Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goterkkaaaaa

Co kupic od ubrania na jesien rzeby miec w czym chodzic

Polecane posty

Gość goterkkaaaaa

od zawsze mam problem z butami i kurtka. doradzi ktos.

Gość ja w lidlu kupuje kurtkę
a wlasciwie plaszczyk przeciwdeszczowy beda od poniedzialku i dokupie tez kurtke skorzaną a z butami to robie tak ze kupuje dobrej jakosci typu ecco na jesien mam trzewiki sznurowane skórzane i przeważnie chodzę w spodniach to mam leginsy dżinsowe a na górze golf no i skóra a jak pada to wlasnie cos takiego jak w lidlu bedzie zawsze mialam ale teraz kupie se nowe

Gość goterkkaaaaa
niewiem jakie buty. kurtkie w sumie juz mam. kupilam sobie. ale jakie buty. boje sie ze szybko sie zniszcza.

Gość ja to
nie smierdzuchy za100zl tykko porzadne kozaki jedne obcas drugie plaskie kazda kobieta powinna miec kortka sport plaszyk lekki i plaszcz na zime

Gość goterkkaaaaa
nie stac mnie na drogie buty. poz atym szkoda mi bo ja bardzo szybko niszcze buty.

Gość wojteczeekkee
a daje jakies linki do butow czy kurtek.

Gość gość
goterkkka Ja podobnie jak gość wyżej. Kurtka skórzana na cieplejsze dni, spodnie, baleriny lub inne półbuty. Na chłodniejsze kupiłam sobie parkę, ale taką nieprzemakalną i jakieś trzewiki właśnie muszę dokupić. Jesienią i zimą prawie zawsze chodzę w spodniach (nie ma problemu dopasobać ich z resztą ciuchów), koszulki, swetry.

Gość wojteczeekkee
mam taka kurtke tylko ze krotsza tez taki styl kolor podobny tylko ze zamek sie zepsul i w dobrym stanie jest,.

Gość wojteczeekkee
mam 2 pary balerin ale to nosze wisona bo jesienia jako mi za zimna w nich. musze miec cale stopy zakryte.

Gość goterkkaaaaa
mam tez skore ale krotka i za zimna mi. bo wieje po plecach.

Gość gość
goterka na cieplejsze dni możesz spokojnie tą kurtałkę założyć do dłuższego sweterka i obcisłych spodni. Myślałam o takich butach jak tu (niżej na stronie) http://www.groszki.pl/groszki/1,111695,12379001,House___buty_na_jesien.html Czarnych właśnie, ale bez żadnych zbędnych klamer, ewentualnie suwak, jedne brązowe już mam z zeszłego roku sznurowane.

Gość gość
Ten link co wkleiłam jakiś nie aktualny jest :O spróbuję z innej strony.

Gość goterkkaaaaa
mam takie co podalas w linku tylko ze granatowe. mialam tez wiazane bezowe walkery ale pekla mi podeszwa po 1 miesiacu i do smieci buty.

Gość goterkkaaaaa
mi bardzo podobaja sie takie wiazane botki nr.11 sa super. ale do jakies kurtki to nosic.???????? ze spodniamy czy bluzkami nie mam problemu. zawsze cos sie znajdzie.

Gość goterkkaaaaa
a na dzeszczowo pogode. gdzies widzialam takie fajne krotkie kalosze.troszke za kostke. co sadzicie o nich?

Gość gość
Powiem Ci że spokojnie do każdej, zarówno do płaszcza jak i takiej parki fajnie będzie wyglądać.

Gość gość
Jak wkleić tu link? Chciałam pokazać o jakich butkach ja myślę na jesień, ale wyświetla mi się, że 'treść została uznana za SPAM" i mój post z linkiem nie chce się dodać ;/

Gość gość
Ja za kaloszami nie przepadam :D nie trafiłam jeszcze na wygodne :( choć mam dwie pary, to zakładam tylko jak muszę gdzieś w ulewę iść, a tak to zakładam takie właśnie workery, na deszcz i chlapę się nawet nadają :D

Gość gość
Zrób w linku spację.

Gość goterkkaaaaa
to podaj strone. poszukam sobie. kupial sobie taka fajnakurtke w kolorze mietowym. taka do dlugosci tylka. i mysle nad butami. ta ala parke naprawie zamek.

Gość gość
Pewnie że napraw, ta kurtka nie wychodzi z mody od lat, jeszcze ci posłuży.

Gość goterkkaaaaa
ja juz ja mam jakies 6 lat. kupial ja w zwyklym sklepie za 100zł. i co roku w niej chodze. i wyglada jak nowa. a teraz wszsytko taki szajs.

Gość gość
No i jak ten link? Zrób spację na początku, między ''p'' a '':'' powinno ci wpuścić.

Gość gość
Niestety, nie mogę dodać tego linka. Eleganckie półbuty na jesień! Skóra nat. kolory 37 nie wiem czy to w Waszym stylu (tu pojawiają się nieco inne modele) ale ja się nad takimi zastanawiam. Co myślicie? Dodam, że jestem studentką, liczy się wygoda, więc obcasy odpadają. I takie kozaczki za kostkę niestety też, bo jestem niska, a takie butki bardzo skracają optycznie nogi :(

Gość gość
Nie napisałam, wpiszcie na allego Eleganckie półbuty na jesień! Skóra nat. kolory 37 i to te buty :)

Gość goterkkaaaaa
znalazlam nie za bardzo mi sie podobaja. bo jakies meskie.

Gość gość
kurczę ja też się waham.. niby mi się podobają, ale nie wiem. Z butami to zawsze najgorzej :D

Gość goterkkaaaaa
mogly by byc ale nie takie do kostki tylko wyzsze. ala saszki.