Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość dushee się
U mnie mówią,że jak głowa j***e to trzeba gumkę nałożyć...osobiście nie próbowałam...Cafe,a może to trochę ukoi Twój ból:D http://youtu.be/ateQQc-AgEM

Gość dushee się
Ha...ja toże

Gość dushee się
Seba...Ty kiedyś zapodałeś taki kawałek...ale nie pamiętam zespołu ani tytułu...to zaśpiewam Ci...tak w wolnym tłumaczeniu...mmmmmm takim niskim głosem facet ćwierkał:D A to mmmmm to był refren,pewnie wiesz o którą mi chodzi?:D

Gość dushee się
Dzięki Seba...jesteś kochany,ciężko byłoby mi znależć ten kawałek,tak na trzezwo:D

Gość dushee się
T jest baardzo ładne...

Gość dushee się
Kiedyś to wszystko było jakieś lepsiejsze...

Gość nosek poobijany
Witajcie : )))))) Sebus <<<< cmoookas >>> winkielek <<< cmoookas >>>, cafeeee <<<< cmoookas >>> Muna <<<< cmoookas >>>> dla nowych tez <<<< cmoooook >>> : )))))

Gość nosek poobijany
Chwile mnie nie bylo, a tu prosze jakie imprezki krecicie hahahah Kto dzisiaj pije - lapki w gore : )))))

Loooooo nosek wrocil z wojazy ;) Opowiadaj jak bylo ? Mamy nowa czlonkinie na naszej pijackiej łajbie , Maje :)

Gość dushee się
Witam noska Poobijanego,ja jestem tu nowa, a Oni wszyscy mnie deprawują i na złą drobę sprowadzają:D Podnoszę łapkę:D

Gość nosek poobijany
Kochani, uwierzcie ...lub nie, ale teskno mi bylo za Wami : )))) normalnie bym Was wszystkich wysciskala! : ))))))) Posiedze z Wami przy winku...mimo ze padam na ryjek : ))))) a kilka dni temu padlam na ryjek, w doslownym tego slowa znaczeniu! : ))))) Normalnie takie historie sie mnie trzymaja, ze ksiazke by mozna napisac... i film nakrecic! hahaha ...Na szczescie wrocilam zywa hahah... tylko siem nieco poobijala : / ... winkielek, nie napisalam...bo jakos czasu nie bylo ... mam nadzieje, ze mi wybaczysz mordko moja : ))))) Nowa Maju, witaj : )))))

Gość nosek poobijany
Sebus, nawet 5 i 6 mozna nakrecic... i zartem smiechem... ja mam uzebienie cale, ale pewien rycerski turysta , ktory mnie na rumaku ( czytaj. skuterze) przewiozl, stracil prawie jedynki hahahah...i twarz nieco sobie zarysowal biedaczek : / ja mam mam tylko stluczone kolano i zadrapania : / .... pierwszy moj nocny wypad... i pierwszy "upad" ; PPPP