo i szybko rozkładana, duza szafa - garderoba na odzież, 1-2 komody, jakiś mały stoliczek i szafka na tv.

Gość gość
a tam gdzie jest ściana 4,5 m postaw kanapę lub sofę rozkładaną, na przeciwko szafka z tv i jakaś komoda, a przy wejściu duża szafa.

Gość gość
gdyby to był mój pokój zabudowałabym głęboką szafą przesuwną całą 3m ścianę, na prawo od drzwi wchodząc do pokoju ustawiłabym pojemną dużą komodę nad komodą tv (o ile chcesz), na 4,5 m ścianie dużą rozkładaną sofę, narożnik itp. przed sofą stolik kawowy jakieś 2 pufy, czy worki sako i w zasadzie tyle :) na upartego można wcisnąć zamiast stolika kawowego stół składany i obniżany do kawowego, wówczas może on być jadalnym i gościnnym obiadowym stołem, jak i kawowym mniejszym na tzw. co dzień

Gość gość
Ja bym pod ścianą naprzeciwko okna postawiła łóżko, przy krótkiej ścianie obok drzwi- szafę, i oddzieliła tą część pokoju. A reszta spokojnie wystarczy na pokój dzienny, regały, komoda, fotele czy nawet mała sofa, stolik.

Gość gość
do pani z 22.05 tez tak bym chciala oddzielic ta czesc za dzwiami i tam zrobic czesc sypialna ale za mala jest miejsca . nie zmiesci sie lozko,

Gość gość
nie otwiera się ten link

Gość gość
otwiera sie.

Gość gość
ok działa