Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczy mnie już moje bogactwo Wszyscy wokół mnie to dwulicowe lizusy

Polecane posty

Gość gość
a i mozesz kupic jakis tanszy uzywany samochod i nim podjezdzac po wybranke :P tak dla niepoznaki :D

Gość gość
No wiadomo że jak Mercem podjade to zaraz widzi że mam kasę, ubiór schludny, elegancki, ale nie interesuje mnie coś takiego żeby szpanować markami i kłuć w tym w oczy np. chodząc w butach nike, bluzach/koszulach puma, kurtkach reebok itp itd zeby wszyscy widzieli, takie szpanerstwo mnie nie kręci, wolę ubrania "no name" juz nawet myślałem zeby wyjechać na drugi koniec polski, wynająć kawalerke i żyć za 1500 udając ze niby pracuje jako kelner i jezdząc starym golfem za 5tys zł, ale co jakbym potem tej dziewczynie powiedział kim jestem naprawde? wtedy dopiero by mnie ostro zjechała i wcale bym sie nie zdziwił jakby kopnęła mnie w d*pe

Gość gość
ja bym chyba dostala zawalu jakby sie okazalo ze moj dobrze znany mi facet, pracujacy jako kelner i żyjacy skromnie w kawalerce z widokiem na ściane sasiedniego bloku spi na pieniadzach :D i tyle bym miała z życia :P

Gość MagdaKarolina
Byłabym wdzięczna gdybyś i mi wysłał jakieś pieniądze. Ale nigdy nawet nie trzymałam tysiaka w ręku (tak tylko dla siebie) więc nie będę podawała tu numeru konta. Wiem że to bez sensu bo wszystko wydam na głupoty. Ale jeżeli na prawdę wysyłasz tutaj ludziom pieniądze to musisz być wielki.

Gość gość
akurat w mój biznes nie potrzeba wiele jakieś 50 tyś, zatrudniasz ludzi na prowizję więc nie masz kosztów, ale ktoś to musi prowadzić, a kasa z tego bardzo dobra, a mnie nawet nie stać na zusy na początek :P

Gość gosc od dychy
Kup jakies autko max za 30 tysi, wynamij mieszkanie, ubierz sie normalnie z gustem bez szpanu i dawaj w miasto pokaż że jestes zaradny a nie kasiasty. Moze w necie spróbuj? Nie jest tamiemnicą ze laski lubią zaradnych facetów, bo żadna się nie che męczyc z takim co zarabia 1500zł

Gość gość
chesz miec chooju piekne laski a sam paskudnik jestes?? tak samo laski maja prawo ciebie wykorzystywac, chcesz plastiki to masz za kase

Gość MagdaKarolina
To nie prawda, że laski nie chcą kogoś kto zarabia 1500 zł. Znam dużo takich szczęśliwych par. Nie wiem w jakim środowisku się obracacie ale współczuje, że tylko takie dziewczyny spotykacie na swojej drodze.

Gość gość
czemu jestem paskudnik? może jaśniej?

Gość gość
moj facet moglby zarabiac nawet i tysiaka pod warunkiem z e bylby wierny i kochający. Ja całe życie jestem bez kasy więc luksusy mnie nie ciągną

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
Autorze, nie analizuj za dużo, jeśli jestes wierzący, to zaufaj Sile Wyższej i swojemu Aniołowi Stróżowi, że będą Cię prowadzić dobrą drogą, żyj tu i teraz. Polecam ksiązki i filmiki Kate Byron, są na youtube, mi to pomaga żyć, a mam nerwicę i depresję, staram się robić małe kroczki do przodu. Zamiast się cieszyć, to Ty się martwisz a życie ucieka.

Gość gość
mialam Cie prosic o przeslanie jakiejs kwoty, ale tak pomyslalam nad swoimi najpilniejszymi potrzebami i doszlam do wniosku, ze sa one czysto konsumpcyjne (ubrania i zakwaszajace kosmetyki do wlosow :D), a o pieniadze na takie p*****ly, ktore rownie dobrze moge kupic za miesiac wstyd prosić :P przygotowuje sie tez do zalozenia aparatu na zeby, ale za to zaplaci pewnie moj ojciec, wiec chyba niczego mi nie brakuje :P

Gość gość
MagdaKarolina bo jak oni marzą o sztucznych lalkach to neisetty ale na takie trzeba mieć dużo kasy. jeczą , że kobiety sa materialistkami a nie szukają takich porządnych mądrych zwykłych kobiet

Gość dLOLb
Gratuluje wygranej jeśli to prawda, w co nie chce mi się wierzyć -_-'

Gość gość
Az nie wierze, ze obcym ludziom kase wysylasz... W sumie nic mnie w tych czasach nie zdziwi. Ale wiesz, chcialam kupić sobie feromony bo sporo o nich czytalam, a prace mam z ludzmi i chcialam zrobic cos by przyciagac ich do siebie. Niestety nie mam na obecna chwile 130 zl na te perfumki:/

Gość gość
koorwa a gdzie napisal ze marzy o sztucznej lalce? :O

*Katie Byron

Gość gość
Gosciu o 12:41. Ja tez mam problemy, nie mam odwagi prosic nikogo. A potrzebuje... Wstyd pisac. Aparatow sluchowych:/ jeden po 4 tys. Dofinansowanie to 500 zl i wsio. Skad mam wziac reszte? Ech chyba na raty musze brac.

