Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora wpakowala faceta do puchy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny macie takie dylematy? Ja złozyłam ostatnio zeznania pod którymi sie podpisałalam,tylko dlatego ze mnie zaszantażowano.Polska policja bezczelnie zanotowało cos całkiem innego niz to co zeznałam.Bedę teraz walczyć z moim adwokatem o sprawiedliwość A że chca uj***ć mojego przyjaciela,stałam sie kozłem ofiarnym i kapusiem. Strasznie mi z tym zle...:(

Gość fgbvdfew21
a co sie stało, a eee nieładnie , policja zawsze przekręca na swoja korzysc ;D haha wiem z osobistego doświadczenie z pewnej sprawy

Gość gość
no moze nie tak do konca bo dostał zawiasy :) jesli to przyjaciel to powiedz prawde..kto i jak Cie zaszantazowal?.

Gość gość
policja mnie zaszantożowała! Zacznijmy od tego,że przesłuchali mnie rano w poniedziałek prawie 2 tyg.temu-byłam jesczcze pijana,nawet przy nich piłam drina. chodzilo o telefon,okazało się ze kradziony Tak mnie zamotali,straszyli,ze dostane zarzuty za wspoludzial,paserstwo,strace przez to prace... Przyjechali po telefon,a wypytywali np.gdzie mieszka ktos tam i tak np.. Pyt.oficera: -znasz xxx ja-znam z widzenia(pracowałam w barze 3 lata i znam setki osob z widzenia lub ze slyszenia) -oficer zanotował:znamy sie i lubimy,moge pokazac gdzie mieszka Generalnie wyciagneli ze mnie duzo. Bylam jeszcze tak pijana,ze az smiac mi sie chcialo z tej sytuacji. Moze unikne kary za fałszywe zeznania na podstawie art 233kk § 3 Mimo wszystko zle mi z sama soba