Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość Muna
w skrocie dla mnie wowczas czyli w temacie przeszlym znaczylo W -wielki a dla cie? moze jaka pomyla byla ? ozesz orzeszek jak ja to zwie :P

Oranżada bo rano muszę wstać! W moim wieku już tylko tak wstaję:-D A pisałem coś o zboczeniu? I nikogo nie obraziłem...?

Muna? "... ej WwDu dziwny masz nick pewnie myle jak to ja" Twoje, nasze W już znam, ale to wyżej trapi mnie. Wstawać!!!!

W ielki w Duup... Chyba nie to miała poetka na myśli:-D

Gość Muna
ojej ne lubiem zboczenia wszelakiego tylko nie wiem dlaczego mam zawsze takie szczescie do tego typu ...wszelakiego zboczenia :D luuudzie powiedzcie mi jak mam wstawic linka do piosenki bez tego skurwialego info o spamie przeciez to chore !!!

Jak pisze Wam , ze to jest spam to trzeba przepisac tekst w ramce.Wiem , irytujace :o

Nie ma opcji. Możesz go podzielić... ale lepiej daj nazwę i tytuł. TransX... to akurat zły przykład:-D

Sebastianos ja ten tekst przypisywałem kilka razy:-P Kiedyś mi działało, teraz ni chu, chu.;-)

Gość Muna
sseba jestes bogiem tego forum :) ja glupia nawet pojecia niet ale sprobuje jak kazesz :)

Bo zle przepisujesz , to jest specjalnie niewyraznie napisane.Jak nie umiecie odczytac to mozecie odswiezyc i zmieni sie Wam na inny tekst.

Gość Muna
mam w dupie to forum! zboki pisza debile pisza koorwy pisza a my normalne ludzie nie mozemy popisac !!!! wklejam kombinuje jak polski kon pod gore i chooj z tego dalej SPAM

SEAL!!!! Dzieki za przypomnienie. Wi?o tylko o dwóch płytach. Muszę je sobie... "kupić" ;-)

Muna musisz to dokladnie przepisac ;) Piosenki dla Ciebie ktora wkleilem sluchalas ? :)

Gość Muna
sebastos ja siedze jak dep od 1/2 godziny i probuje cos wstawic przepraszam jak nie zauwazylam linkow bo mnie zwyczajnie wkooorw bierze od tego spamowania moich postow .....nerwooooje sie lal!

Gość Muna
oni mi nawet na odp. dla was robia spam