Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczy mnie już moje bogactwo Wszyscy wokół mnie to dwulicowe lizusy

Polecane posty

Gość gość
10? i to ma świadczyć o bogactwie? to każdy może tyle wysłać jednemu czy dwóm frajerom, po tysiaku to już lepiej

Gość gość
i tak nikt ci tutaj nie uwierzy bo to forum jest dla nieudaczników.

Gość gość od dychy
Dycha wystarczy by uwiarygodnić to co to pisze

Gość gość
zastanawia mnie to co by usiało sie stać abym po wygraniu miliona zaczął pisać na kafe i stwierdzam, że musiałbym być bardzo samotny.

Gość jacobs7v7v
ja tam ci wierze... Ale tysiaczka mozesz sypnac.... 21 9291 0001 0022 9632 3000 0010

Gość gość
taa milioner nie trzymałby kasy w SKOKu. :P

Gość gość
bo tak jest... pieniądze szczęścia nie dają :( kiedyś sam myślałem: ah tam jo, dajcie mi milion czy dwa to zobaczymy czy szczęścia nie dają, ale faktycznie nie dają. Nie uwierzy ten kto nie doświadczy... :( to wszystko jest sztuczne, nagle laski wszystkie zaczynają cie wielce "kochać" a shmatom chodzi tylko o jedno - o kase! to ma dać szczęscie? takie udawanie?

Gość gość od dychy
Samotny pewnie też pisał zresztą że laski nie może znaleźć

Gość gość
A co to Skok jest? normalnie podlega pod KNF, pod ministerstwo finansów, pod bankowy fundusz gwarancyjny, stara dobra firma z długoletnią tradycją i co najważniejsze oprocentowanie najatrakcyjniejsze na rynku. Co mam dla prestiżu lokate zakładać w takim ING czy PKO ? bo niby w czym są lepsze? bo na pewno nie w oprocentowaniu które mają niższe od skoków o nawet 2-3%

Gość jacobs7v7v
ja tam mysle ze daja.... Za pieniadze mozesz miec wszystko.... Nawet zdrowie,bo wtedy stac cie na najlepszego lekarza i nie musisz czekac nie wiadomo ile na wizyte.... A jak masz zdrowie to juz masz wszystko....

Gość gość
nono amber gold też dawał dobry % i jak tam przelewik ? pewnie nic nie doszło :P tak byś walnął sorbnetem ale pewnie nie ma tego w skoku :P

Gość gość
w niedziele przelew i tak nie dojdzie, ale wierze, że jutro z rana uśmiechnę się. bardzo by mi pomogły te pieniążki

Gość gość
autorze, to niesamowite, że wygrałeś i choć pieniądze szczęścia nie dają same w sobie to jednak mądrze zainwestowane dają zabezpieczenie. jeśli mogę Cię prosić prześlij mi proszę trochę grosza. z góry dziękuję. 12 1140 2004 0000 3102 7462 9893

Gość gość
Zarzucono mi ze mysle jak biedak, bo napisalam ze kupilabym sobie to co mi sie marzy. Oczywiscie ze nie wydalabym 8 mln w jeden dzien i nie wstawilabym do garazu ferrari i lamborghini. :D Nie marze o samochodach za miliony, jachtach i prywatnych wyspach. :P Moje marzenia sa bardzo przyziemne (jak na biedaka przystało). ;) Gdybym wygrala to chcialabym wymienic garderobe i uzupelnic kosmetyczke :D :D :D, otworzylabym kawiarnie z wlasnymi wypiekami i dobra kawa, kupilabym sobie mieszkanko w jakiejs ladnej dzielnicy i smarta fortwo, bo zawsze chciałam miec taki śmieszny samochodzik. :D Niestety nigdy nie wygram, bo nie gram w lotto i inne takie. :P Poza tym mam raczej pecha, a jedyna rzecza jaka wygralam w zyciu byly kocie języczki na loterii parafialnej. No coz niektorzy wygrywaja miliony, a inni musza sie zadowolic kocimi jezyczkami... :P

Gość gość
Aha już sie zleciały dziady proszalne. :D Pod kościół idzcie żabrac łazęgi, a nie d*pe zawracacie. :D :D

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
Masz głowę do interesów:) A nie masz takich myśli, kiedy np. widzisz różne prośby o pomoc dla chorych dzieci, że powinieneś im pomóc, bo jesli nie, to mogą umrzeć? Ja pewnie bym miała poczucie winy i takie nerwicowe myśli, że powinnam pomóc skoro mam możliwość. Też bym podała nr konta, ale widzę, że dużo ludzi już podało. No, chyba, że masz dziś gest i ochotę wspomóc bezrobotną (na stażu z pup wprawdzie), to mogę podać :D

