Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

No właśnie Muna dawaj do nas tanecznym krokiem ;-) Ale co ten Nosek z tą Azją???? Voodoo zobacz Winkielek ma nawet cały przybornik ze szpilami Ty się będziesz musiał porządnie znieczulić następnym razem :D

Gość gość
Jak szpileczki to tylko w znieczuleniu ogólnym mięsistym. A przytulić? Zawsze chętny:-D Na samą myśl robi się cieplej i milej.

Gość gość
I tyle z Przytulenia :-D :-P Najlepiej, rozpuścić i zostawić. Jednak zołza ;-) Dobranoc.

Juz sie bujam praktycznie Sorrki za nieobecnosc , ale jestem w gosciaach ;) Zdrowko :) TRUCKERZY :D

Gość gość
Ja to raczej... hondaman. Ale to także auto.

Gość gość
Czyli Fiat 126p?

Gość gość
Nie znam się ale google mówi, że to 7? Widziałem. jak bajka w realu. Fiat bo BbardzoMałyWóz.

Tak 7 , ale mam mega sentyment do Fiacika :) Mialem kilka w swym zyciu , bo samochody to ma mliosc :) Jaka Hondka pomykasz brachu ?:)

Gość gość
O pomykaniu to mogę zapomnieć. Civic lV :-(

Ale taki CRX V-TEC ma juz niezle kopyto :) Siedzi ladnie , szeroko , oj kiedys dostalem po dupce od takiego CRX-A , a jechalem E30 325i :D

Gość Muna
o tematy motoryzacyjne sie Wam pod koniec uruchomily :) voodoo-hondziarz powiadasz? Znalam ja takiego kiedys co czyms takim pomykal wrrrrr.... warcze jak sucz na samo wspomnienie :D Gott sei Dank, bylo dawno i nie prawda ! hahaha a ja wczoraj caly dzien w betach przy filmiku a co tam bede sobie zalowac fajnie tu z Wami weekendowac :) cafeee buziaczki posylam dla Cie i twej latorosli ktorej niestety nie dane mi bylo obejrzec jak i calej reszcie serdeczne pozdrowionka moze jeszcze potem zajrze tutaj :) papatki !

Witaj Muna :) A panowie zostali wczoraj sami na placu boju to im się na motoryzacyjne tematy zebrało ;-) Widzisz Voodoo Ty się będziesz musiał naprawdę porządnie znieczulić następnym razem bo będą szpile i Muna będzie warczeć (za tą hondę) hahaha ;) Pozdrowionka skorpionico ;-) Miłej niedzieli :) ja chyba się na spacerek wybiorę, złapie ostatnie słoneczko :)

Gość Falbannka
Wzajemnie :)

Gość gość
:-D A ja mam zdjęcie małej Late ;-) Kafe najpierw od Debili wyzwała, a potem Late przysłała. I zrozum tu kobietę. Nawet nie warto próbować;-) Ta szpila to się Tobie należy Kafe Muna wie jak mi wbijać i tylko jej oddam... się we władanie. Sebastianos, ale pojechałeś :-D To tak jak porównać formułę 1 z 2:-P Tam tylko z civic zabrane to co najlepsze, reszta to inna bajka. Jedni twierdzą, że udana, drudzy, że nie. Nie miałem przyjemności. Do ponownego. :-D

Voodoo od debili? W życiu ;) No to już ustalone przecież, że Muna wbija szpile, warcząc przy tym :) Co prawda Winkielek też tam jakiś przybornik ze szpilami ma.... Ja mogę ewentualnie kankana potańczyć chociaż nie wiem bo pantalony się pękły ostatnio ;-) Miłego wieczoru wszystkim :-)

Dobry wieczor No to zes powiedzial co wiedzial :o To raczej jak dwa bolidy F1 , tyle ze jeden z czolowki , a drugi ze srodka stawki :P

Gość nosek w podrozy
Witam : ))) Coz, jak pomyslala...tak i zrobila : D Sa dwie rzeczy, ktore nalezy bezwglednie mi zabrac jak pije - telefon i karte kredytowa! hahah winkielek, a gdzie ten email? bo ja juz chyba slepne na starosc ; /

Gość nosek w podrozy
caffee, niestety zaraz trzeba wracac, obowiazki wzywaja : )))) ale fajnie jest miec mala przerwe : ))))) teraz pije winko i sie relaksuje : ))) Jak Ty sie czujesz po ostatniej nocy???