Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość inna nie bede
toksyczny... znaczy...on zabija moja osobowosc...chce odejsc i zaczac od nowa... on nie chce oddac mi mojej wolnosci.... tak w skrocie : )))

Gość inna nie bede
Seb, chyba jestes najmlodszy ; P

Gość inna nie bede
winkielek, hahahha... myslisz, ze wiek ma znaczenie??? Podobno w kazdym wieku mozna zaczac od nowa!!!

Gość inna nie bede
winkielek, hahahha... myslisz, ze wiek ma znaczenie??? Podobno w kazdym wieku mozna zaczac od nowa!!!

Gość winkielek
inna@ wiem i nie mam 102 lat, to tylko taki chłyt malkietingowy ;) co nie zmienia faktu, że Seba jest najmłodszy i musi się jeszcze dużo nauczyć :)

Gość inna nie bede
Seb, to nie jest takie proste! Staram sie! Nie zawsze wychodzi...troche sie pogubilam....

Gość winkielek
:) chodźcie spać do jutra co ? ;) idę :) kolorowych :)

Czarowanie sie i zycie iluzja , ze on sie zmieni i bedzie dobrze nie ma sensu.Taka prawda brutalna.Im szybciej z nim skonczysz tym lepiej dla Ciebie 🌼

Gość inna nie bede
winkielek, wiek nie ma znaczenia! Ty i Seba...jakos takkk...pasujecie do siebie ...hahhaha...mentalnie : )))) Uczymy sie wszyscy..i zawsze... do smierci...podobno : )))))

Gość inna nie bede
Sebu, a Ty czego oczekujesz od kobiety??? Ja go rzucam, on mnie blaga...i tak bez konca.... nie wiem jak z tyym skonczyc....

Jutro pogadamy , ja tez uciekam spac.A Ty mu ulegasz i robisz blad , jak tego nie zakonczysz to tak zmarnujesz sobie zycie przy jakims ośle.Nie tak latwo to skonczyc , pewnie ze nie.Ale musisz zadac sobie pytanie czy chcesz spedzic zycie w takim chorym ukladzie czy go zakonczyc i poszukac swego szczescia na nowo.Prawdziwego szczescia.Zycze Ci wytrwalosci i sily abys mu dala kopa w d*psko , spij slodko 🌼

winkielku jezeli bedzie za mnie sprzatal, gotowal, pral, prasowal to moze zmienie zdanie:classic_cool: ­ witam:classic_cool:

Gość zimny nos
bazur, ale Ty masz wymagania! Obawiam sie, ze powinnas zatem zaczac rozgladac sie za.... kobietami ; )

Dobry 🖐️:classic_cool: Wypraszam sobie :P Ja potrafie kazda z tych czynnosci , a gotowac nawet bardzo lubie :classic_cool:

Gość zimny nos
Sebus, kochanie, zupelnie o tym zapomnialam : / A co potrafisz ugotowac? : )))))

Gość zimny nos
bazur, wyglada na to, ze znalazl sie Twoj ideal! : )))))

Potrafie robic zapikenaki , tarte , salatki , dania rozne , zupy :) Sprawia mi to fun :)

Gość zimny nos
Dobry material na meza zatem!

Aaaa no prasowac nie prasuje , chyba ze jakas okazja , uroczystosc , a tak to chodze chodze wymietolony :P

Gość zimny nos
hahahaha, chcialabym to zobaczyc : )))) a mamusia nie wyprasuje? : ))))

Gość zimny nos
Pamietam jak moja mama (ktora tez nie znosi prasowac) prasowala ciuchy mojego taty i brata... mieli zawsze po dwa kanty na spodniach hahah...a raz nawet spalila spodnie mego brata ..tuz przed slubem - na szczescie nie jego slubem : ))))