Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość Muna
sebastos syyrce ! pizza zrobiona zapraszam sama sama sama robilam :)

Gość Muna
pizza calkiem zwykla jaka jadam w Toskanii pieczar papryk ostry salami ciasto albo jak kto woli po polskiemu ;) wsio co mozliwe na grubym ciescie szkoda ze was nie ma :( zdrowko!

O ile to nie tajemnica ;) Jesli jednak wolisz zachowac to dla siebie to rozumiem naturalnie ;) Muna - pycha :) Zdrowko 🖐️

Gość Muna
zdrowko ! moi weekendowicze ! jak to fajnie gdy ktos sie cieszy chocby wirtualnie :)

Gość Muna
Poznałam świat Robiłam wszystko, wszystko miałam Diamenty, brylanty i Bel-Air* Gorące noce w połowie lipca Gdy byliśmy na zawsze szal Szalone dni, neony miasta I to, gdy bawiłeś się ze mną jak dziecko Czy będziesz mnie kochał, gdy już nie będę młoda i piękna? Czy będziesz mnie kochał, gdy zostanie mi tylko udręczona dusza? Wiem, że tak. Wiem, że tak. Wiem, że będziesz. Czy będziesz mnie kochał, gdy już nie będę piękna? Poznałam świat, rozświetliłam** go jak moją scenę Skierowałam*** anioły do nowej ery Gorące letnie dni, rock and roll To jak grałeś tylko dla mnie swoim show I to, że na różne sposoby mogłam poznać twą piękną twarz i fascynującą duszę Czy będziesz mnie kochał, gdy już nie będę młoda i piękna? Czy będziesz mnie kochał, gdy zostanie mi tylko udręczona dusza? Wiem, że tak. Wiem, że tak. Wiem, że będziesz. Czy będziesz mnie kochał, gdy już nie będę piękna? Dobry Boże, gdy pójdę do nieba Pozwól przyprowadzić mi mojego mężczyznę Gdy zapuka do twych bram, obiecaj, że go wpuścisz Ojcze powiedz, że jest to możliwe Oh ten wdzięk, oh to ciało Oh ta twarz sprawia, że chcę szaleć Jest moim słońcem, sprawia, że błyszczę jak diamenty Czy będziesz mnie kochał, gdy już nie będę młoda i piękna? Czy będziesz mnie kochał, gdy zostanie mi tylko udręczona dusza? Wiem, że tak. Wiem, że tak. Wiem, że będziesz. Czy będziesz mnie kochał, gdy już nie będę piękna? Czy będziesz mnie kochał, gdy już nie będę piękna? Czy będziesz mnie kochał, gdy już nie bede piekna? ___________________________________ zna ktos ten tekst??? no????????????

Gość Janusz Dee
Kochani doszedłem do wniosku że żyje już tyle lat, a trochę ich jest bo w ciągu całego życia wypiłem hektolitry spermy i to sperma mnie trzyma przy życiu

No Muna napisała że chociaż wirtualnie jesteśmy :) więc tylko dodałam swoje dwa grosze... Muna nie znam ale piękne :) Albo jestem pijana albo nieoczytana aczkolwiek czytam jak na przeciętnego, statystycznego Polaka bardzo dużo :)

Gość Janusz Dee
Sebastos męska d****a, tanio w doope, darmo do pyska