Gość gosc od dychy
"Znam dużo takich szczęśliwych par" taaa duzo? chyba takie po 20 lat którzy jeszcze nie wiedzą ze samą miłoscią sie nie najesz, nie ubierzesz i na wakacje nie pojedziesz

Gość gość
koorwa a jak inaczej wytłumaczyć to ze znaleźć nikogo nie umie ? Ja lalka nie jestem i nie lecę na kasę i na pewno jest wiele takich jak ja. Suma sumarum facet oglada się za samymi materialistkami , lalkami, wyploszami

Gość gość
wyslesz mi 110 zl na koferencje naukowa? :D co prawda odbedzie sie dopiero w kwietniu, ale wiem ze bedzie tak jak w tym roku, ze nie odloze kasy (jestem studentka :() i nigdzie nie pojade :O

Gość gość
ja nie mogę, jakie żebraki, nie wstyd wam? ja jestem gola i wesoła ale nie żebrzę i żebrać nie bedę

Gość gość
Ale skad ma miec pewnosc, ze lecisz na niego, a nie na jego kase? :O Przeciez jak laska wie o tym ze facet ma na koncie miliony to nie wiadomo do konca czy motywy jej dzialan sa szlachetne i czy nie s*******i z predkoscia swiatla jak tylko powinie mu sie noga. :O Po oczach nie widac ktora jest szlachetna a ktora to pazerne szmacisko. :O I ja tez znam mnostwo par w ktorym facet zarabia minimum, a mimo to sa ze soba szczesliwe. :)

Gość gośćM
gość z 12 : 11 to ja. jestem pod wrażeniem tego co napisałeś, cieszy to, że wygrana nie zamknęła Cię na innych /grochówka na dworcu, Dom Dziecka i inne /. często zdarza się tak, że kto nagle staje się bogaty odwraca się od swojego środowiska, nie zauważa potrzeb innych tylko i myśli tylko o sobie. widzę, że jesteś wartościowym człowiekiem i życzę Tobie wszystkiego najlepszego. pozdrawiam. :)

Gość gość
dlatego szukam porządnej zwykłej dziewczyny. powiem więcej, byłbym ogromnie szczęśliwy mając pospolitą szarą myszkę, której kasa nie interesuje, tylko miłość, rodzina...a nie jakąś wypindrzoną lampucere której tylko kasa i szpanerka we łbie

Gość gość
teraz widać jacy to polacy są biedni, a jak sie zakłada temat "ile zarabiasz" to każdy pisze że minimum 5 tysi :P

To może przestań szukać, czasem to najlepszy sposób, naucz się żyć szczęśliwie sam ze sobą najpierw, bo szukanie szczęścia "na zewnątrz" jest zgubne. No i nie rozmyślaj za dużo, mnie to wpędziło w chorobę.

Gość prawiczek_pospolity
echh ale ci zazdroszcze(jeżeli to prawda co piszesz) ja mam 28 lat i jestem sam i mam takie marzenie aby nazbierać na przeszczep włosów, przez to, że łysieje nigdy nie miałem kobiety :(

Gość gosc od dychy
do prawiczek_pospolity autorze daj temu kolesiowi na psychologa bo Tobie nie przeszczep potrzebny a psycholog

Gość gość
Bo to jest tak że mając kase faktycznie możesz iść na zakupy, możesz śmigać gokartami (a bardzo lubie motorsport), możesz radjówką nawet a amatorskich rajdach śmigać, możesz jeździć, zwiedzać, jeżdzić na rajdy, na wyścigi Formuły 1, możesz latać samolotami, możesz kupować najnowocześniejsze gadzety, super laptopy, smartfony, tablety, to faktycznie daje jakieś szczęście/satysfakcje ale jednak wieczorem jak siedzisz w tej pustej chałupie sam albo w pokoju hotelowym to jednak nachodzą te myśli o samotność, ze jednak chciałoby się mieć kogoś przy sobie, jakąś jedyną na całe życie... i tego uczucia, tych myśli się nie da odrzucić, fakt że właśnie zyjąc szybko, jezdząc po torze gokartami, nie ma czasu na myślenie o samotności o kobiecie, wtedy jest czas na zabawe i tym się jarasz, ale tak jak mówie nie da się żyć ciągle w takim tempie, ciągle coś robić przez 24/dobe, zawsze się znajdzie, każdego dnia taka chwila ze jednak się myśli...