Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Kilka razy w zyciu zaliczylem alkoholowe K.O. , masakryczne uczucie.Lezec i nie umiec wstac ani sie podniesc :D:o:o

Gość nova w miescie
Dziekuje Wam za mily wieczor:)fajnie tak sie oderwac od rzeczywistosci kiedy nie zawsze ona jest fajna u mnie ostatnio nawala dzieki wielki klade sie ale wpadne jeszcze do Was:)

Gość Muna
Witam :) jak samopoczucie Cafeee? co porabiasz? Jak mloda latorosl? ja wlasnie w trakcie gotowania obiadku ,dzisiaj wolne zaraz hyziam do wanny pelnej wody z pianka ,uwielbiam w domu byc moglabym nie pracowac i zajmowac sie domem z wielkim ogrodem gdzies pod lasem, miec mnogo zwierzow i paletac sie po pobliskich lasach no coz poki co sfera marzen :D Nova, z ta Turcja to ja juz mam mentlik totalny szukam i szukam a czas ucieka w koncu do doopy pojade jak bede tak sie zastanawiac a tak mi sie marzy troche prawdziwego ciepelka. Ile razy w roku bym nie wyjezdzala do cieplych krajow tyle razy wiecznie mi malo :D Poolukam zapodane miasta i poczytam ale z tego co wiem Antalya jak dla mnie zbyt huczna ;) Uciekam do wanny ale bede zagladac. Piosenka dla Was taka na dzisiaj, nastrojowa ;) http://www.youtube.com/watch?v=UV2PebW9JGU

Cześć Muna :) Siedzę w pracy i kombinuje jakby tu się urwać dziś wcześniej ;-) Latorośl dziś pojechała na wycieczkę ;-) Mi też się marzy spokój cisza i dom z ogrodem ale długo pozostanie jeszcze tylko w sferze marzeń, może jak dożyje emerytury to wtedy :P Póki co trzeba harować a i tak gucio człowiek z tego ma.... Zazdroszczę wyjazdu, ja muszę czekać do kolejnych wakacji... Piosenka przepiękna :) Ale ja czekam z utęsknieniem grudnia i zimy ;-)

Gość Muna
eee to dzisiaj po powrocie z pracy bedziesz miala katarynke w domu, wrazen co nie miara :) z tym domem to taka moja choroba od zawsze,moze sie spelni ale poki co jak pszczolka gromadze zasoby coby potem nie zostac z guciem jak to napisalas :D Kombinuj kombinuj Cafeee jeszcze w zyciu sie napracujesz ;9 kazda wykradziona chwila sie liczy ! pioseneczka odnosnie mojego wyjazdu :D http://www.youtube.com/watch?v=-pvzA39gR58 cos mnie dzisiaj wzielo na takie utworki

Gość Muna
tak trzymac Cafffe ;) praca nie zajac nie..... dziewczynki sa jak papuzki, ciagle paplaja chlopcy juz nie bardzo ja lubie wlasnie takie maluchy do lat 6-7 potem wyrasta to to i sie rzadzic zaczyna :D za muzyczke dziekuje od staroci przeszlam na piaski http://www.youtube.com/watch?v=laUQy4DVxCA oj cos za bardzo mi te plazowe tematy w glowie

Uff dotarłam do domu :) Fakt robota nie zając, na szczęście resztę mogę sobie spokojnie w domu skończyć :) Moja to już się trochę rządzi, mówiąc krótko weszła mi trochę na łeb ale staram się nad tym w miarę panować ;-) Oooo piaski :) http://youtu.be/uZYKcoW5vqI Muna kochana to jak plażowe klimaty w głowie to pakuj walizkę i frrrruuuu :D jeśli masz taka możliwość :)

Gość nova w miescie
Muna jesli chcesz wyjechac do turcji to mysle,ze to ostatni dzwonek Kolezanka byla we wrzesni w Alanyi za 1500 tydzien,all,tyle ze hotel 3+ ten hotel jest jeszcze z tui Jakbys byla zainteresowana to podesle bo tanio Ja znowu w domu bym nie wysiedziala,Do domu przychodze tylko zeby sie przespac:D Nienawidze obiadow gotowac i nie gotuje:P Taki adhadowiec ze mnie wpadam do domu po pracy i wylatuje:)wracam pozno a juz latem to noca ktos u nas w domu jest

Gość nova w miescie
niestety z tui juz nie lataja do turcji:( tak szczerze to ja mialam jechac na poczatku wrzesnia,nie dalismy rady teraz by juz nie pojechala bo dla mnie musi byc ponad 30C:)