Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się nie stoczyć bez pracy i zmienić sposób myślenia

Polecane posty

Gość gość

w skrócie: nie mam pracy, traciłam ją wielokrotnie. Boję się, że w kolejnej pracy znów zostanę oszukana, wezmą mnie na kilka tygodni/miesięcy i zwolnią (czasami nawet mnie mamiono, jak to jestem potrzebna). Pomijam już sytuacje, gdy zwyczajnie się nade mną znęcano (nie chcę opisywać szczegółów, ale chodziło o dużą odpowiedzialność i traktowanie jak psa, bo nie miałam pleców a każdy miał). Boję się tego, że znów będę ofiarą. A pracować muszę.

Gość jakmęczyupa
jeśli ktoś z was jest zaprawiony w takich międzyludzkich rozgrywkach i wie, jak sobie radzić z wszawymi mendami w nowym miejscu pracy to docenię każdą opinię. Bo zawsze jak się przychodzi do pracy i otoczenie widzi, jak nasz traktuje przełożony to otoczenie z tego korzysta. A przecież nie dam po gębie komuś za to, że każdego dnia ostentacyjnie okazuje mi niechęć i łazi do szefowej obrabiać mi tylek

Gość jakmęczyupa
..nawet jutro. Dobranoc na razie. Zajrzę w dzień..:)

Gość ociec prac
istnieje teoria ze w pracy nie ma przyjaciol :classic_cool: ale ja uwazam ze to robienie sobie wody z mozgu na wlasne zyczenie

Gość gość
są są...tylko trzeba mieć wspólnego wroga, np.nowego pracownika, przeciw któremu się jednoczą. Najlepiej takiego, który jest na stanowisku, jakiego nikt by nie chciał albo takiego, o którym wiadomo, że i tak poleci w parę tygodni/miesięcy. W tym drugim przypadku każda biurwa zaprawiona w intrygach sobie poużywa, bo ma przyzwolenie szefostwa.