Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście w posiadaniu zdjęć jakichś osób z Kafeterii

Polecane posty

Gość gość
szkoda, ze smieszny student juz tu nie pisze, bo może by coś wrzucił.

szczerze mówiąc - nie wierzę w to, że ludzie tak rozdają swoje zdjęcia. Każdy może powiedzieć, że ma czyjąś fotkę i wstawić byle jaką z neta :)

Moorland-Nie rozumiem, co ma kwestia wiary do tego. Nigdy z nikim ni pisałaś na PW? Musisz być bardzo nudna, albo zwyczajnie niemiła, że nie udało ci się nawiązać przyjaźni internetowej.

Gość gość
u maksyma w gdyni...:(

Nie z tego forum :) A nie wierzę dlatego, że tu jest pełno jadowitych gadzin które są gotowe wstawić jakieś kiepskie zdjęcie i podpisać je cudzym nickiem (tak było z Fiku chociażby - kilka zdjęć, na każdym inna kobieta, ale każda to Fikuśna). a na Twoje historie już wybitnie przymykam oko bo wiem, że zdarza ci się zmyślać ;)

Jednym słowem BSA nadajesz się na bajkopisarza ;) Zastanów się,może nad wykorzystaniem tego atutu ;) i znajdź odpowiednią pracę która pozwoli Ci te umiejętności wykorzystać :)

Moorland- A widzisz, my Aryjczycy jakoś sobie ufamy i ja nigdy nie wstawiłem obcego foto i jedncześnie swojego foto nie znalazłem na kafe, a mnóstwo ludzi wie jak wyglada BSA. Po prostu kwestia wysokiej inteligencji i dobrej psychologi. Trzeba wiedzieć komu można zaufać a komu nie. Gdybym miał twoją intligencję, to pewnie siedział bym w pierdlu albo czyścił kible w Anglii, tak jak ty.

Pavlo1985-Za to ty byś się świetnie nadawał na "kukłę", jak to w wojsku zawsze mówiono. Nawet nie chciał byś wiedzieć, co to była kukła, dostawały ją tylko oddziały specjalne i jedynie za komuny i nazizmu.

Gość Maciek poznan
Buhahaha niezle widze niektorym cyber przestrzen niezle zorala psyche czas na specjalistow :))))

oj bsa - zabawny jesteś :) z nas dwojga to ty zapieprzasz na dwie zmiany w fizycznej robocie....no, przynajmniej do końca sezonu, potem powrót na garnuszek mamusi, co? W "pierdlu" też ty siedziałeś, nie ja ;) I twoje zdjęcia sam na kafe wstawiłeś - to ja pamiętam te fotki z wymazaną twarzą i jedną w wyjątkowo ponurej łazience z czymś co wyglądało jak sznurek od tamponu w kadrze :D

"Moorland- A widzisz, my Aryjczycy jakoś sobie ufamy " X Taki z Ciebie Aryjczyk,jak z turka niemiec ;) Aryjczycy wywodzą swoje korzenie z Indii, a jeszcze nie widziałem blond hindusa o niebieskich oczach, co przeczy temu że aryjczycy to rasa blondynów o niebieskich oczach ;) X "Po prostu kwestia wysokiej inteligencji i dobrej psychologi." X No comment ; X) "Trzeba wiedzieć komu można zaufać a komu nie." X Jeżeli ktoś Ciebie uważa po tym co piszesz za normalną i godną zaufania osobę,to ten świat chyba na psy schodzi powoli :O X " Gdybym miał twoją intligencję, to pewnie siedział bym w pierdlu albo czyścił kible w Anglii, tak jak ty." X Lepiej przecież tak jak ty na czarno fuchy łapać z których stać tylko na chleb,smalec i cebulę :D

Gość gość
ta z zapodaj przypomina mi kogoś:D kto to jest?

BSA zaskoczę Ciebie, w wojsku- w przeciwieństwie pewnie do Ciebie z racji Twoich zaburzeń osobowości- byłem i zadziwię Cie , jakoś to przeżyłem, ba było nawet zabawnie ;)

Dostał pewnie kategorię E - ewakuwać z kobietami i dziećmi i pod żadnym pozorem nie dawać broni

Moorland-Każda praca fizyczna jest pożyteczna, za to mało która praca umysłowa jest pożyteczna, bo żyjemy w socjalizmie, a tam większość stanowisk pracy umysłowej jest zrobiona sztucznie i tworzono z rąk podatników, czyli ludzi pracy fizycznej. Jak by nie patrzeć, ja pochodzę z regionu poNiemieckiego, tu praca fizyczna nie hańbi, wręcz przeciwnie, tu się szanuje ludzi, którzy ciężko pracują fizycznie, inaczej niż w Polsce. Sami polacy śmieją się z pracy fizycznej i z rolników, wśród polaków modne jest słowo "jesteś wieśniakiem", które jest słowem obraźliwym. Tu gdzie mieszkam to tylko gorole takich słów używają, z tym że gorol to podczłowiek, więc nikt tak się nimi nie przejmuje. Gdybyś była w Niemcach i zaczęła byś wyśmiewać pracowników fizycznych i rolników, to każdy uznał by cie za chorą psychicznie. Dlatego też Niemcy są potegą a polska gospodarka jest katastrofą, Niemcy za grosze kupują polskie produkty i z ogromny zyskiem je sprzedają, bo Niemcy wiedzą że kasa jest z pracy fizycznej i z ziemi, a polacy myślą że kasa jest z Unii Europejskiej i z kasy pańswa..

