Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość pomocnaDuszaZniebios
oczywiście, że masz duże prawdopodobieństwo, że będziesz choć wcale nie musisz pić jak twój ojciec jesteś DDA

Gość Muna
DDA czy DDD to problem wielu polakow mimo to dajemy rade jestesmy mocnym narodem !

Gość dushee się
Te pomocna dusza, idz se zbawiaj innych co?

Czy ten temat jest zatytuowany:"Szukam psychiatry/psychoterapii ? " Idz naprawiac swiat gdzie indziej.Tutaj matka Teresa nam niepotrzebna.

Gość dushee się
Plendon-udzielaj się proszę, w tematach na twoim poziomie intelektualnym.Podejrzewam,że takowy masz,może nie jako homo sapiens ale odruchy podobne,tam sprawdzasz sie świetnie....powiedziałabym mawet MIR masz jakiś....tutaj niestety jesteś i będziesz ciepłym fletem.HOWK

reagujesz tak samo jak mój ojciec gdy chcieliśmy mu pomóc on się strasznie zbankrutował wybierał że nie ma problemu obrażał nas ! krzyczał Masz zadatki i wiesz co jeszcze Ci powiem sty nie pijesz tylko w weekend czytałam dziś ze cię głowa bolała i chciałeś klin klinem zapiec!!!! jesteś ALKOHOLIKIEM mi nic do tego jak Ci z tym dobrze to pij!! a co do twojej agresji to proponuję wybrać się na kurs asertywności! Cham pozostanie chamem!

Gość Muna
Majeczko koffffam cie za tego ....cieplego fleta ! hahhahahahah dooobre!!!!!!!

reagujesz tak samo jak mój ojciec gdy chcieliśmy mu pomóc on się strasznie awanturował wypierał że nie ma problemu obrażał nas ! krzyczał Masz zadatki i wiesz co jeszcze Ci powiem sty nie pijesz tylko w weekend czytałam dziś ze cię głowa bolała i chciałeś klin klinem zapic!!!! jesteś ALKOHOLIKIEM mi nic do tego jak Ci z tym dobrze to pij!! a co do twojej agresji to proponuję wybrać się na kurs asertywności! Cham pozostanie chamem!

Gość Muna
wal sie na ryj suk ze szmat ! Pleeendor ryju :)

Gość gość
Caffee.... cos mnie glowa rozbolala : / A jak u Ciebie?

Człowieku co Cię to obchodzi qrwa? Pomódl się jutro za nasze grzeszne dusze i idź stąd. skoro nie reagujesz na grzeczne prośby to aż się ciśnie żeby ci dosadnie powiedzieć.... zdrówko kochani:) A Ty Seba idź po dziewicę ;-)

Gość nosek poobijany
to bylam ja... tylko mnie wyrzucilo...

Gość gość7889044
Sebastian ty z*****y obciagaczu :-D:-D boli jakkoleżanka prawdę mówi hehe ty kozi wypierdku walacy zenka i juzka po rowach !! lubisz obciagac ty pedale

Gość nosek poobijany
zignorujmy ich... bo mi sie dzisiaj nie chce krzyczec : /

Gość dushee się
Ty ...plemnik, plendor,kondom czy jak ci tam...ciepłych fletów nie lubię,więc nie rób podchodów nie masz szans ciiiipo...idz sie udzielaj w tematach dobrze ogarnietych przez ciebie kretynie.

Jaką k***a dziewice!! Seba, jakby krowa majtki nosiła to ty byś gołej d**y na oczy nie widział

Prawde ? :D ja po prostu nienawidze nachalnych ludzi.Nikt mi nigdy nie mowil jak mam zyc i nikt tego robil nie bedzie ty pręcie spawajacy o***ty [anow w podeszlym wieku.

Gość nosek poobijany
Sebastian... przestan, nie ma sie co denerwowac : ) "gupki" i tyle : )))))

Gość gość7889044
Ale się was boimy smierdzacych samotnych pijokow saczacych jebole z biedronki aaaahaha!! jazda impra przy Youtube hahaha Wieś się bawi jaaazda menele

Gość nosek poobijany
caffeee, ja wypilam lampke wina, ale niezle mnie buja : )))) jakies leki biore, wiec moze to dlatego : ))))