Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfemale555

KOTKA SZUKA DOMU

Polecane posty

Gość xfemale555

Witam wszystkich serdecznie. Szukam domu dla młodej kotki, która błąkała się koło szpitala we Wrocławiu. Kotka była wychudzona i zaniedbana. Obecnie jest odrobaczona, będzie wysterylizowana i gotowa do adopcji w ciągu dwóch tygodni. Do nowego domu zabierze swoją wyprawkę (kuweta, piasek, zabawki, jedzenie). Jest bardzo przyjazna i lubi być pieszczona. Jej umaszczenie to kolor biały, ciemno szary i rudy. Osobiście nie mam mozliwości, aby ją zatrzymać, gdyż nie mieszkam w Polsce i z końcem września wyjeżdżam. Nie chcę jej oddać do schroniska, gdyż tam i tak mają dużą liczbę zwierząt (szczególnie w wakacje). Chcialabym, żeby znalazła kochającego ją człowieka. dziękuję. Martyna.

Gość xfemale555
Witam wszystkich serdecznie. Szukam domu dla młodej kotki, która błąkała się koło szpitala we Wrocławiu. Kotka była wychudzona i zaniedbana. Obecnie jest odrobaczona, będzie wysterylizowana i gotowa do adopcji w ciągu dwóch tygodni. Do nowego domu zabierze swoją wyprawkę (kuweta, piasek, zabawki, jedzenie). Jest bardzo przyjazna i lubi być pieszczona. Jej umaszczenie to kolor biały, ciemno szary i rudy. Osobiście nie mam mozliwości, aby ją zatrzymać, gdyż nie mieszkam w Polsce i z końcem września wyjeżdżam. Nie chcę jej oddać do schroniska, gdyż tam i tak mają dużą liczbę zwierząt (szczególnie w wakacje). Chcialabym, żeby znalazła kochającego ją człowieka. dziękuję. Martyna.

Gość xfemale555

Gość xfemale555
Kotka będzie czuć się lepiej w domu z ogrodem, niż bloku. Wychowywała się na dworze i zapewne będzie bardzo tęsknić za spacerami, więc byłaby szczęśliwsza gdyby miała swobodny dostęp do ogrodu. Rano koniecznie się wita i prypomina o sobie ugniatając przednimi łapkami w kołdrę lub brzuch :) Jest coraz odważniejsza i sprawdza całe mieszkanie. W nocy śpi na łóżku blisko mnie. Wieczorem koniecznie trzeba ją popieścić. Mruczy bardzo glośno :)

Gość gość
mam nadzieje, ze znajdzie dom...