Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość Muna
plendon pleniencu dusilabym takich jak ty ...gazem :D wywloko a gdzie jest niby voodoo? Hę? ;)

Gość dushee się
Przeglądam właśnie,w jakich tematach ciepły flet Plendon-kondom się udziela...ciekawe,ciekawe...

Gość Muna
Majeczko i co odkrywczego odkrylas? posziel sie poczytamy bo zapewne zaiste cikawe :D

Gość Muna
kochani nie karmimy troooolaaa :) piszemy dla siebie dla Nas jeeebac c***y !

Gość pomocnaDuszaZniebios
Pijak zamienia się w alkoholika. To tylko kwestia czasu. Pijak nie musi pić alkoholu, natomiast alkoholik już pić musi, bo w jego organizmie powstaje chorobliwa przemiana materii oparta na alkoholu. Taki człowiek staje się niewolnikiem nałogu, a niewolnik z niesprawnym mózgiem i zniszczoną wolną wolą nie zbuduje nowej, sprawiedliwej, rozwiniętej gospodarczo Ojczyzny. Choroba alkoholowa z biegiem czasu może się rozwijać i wtedy pije się coraz częściej, coraz więcej i coraz bardziej procentowe alkohole. Skutki tej choroby to: niemożność umiarkowanego picia i prawidłowego myślenia. Gdy pije człowiek dorosły, to wpada w chorobę alkoholową po kilku latach, a młody po kilku miesiącach. Jest to wielkie nieszczęście. Lekarze podkreślają, że leczenie młodocianych alkoholików jest bardzo trudne i rzadko skuteczne. Trzeba podkreślić, że alkohol wprowadzany do młodego organizmu powoduje zahamowanie wzrostu, osłabienie pamięci i trudności z logicznym myśleniem. Pojazd w rękach człowieka pijanego może być przyczyną wielkiego nieszczęścia. Niewłaściwie eksploatuje się samochód, kiedy jedzie się na „podwójnym gazie”. A przecież kierujący musi w krótkim czasie wykonać odpowiednie czynności, by nie było wypadku. Jednak, gdy młodzieniec wypije duże piwo, to czas reakcji się wydłuża. Dlatego zapamiętaj: „Jeżeli jedziesz nie pij - jeżeli pijesz nie jedź”. Alkohol jest strasznym tyranem dla człowieka. Rządzi nim całkowicie. Ofiara tego trunku musi spożywać wciąż nową dawkę, by mieć złudzenie zadowolenia. Alkohol dla wielu ludzi jest najwyższą wartością, za którą oddają wszystkie pieniądze i swoją godność, byle tylko zdobyć środek odurzający. Jest to bożek upadlający człowieka, odbierający swym czcicielom pieniądze, zdrowie, rozum, szczęście, a nawet życie. Łowi ludzi słabych i niedojrzałych. Mądry nigdy nie złoży mu pokłonu.

Gość dushee się
Nic...debil pospolity,gimgoowno,cieć,flet i ćiiiipa wielka....takie są moje pierwsze spostrzeżenia:D Natomiast ciekawa osobowość...do badań klinicznych...zdecydowany lider!

Gość Muna
winkielku jakbys u mnie w domciu byla :D bo akurat popijam whyski z lodem :) zdrowie kochana i do nastepnego !

Gość gość
przecudne są te wstawki o alkoholizmie tutaj :) Szacun dla Autora. Czytajcie, może komuś lampka się zapali :D

Gość dushee się
No to siup,w te "gupi" dziub:D

Gość nova w miescie
prosze wrzucac muze bo ja tanczyc chce:D

chociaż jedna osoba mnie nie obraźliwa i doceniła. Czytajcie czytajcie mozE lampką wam się rzeczywiście zapali. Moj ojciec był i jest alkoholikiem mieliśmy piekło w domu Mama do tej pory ma. :-(

Gość Muna
Seba cus z zyciem dawaj bo zasniem i usniem :D wrzuc tych pare swoich latynosek niech dooopami pokreca hahahha

A moj tata pil , bil nas i sie zachlal na smierc. I co k***a ? To znaczy , ze mam nie pic do k***y nedzy , bo bede taki jak on ? Wez skoncz p******ic i odejdz w chooj.

Gość Muna
pomocnadusza ,wiadome ze zycie ciezkie bywa myslisz ze z nas to kazdy ma lajtowe zycie? doswiadczamy wielu rzeczy a do alkoholizmu nam dalekoo

no to mnie cieszy :-)

Gość dushee się
Co sie dzieje z tymi postami?moj wkleił si enia tam gdzie ....a zreszta nie ważne:D

Sebastian czy ja Ciebie w jakikolwiek imiennie obrazilam??ze tak ba mnie przeklinasz!!!wstyd!!

Gość Muna
pomocnadusza....pijemy tylko na weekendy bawimy sie bo zycie jest krotkie ale nikt go nie chce spedzic w gooofnie a w domu kazdy z Nas ma kogos bliskiego ;)

To skoncz nas umoralniac.Po dobroci nie idzie to trzeba dosadnie powiedziec.Narysowac Ci to mam ?