Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość Muna
Cafeee ma corke ! Cafeee ma corke !! Ile ma lat? chwal sie musi byc wyjatkowa albo wyjatkowo ja kochasz :)

Muna! Jam biedny facet i nie mam lodu. Wszystko co mam w zamrażalniku to wódka :-D Ale dzieki. Zawsze milej jest z Tobą.;-)

Gość Muna
no ta ,curna szkoda ze do zimy jeszcze troche :D looodu w choooj przed domem ale co sie odwlecze voodoo ,to nie uciecze ;) zima jeszcze przed nami :) Cafffeeeee ,no piszzz pindo jedna !

Cafe, luz. Ja myślałem, że pokażesz jej zdjęcie. A że masz córkę to wiedziałem, bo już kiedyś gdzieś pisałaś. Zawsze chciałem mieć córkę, albo parkę ;-)

Gość Muna
madra piekna i kochana jedyna w swoim rodzaju tak znam to ale corki nie mam :)

Cafe, gratuluję! Ile ma latek? Co jest z niej takiego wspaniałego? Tylko pisz a nie że coś nie tak? :-D

Gość Muna
o tego :) a znasz innego ? a w sumie to jednemu psu na imie burek :D jednakze ten jest wyjatkowy :) film cudny soundtrack wspaaanialy !!!

Gość Muna
bosiu bosiu toz to maluch zapewne slodki :)

Wklejasz na portal... fotka chyba, ale nie wiem. odznaczasz jak długo ma być widoczne dla nas, a mam przesyłasz skopiowany link;-) Lub na maila:-D

Gość Muna
totez mowie pipko jedna ze malenstwo !!! co to 6 lat ? nic male kochane jak ci wyrosnie drugie tyle to inaczej bedziesz ja tutaj chwalic :D

Gość Muna
dawaj swoje lewe wysle ci moje bo nie chce by mi tu byle smundak skrobal swoje anonse malo tu takich ? od zajobania zatem dawaj lewusa :D

A tam lewe. Przed wami nie mam tajemnic, ale... Twój to kafe@tlen.pl????? To zaraz napiszę do Ciebie.

Gość Muna
hiehiehie I love you too, my love :D normalnie jak jutro poczytaja to seba winkielek i nosek to obumarna :D malo tego! nosek nie wyjedzie z wrazenia do Azji albo jej sie ta Azja zawezi do obszaru kafeterii hahahaha

Gość Muna
ja napisalam na cafeeeeee szlag wie ile tych eeee bylo na koncu