Gość gość
Pieniądze już wysłałem i wcale nie ze SKOKu bo tam mam tylko i wyłącznie lokate, a kase taką "na codzień" Trzymam na koncie w PKO i mam dostęp przez neta iPKO, ale i tak tam nie trzymam głównej kasy tylko kilkanascie tysięcy bo mimo niby tylu zabezpieczeń kodów sms to i tak jakos bałbym sie trzymać na tym koncie większą kase. Reszte mam w Milennium bez dostępu do neta aha, jak ktoś słusznie zauwazył przelewy dziś nie dochodzą bo w końcu niedziela, ale już mam "zablokowane" te wysłane środki na koncie, pewnie jutro pójdą

Gość gość
bierz udział w kilku konkursach w miesiącu, w którymś na pewno wygrasz, ja w tym roku wygrałem tone węgla i kilka mniej wartościowych rzeczy. zawsze korzystam z konkursy-internetowe.eu jest tam spis wszystkich aktualnych konkursów

Gość gość
a nie chcesz sie dolozyc do mojego smarta fortwo? :D nakleje z tylu kartke z twoim nazwiskiem ze jestes wspolfundatorem, dobrym czlowiekiem i wpsomogles biedna sierote :D

Gość gość
moja kolezanka wygrala kiedys rower za 5 tys w jakims konkursie na wiersz :P po tym postanowilam brac udzial w tych wszystkich konkursach, ale po kilku dnaich mi sie znudzilo :P chyba jestem zbyt leniwa :D

Gość gość
jak dojdzie ta kasa to odezwę się do ciebie bo mam z***bisty pomysł na biznes tylko kaski brak :)

Gość gość
deszczowa piosenkaaaaaaaaa podaj numer konta :) Myślicie ze ja wszystko przeżeram i przehulam? ja żyje dość rozrzutnie, to fakt, samochód dużo pali, duży dom trzeba utrzymać, modny ciuch, kosmetyki eleganckie itp, jadam w restauracjach, choć sam lubie gotować więc częściej jem w domu, ale i tak i tak nie wydaje miesięcznie więcej niż 9-10tys a z samej lokaty mam prawie 5tys odsetek, a z dwóch firm kolejne kilkanaście-kilkudziesiąt tys/mc Pomagam jak mogę, i nawet tutaj jakiś czas temu pisałem, to nikt mi nie wierzył, pare osób tylko wierzyło bo faktycznie mieliśmy profil na fejsbooku naszej akcji, a chodziło o darmowe jedzenie dla bezdomnych/potrzebujących w Warszawie na dworcu. rozdawaliśmy wraz z fundacją którą sponsorowałem 1500 porcji grochówki do tego każdy dostał 2 bulki, ciepłą herbate, rogalika i 10zł do ręki, ogłaszałem to tutaj również na kafeteri, że jeśli ktoś jest potrzebujący to niech przyjdzie A i na dom dziecka dałem na wielkanoc 40tys zł no i wiele mniejszych "pomocy" ale co ja tam będe, przecież i tak nikt nie uwierzy :)

Tak w ogóle, to gratuluję i zazdroszczę, bo jesteś ustawiony do końca życia :) Co do kobiet, to ja na Twoim miejscu bym się ubierała schludnie, ale skromnie (bez szpanu ;) ) np.do klubu, gdzieś do ludzi. Jakie masz zainteresowania? Jeśli jesteś inteligentny, masz wiedzą ogólną, otwarty, można z Tobą na różne tematy podyskutować i potrafisz zadbać o siebie, to masz duże szanse na poznanie odpowiedniej kobiety, tylko się nie obnoś kasą. Ile masz lat?

Gość gość
Dziękuje Ci autorze :)

Gość gość
no dzięki za propozycję biznesu, ale ja akurat nie mam wolnych środków, lokata mi się skończy dopiero za 7mcy, a tak to za wiele nie mam na koncie Chciałem nawet tor kartingowy wybudować, milion z biedą by starczył, bo sama nitka toru to gdzieś 400tys wylanie asfaltem plus 2-3 ha ziemi, budynki, magazyn, gokarty, przy tym najlepiej jakiś bar zrobić i milion jak nic by pękł, ale nie wiem czy to się zwróci, nie wiadomo jakie wzięcie jest bo jednak jazda na gokartach tania nie jest od 140-200zł/godzine

Gość gość
mnie by sie przydala stowka :D odpalisz mi? :D :D

Gość gość
moze poszukaj kobiety w necie :P nie musisz od razu mowic ze jestes milionerem :D :D

Wysłałam nr wyżej Nie oczekuję, ale gdybyś miał ochotę, to dziękuję z całego ❤️ niech Bóg Ci wynagrodzi za to, że kogoś wspomogłeś choć nie musiałeś