super :D skoro się tak garniesz to możesz mi umyć łazienkę. Do zapłaty dorzucam miskę zupy ;)

smiac sie z pracy fizycznej jest podobnym idiotyzmem, jak twierdzic, ze niepotrzebna jest praca umyslowa. niepotrzebna moze tylko w przypadku, jak ktos ora wlasna ziemie, tym sie zywi i nic innego mu nie potrzeba. ktos jednak musi nauczyc cie pisac poprawnym jezykiem i wyrazac opinie uzywajac odpowiedniego slownictwa. to taki jednek tylko przyklad.

Gość gość
A ma ktoś Zbereźnika?

Franca - nikt tu się tak naprawdę nie śmieje. BSA się po prostu mota we własnych argumentach, a ja mu tylko wytykam błędy. Zasugerował, że myję kible mając na celu obrażenie mnie (akurat nigdy się tym zawodowo nie zajmowałam, ale praca jak każda inna). Jednocześnie sam pracuje tylko fizycznie i to bez stałego zatrudnienia. Tutaj tematem są jego próby ubliżenia komuś (nie ważne komu), a nie zapotrzebowanie na różnego rodzaju siłę roboczą.

Gość gość
Widzę, że temat zamiast o zdjęciach to zszedł na wzajemne wyjazdy :)

moorland, ja soe odnioslam tylko do jednej, ostatniej, wypowiedzi pana bsa, i tylko do tej, bo przyznam szczerze, ze wczesniejszej waszej rozmowy nie czytalam, ale zafascynowala mnie mozliwosc obejzenia zdjec kafeteryjnych kafeteriuszy. ja tu zagladam juz od 10 lat, wiec wiel pyszczkow widzialam, ale wielu tez nie :)

taka pora :D a co do zdjęć to Maćka B. gdzieś było (nie wiem czy sam wstawiał, ale potwierdził, że jego).

"Moorland-Każda praca fizyczna jest pożyteczna, za to mało która praca umysłowa jest pożyteczna," X Gdyby nie ci pracownicy umysłowi, to nie rozwijałaby się konkurencja,a sam transport i logistyka przebiegałyby o wiele wolniej X " bo żyjemy w socjalizmie, a tam większość stanowisk pracy umysłowej jest zrobiona sztucznie i tworzono z rąk podatników," X Z pieniędzy (nie rąk ;) )podatników tworzy się jedynie miejsca pracy w zakładach państwowych wiec skończ już bajki pisać, chyba że uważaszże pracownicy umysłowi pracują tylko w urzędach państwowych, w takim razie gratuluje upośledzenia umysłowego ;) X " czyli ludzi pracy fizycznej. Jak by nie patrzeć, ja pochodzę z regionu poNiemieckiego, tu praca fizyczna nie hańbi, wręcz przeciwnie, tu się szanuje ludzi, którzy ciężko pracują fizycznie, inaczej niż w Polsce. Sami polacy śmieją się z pracy fizycznej i z rolników, wśród polaków modne jest słowo "jesteś wieśniakiem", które jest słowem obraźliwym." X Na zachodzie wieśniak rzucone pod czyimś adresem też nie dodaje tej osobie prestiżu, bo świadczy o braku obycia społecznego ze względu mieszkania na zad*piu X " Tu gdzie mieszkam to tylko gorole takich słów używają, z tym że gorol to podczłowiek, więc nikt tak się nimi nie przejmuje." X Podczłowiek to ktoś taki jak ty - czyli taki co uważa się za lepszego od innych bo jest mitycznym aryjczykiem,a przed takimi pownno się przecież ukłony bić i czerwone dywany rozwijać ;) X " Gdybyś była w Niemcach" X W NiemCZECH X " i zaczęła byś wyśmiewać pracowników fizycznych i rolników, to każdy uznał by cie za chorą psychicznie." X Pewnie dlatego,że na zachodzie rolnicy są inteligentniejsi od studentów co potwierdzają testy iq. X " Dlatego też Niemcy są potegą a polska gospodarka jest katastrofą," X Raczej dlatego,że połowa Niemiec nie należała do ZSRR i zachód miał realna mozliwość rozwoju dzięki planowi Marshalla ;) X " Niemcy za grosze kupują polskie produkty i z ogromny zyskiem je sprzedają, bo Niemcy wiedzą że kasa jest z pracy fizycznej i z ziemi, a polacy myślą że kasa jest z Unii Europejskiej i z kasy pańswa.." X Jedyny powód dla którego Niemcy kupują w Polsce jest polska waluta rozliczeniowa, która ma 4-krotnie niższą wartość jak Euro i to dlatego niemcowi bardziej opłaca się zamówić towar z Polski i z niego wytwarzać inny produkt. Gdyby Polska należała do stefy euro, to skończyłoby się masowe kupowanie produktów z Polski z racji nieopłacalności powyższego

Gość gość
Maciek B to wyglądał w tym sweterku jak kononowicz, natomiast chciałabym zobaczyć Zbereźnika bo krecą mnie panowie w gajerkach :D