Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Czy to sprawiedliwe że piękna nastolatka ma już chłopaka

Polecane posty

Gość LoOoOser

I czy to możliwe, że go kocha?

Gość Comrade Chandra
Dziewczyny podobno wcześniej trochę zaczynają się wiązać od chłopaków - tak mi moja babuszka powiedziała. Ale to że ty mając 30-stkę na karku nie miałeś panny to nie jest zbyt sprawiedliwe.

Jej chłopak, czy tam jej koledzy to też mają mało lat. A ja jak byłem nastolatkiem to grałem w piłkę z kolegami po lekcjach. Dziewczyn właściwie nie znałem.

Zresztą wielu moich kolegów podobnie. A teraz tyle młodych się już z chłopakami prowadza. Czyżby taka zmiana mentalności? Ale z drugiej strony niektórzy młodzi też już wtedy szybko zaczynali znajomość z dziewczynami.

Sprawiedliwe bo czemu nie? Ona wybrała chłopaków ty wybrałeś sobie granie w piłkę.

Gość gość
syn fubu ma rację. trza było biegać za dziewczynami a nie za piłką. teraz już pozamiatane, zważywszy na fakt, że zaraz ci trzydzieści lat stuknie. moim zdaniem najwyższy czas, aby dać se spokój z babami.

Gość Comrade Chandra
A jak ktoś nie miał umiejętności żeby biegać za nastolatka za dziewczynami. Bo ja to na uwadze zawsze miałem ale umiejętności uwodzenia nie było. Coś tam się tylko zmobilizowałem w klasie maturalnej ale to było tylko wprowadzanie w życie wskazówek z internetu i efekty były nikłe vide sprawa Magdy.

Gość Comrade Chandra
No dokładnie. może ci się to wyda absurdalne ale kiedyś w gimnazjum mnie taka Roksana chciała i kompletnie nie wiedziałem jak odpowiedzieć na jej zainteresowanie. A z matką się wstydziłem na ten temat rozmawiać.

Ja tam wtedy myślałem, że mam czas na to i że kiedyś wielka miłość sama się trafi.

I myślałem, że będę miał jedną dziewczynę przez całe życie, więc i tak mam jeszcze na to dużo czasu, na założenie rodziny.

Gość eee e e e
A co jest w tym NIESPRAWIEDLIWEGO???Bo nie bardzo rozumiem...Normalni ludzie wlasnie w wieku lat nastu przezywają naiwne zauroczenia i maja pierwsze(czesto jeszcze dosc niewinne ) sympatie (kiedys mowilo sie w takich sytuacjach, ze tych dwoje ze soba "chodza" aczkolwiek to okreslenie wyszlo juz z mody). Tak bylo juz za "moich czasow" (jestem pod trzydziestke) JEST TO WAZNY ETAP SOCJALIZACJI I TE PIERWSZE "MILOSNE WPRAWKI" (niekonieczne wieńczone seksem) sa bardzo waznym etapem na drodze rozwoju emocjonalno-uczuciowym mlodego czlowieka, ucza go one jak wyglada zwiazek milosny i pomagaja zdobyc doswiadczenie, wyrobic sobie schematy zachowan itd w tej materii.PONAWIAM WIEC PYTANIE CO JEST W TYM NIESPRAWIEDLIWEGO, BĄDŹ TEZ NIEWLASCIWEGO??/

No ale jak taka małolata się prowadza z jakimiś fagasami, to porządny facet może jej później nie chcieć.

Gość gość
prostytutka da to samo co własna dziewczyna czy żona.

Znowu mam taką rozmowę w necie z ładną kobietą. Padło pytanie o pracę, teraz o studia. :D

Gość eee e e e
Jakimi fagasami...takie malolaty najczesciej spotykaja sie z dzieciakami w swoim wieku i najczęściej ogranicza sie to do wspolnego spedzania czasu, pocalunkowi chodzenia za raczke...nie stanowi to zadnej ujmy dla takiej dziewczyny a porządny facet ktorego pozna w przyszlosci tez moze miec na koncie licealne sympatie (jezeli jest towarzyski a jego rozwoj spoleczny przebiegal prawidlowo to nawet powinien miec tego rodzaju doswiadczenia)

Ja miałem takie zauroczenie jedno, ale ona była jeszcze młodsza, poza tym z innego miasta, nie wiedziałem jak to zrobić może. Poza tym żadna mi się mocno nie podobała raczej specjalnie. Ale załamka.

mnie ten epat ominął. A jestem już daaawno po trzydziestce. Nawet nie byłem jak 'looser' bo nie miałem kolegów

loooser- Pół roku temu chodziłeś na randki, powinieś być już żonaty i oczekiwać potomstwa, co się stało że historia napisała inaczej?

Ale żenada ta rozmowa na portalu randkowym. A w realu widzę jak dzieciaki dorastają, chodzą z dziewczynami/chłopkami, a ja dalej w tym samym miejscu.

Gość gość
eee e e e Jakimi fagasami...takie malolaty najczesciej spotykaja sie z dzieciakami w swoim wieku i najczęściej ogranicza sie to do wspolnego spedzania czasu, pocalunkowi chodzenia za raczke...nie stanowi to zadnej ujmy dla takiej dziewczyny a porządny facet ktorego pozna w przyszlosci tez moze miec na koncie licealne sympatie (jezeli jest towarzyski a jego rozwoj spoleczny przebiegal prawidlowo to nawet powinien miec tego rodzaju doswiadczenia) xxx porządny, normalny towarzyski facet może nie mieć żadnych sympatii i tylko przez to zostanie skreślony przez większość dzisiejszych młodych kobiet a często byle burak za młodu ma spore branie u dziewczyn.

No i co że chodziłem, teraz też do mnie na necie piszą. Po pierwsze nie jestem w nich zakochany, to po co? Po drugie one się zniechęcają do mnie.

Ja oficjalnie skończyłem z kobietami. Widzę że faceci mają z nimi przewalone życie, są mega niesześliwi, ale cholernie trudno nie odwrócić się za laską i patrzeć jak się do ciebie u śmiecha, albo na ciebie się patrzy. Te szmaty mają jakiś magnes w sobie.

Gość Comrade Chandra
To ze mną jest nie halo coś bo nie miałem takich doświadczeń. Nie mów tak bo mi się przykro zrobi. Chciałem mieć ale mi się nie powiodło z dziewczyną która mnie interesowała a same jakoś się nie trafiały poza dwoma dziewczynami w gimnazjum które wykonały pierwszy krok (i oczekiwały drugiego ode mnie). W liceum byłem niewidoczny dla dziewczyn. W sumie to i mnie nikt nie interesował ale fakt jest faktem - nie wychodziły żadne z inicjatywą. To już może kwestia towarzyskości. Ja tam w tej szkole to specjalnie z nikim nie rozmawiałem.

Dokładnie, po co się miałem brać za dziewczyny jak do nich nic nie czułem? A takie fagasy mają 3 jednego dnia, chociaż to nie może być miłość.

Looooser- Chodzenie na randki to pierwszy krok do bycia z kobietą. Co poszło nie tak, że aż tak tęsknisz za kobietą?

Ja to ostatnio w zajętych. Zresztą wiadomo - fajne dziewczyny są zwykle zajęte. :) Albo tak mówią, jak chcą spławić.