Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście w posiadaniu zdjęć jakichś osób z Kafeterii

Polecane posty

tak widzialam zdjecie macka b. ot zwykly sobie chlopak. ale zeby az tak smiac sie, ze ktos nosi sweterek? podejzewam, ze ktos to zdjecie mogl przechwycic z serwisu, gdzie ow prezentowal zdjecia swoich propozycji kulinarnych ;)

ale rozgadaliscie sie o tej prazy fizycznej i umyslowej oraz wiesniakach przewszetecznie :o bledem bylo mi sadzic, ze tu beda prezentowane zdjecia kafeteryjnych kafeteriuszy :(

Gość gość
Proszę Cię... wyglądał jak 35 letni synuś mamusi... ;) bez urazy oczywiście ;P

Franca - moim zdaniem to lepiej. Kiedyś dziewczyna miała w stopce ładne zdjęcie, ale była na nim w sukience bez ramiączek to ją od d****i wyzwali (że niby nago była).

Gość gość
czytam wypowiedzi pana Pavlo i Moorland i stwierdzam że u WAs widać inteligencję i bardzo Was lubię i innych w tym temacie też ale niestety u pana BSA widać niestety ale rodzaj upośledzenia umysłowego , chamstwo i brak kultury

Mali eksporterzy często narzekają na to że Polska nie ma euro. Szkoda tylko,że nie rozumieją,że z przyjęciem euro wiąże się wzrost kosztów produkcji wszystkiego z racji przyjecia droższej waluty rozliczeniowej,co doprowadzi do zmniejszenia ich udziałów w eksporcie

bsa jest jaki jest, najlepiej przymknąć na niego oko. Kiedyś mnie irytował, potem jak się rozkręcił stało się jasne, że z nim jest po prostu coś nie tak i to pewnie nie jego wina.

Powiem tak - BSA potrafi tak zaskoczyć,że dopóki go nie poznałem myślałem,że nic mnie już w życiu nie zdziwi. Niestety byłem w błędzie

Gość dawny cream
bsa jest :classic_cool:

ale trochę mnie "zawiódł" w tym temacie - byłam pewna, że pierwsze z czym wyskoczy to, że ma moje zdjęcia (już kilka razy tak zrobił :D)

moorland, to faktycznie jest lepiej, zwazywszy na niezyczliwosc wielu kafeteriuszy, szczegolnie kafeteriusza, ktory najczesciej sie tu udziela, a ktorego pseudonim to (niewinnie) gosc :o ja osobiscie lubie ogladac zdjecie osob z forum, bo jestem zyczliwie nastawiona i nikogo bym nie chciala wysmiewac, tylko tak wlasnie przyrownac twarz do osobowosci widocznej z wypowiedzi :) ale piszac to sama doskonale wiem, ze swojego zdjecia nigdy bym w eter nie wypuscila ;) . odnosnie wypowiedzi naszego notorycznego "goscia:, jakoby uzytkownik maciek mial wygladac jak synek mamusie, to doprawdy nie rozumiem, skad ta niechec - przeciez kazdy z nas jest synkiem lub coreczka mamusi :) jedyne co moge wyczuc lub przeczuc, to fakt, ze nasmiewaja sie w takich kategoriach osoby, ktore mialy niedobow rodzicielskiej milosci :o ; kurde! no co chwile pokazuje mi sie jakas zyrafa! wam tez?

Gość gość
ale prawda jest taka że moglibyście sie czymś wymienić

Gość gość
franca powiedz wprost - przespała byś się z nim? ;P

gosc, chyba mnie jeszcze nie znasz, skoro zyjesz nadzieja, ze ja na kafeterii odpowiadam wprost na pytania nie zwiazane merytorycznie z tematem tematu ;)

Gość gość
:) spoko ta odp mi wystarczy

nie ciesz sie za wczasu, gosciu, bo odpowiedzi to nie udzielilam jeszcze nawet samej sobie, bedac zajeta innymi myslami, a co dopiero innym osobom :D

Gość gość
dobrze wiem że na samą myśl wyschło ci źródełko... :D

Gość gość
Do przedmówcy odnośnie kategori E w wojsku -fachowo jest to Ewakuować razem z bydłem ...lub Wykorzystać E-wentualnie jako pocisk :D