Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewolnikmax

niewolnik praca i sluzba real

Polecane posty

Gość niewolnikmax

Witam mam na imię Wojtek miło mi... 180 cm 85 kg atrakcyjny ciemny brunet ... szukam Pań , Dziewczyn które są zainteresowane w realu posiadaniem niewolnika parobka. Do pracy harowania służby. Wykonywania poleceń rozkazów i tresowania go pod wasze widzimisię . By sprostować kilka spraw ..... Mieszkam na Śląsku godzę się na każde warunki, jako sługa Pań dojadę w każde miejsce na służbę bez problemu jednak jeśli miał bym służyć komuś kto mieszka w innej części Polski w grę wchodzi tylko służba na stałe ... mogę żyć nawet w piwnicy lub na strychu pracując i służąc zainteresowanym Paniom , jeśli jednak zainteresowane osoby mieszkają w mej okolicy mogę stać się zabawką i na wezwanie dojechać ..... Jednak dojazdy w dalsze części Polski na t.zwane wezwanie nie maja sensu dlatego piszę o stałej służbie 24 godzin na 7 dni w tygodniu ..... Na co się godzę-- ... w grę wchodzi wszystko praca po xx godzin na dobę oddawanie pieniędzy Pani lub Panią w całości , sprzątanie, usługiwanie, wykonywanie poleceń, służba na imprezach jak i wynajmowanie mnie za pieniądze innym, tresowanie bez granic pod widzimisie Pani. Proszę o przemyślane decyzję i konkretne odp na nr kontaktowy _788 496 723 lub czarny84slave@wp.pl ... ps nie posiadam granic przy czym jestem bardzo pracowity i wytrzymały pozdrawiam ........

Gość niewolnikmax
zapraszam do zapoznania sie z tematem

Gość niewolnikmax
????? jest ktos z zainteresowanych?