Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czasem nie warto pomagac

Polecane posty

Gość gość

W domu sasiadow,2,3razy w tyg jest awantura,krzyki,wyzwiska,i chyba nawet bicie.Facet(nadmuchany,lysy kinkong)podobno bierze narkotyki i do tego alkohol.Pewnego dnia zaoferowalam pomoc,ze jesli sie boi,ma przyjsc,zadzwonimy po policje i draba zabiora,bo slysze,ze sie zle dzieje.Ona na mnie z pyskiem,ze mam swoj ryj wpychac w swoje gowno,no i mi szczena opadala..i badz tu czlowieku wrazliwy na krzywde:-o

Gość gość
pilnuj swojego koryta bo jeszcze ci ryja obiją albo twoim domownikom.

Gość gość
mimo wszystko pomagać trzeba w tym wypadku Twoja pomoc została odrzucona a w innym być może przyjęta będzie z wdzięcznoscią

Gość gość
prowo 0/10 🖐️ 🖐️

Gość gość
zawsze mnie uczono,ze trzeba byc wrazliwym na krzywde

Gość gość
warto, natomiast to niestety nie jest takie proste Bardzo często jest tak,ze ofiara przemocy nawet jeśli przystaje na pomoc potem sie rozmysla ,bo np: sie boi, bo chce poczekać, bo sie poprawiło.. :) Żal dzieci tylko i tu co by sie nie okazało warto interweniować

Gość gość
dzieci nie ma na stale,sa na week i to nie zawsze

Gość gość
do takich kutew co to siedza z lysymi bandziorami nie warto reki wyciagac bo to glupie i puste i bedzie sie trzymalo takieog leszcza z powodu kasy i oczywiscie poaszenia sie

Gość babka z piasku
Taka kobieta musi sama chcieć sobie pomóc, innej drogi nie ma. Jedna po pierwszym siniaku szuka pomocy, a druga będzie lojalna nawet jeśli facet miałby ją zatłuc na śmierć. Sam fakt, że dzieci są mniej ważne niż facet, pewnie im odebrali, a ona nic sobie z tego nie robi, bo facet najważniejszy. To współuzależnienie, czyli coś z czego nie da się wyciągnąć, jeśli współuzależniona sama nie będzie chcieć.

Gość gość
tyle,ze ja raczej nigdy nie widzialam siniakow na twarzy,chyba ze leje w niewidoczne miejsca.