Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość nosek w podrozy
Sebuuus, mordko moja... teraz zatesknilam za namiotami... za jeziorem... za turystyczna w plecaku... toaleta pod gwiazdami.... : ))))) od zawsze wybieram sie w bieszczady... jeszcze nie dotarlam : (

Anna zdaje się zarzucałaś komuś brak szczerości :) W tym temacie nie ściemniamy. Wolna ? Zajęta ? A jeśli zajęta to czym ? ;)

Gość nosek w podrozy
Aniu, poczuc wolnosc... to nie szarpac sie... i nie napinac smyczy : ))))0

Bieszczady :) Rozmarzyłam się :) Tez nie dotarłam ale mam w planach :) To co Nosku ? Kiedy śnieg zejdzie z gór ? ;) Seby nie bierzemy bo pyskuje :D

Gość nosek w podrozy
ja nie lubie karpia... ale lubie barszcz z "uchami" : )))) i salatke warzywna : ))))) i jajka w majonezie hahahah

Gość nosek w podrozy
Aniu, moj brat to wodnik... taki teraz zakochany... ze o wlasnych sciezkach zapomnial : )))) tobie tez sie zdarzy : ))))

Nosku nie jadłaś mojego karpia ale przekonywać nie bedę. Może być i barszcz z uchami ;) Seba nie strasz bo się spocisz :) Rowery to weźmiemy na bagażnik :) :D

Gość nosek w podrozy
Sebus, my kobiety nowoczesne... musimy sobie radzic w zyciu... wiemy jak popychac... i jak lancuch zmieniac : ))))) Ty lepiej nie pyskuj : ))))) badz mily... to moze Cie zabierzemy : )))))

Seba weź mnie nie załamuj. Jak nie czytasz maili ? :O Anna wybacz. :) Nosku jak nic konsekwencje trzeba będzie wyciągnąć :P

okład ze śniegu ? hahah :) Seba zaraz zarobisz taką śliwkę, że trzeba Cię będzie trzymać w zaspie dwa dni ;) :D

Seba nie rób sobie żartów z poważnej sprawy. Kobieta do Ciebie napisała. Sio, sio szukać klucza :)