Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że kobiety które chodzą na fitness uprawiają sport są agresywne

Polecane posty

Gość gość

naładowane testosteronem, adrenaliną, zachowują sie jak faceci...bo powszechnie wiadomo, że sport podnosi poziom tesosteronu (i innych hormonow) zapytajcie sportowcow i pakerów na forum sfd... u kobiet dziala to tak samo, potem chodza takie babochłopy i domagają się wulgarnego seksu w krzakach a potem rodzą transwestytow, gejów albo agresorów

Gość gość
kobiety są dziś straszne. wulgarne i agresywne, że masakra. W wakacje nie raz widziałem jak matka do swojego dziecka mówi " zamknij się w końcu bo już mnie w*******z i zaraz ci p*********le" no masakra jakaś. inna niedaleko mnie mieszka ciągle krzyczy na dziecko a wręcz się wydziera. Bezdzietne kobiety nie lepsze jak coś im nie pasuje to od razu "s********j" albo w*********j" i to chyba nie tylko te uprawiające sport ale to raczej zmiana pokoleniowa.

Gość gość
gość - widze to samo. Mam za blokiem duzy plac zabaw, gdy jest cieplo przychodzi masa matek z dziecmi, slysze wszystko przez okno :O - Dominik chodz tu !! Dominik !! a potem klaps w d*pe i drze na niego morde ''Cholera jasna jak ci zaraz wp*****le to nie usiądziesz'' To tylko jeden z przykladow...Młode matki 20-30 lat. Zauwazylem, ze malolaty tez stały sie straszne wulgarne, idzie grupka chłopakow 8-12 lat i non stop słychac: suka, szmata, k***a, d****a, s******l, s********j, huj, cwel Od razu uprzedzam, ze nie mieszkam w miejscu zamieszkalym przez patologie. Tam sie dzieją gorsze rzeczy

Fakt młode pokolenie jest wulgarniejsze i agresywniejsze niż np moje . Kobiety i dziewczęta też ale fitness naprawdę nie ma nic do tego .