Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssserer

odnosnie faceta

Polecane posty

Gość ssssserer

jesli facet pisze ze musi lecieć i zyczy powodzenia w nauce która się będzie ciągnać 2 lata tzn że się wiecej nie odezwie??

Gość gość
jakieś dziwne te życzenia :) ale może odezwie się jednak wcześniej niż za 2 lata :) Ty go znasz nie my

Gość ssssserer
no własnie chodzi o to że nie znam :( poznałam go nie dawno no i napisałam pierwsza do niego, odpisał, był mily ale na koniec napisał coś takiego jak napisałam. No i się zastanawiam czy sie odezwie. Samej mi głupio, nie bedę się narzucac.

Gość ssssserer
jesteście?

Gość szuszne
moim zdaniem nie, sama kiedyś byłam w sytuacji, gdzie odezwałam się do faceta pierwsza, niby świetnie nam się gadało przez parę godzin, po czym rzucił mi tekst: "ja spadam, więc życzę żebyś skończyła te studia." więcej nie napisał :o

Gość ssssserer
ehhhh a tak mi sie on spodobał;/

Gość szuszne
zawsze możesz się jeszcze do niego odezwać, ja tego nie zrobiłam i żałuję, bo do dzisiaj się zastanawiam czy może to on się czasem nie chciał narzucać, więc nie pisał. ogólnie mam mnóstwo wątpliwości co do tego i gdyby dzisiaj się to działo to z wiedzą, którą posiadam zrobiłabym ruch po raz kolejny, ale byłby to ostatni. jak nie masz nic do stracenia to zaryzykuj, jeśli się odezwiesz i faktycznie odczujesz, że się narzucasz albo Ci nie odpiszę to raczej wszystko będzie jasne ;)

Gość szuszne
odpisze*, mam jakieś uwielbienie do kreseczek ostatnio :P

Gość ssssserer
niby tak, ale zawsze to żyłam w przekonaniu że to facet powinien sie pierwszy odzywać. Ale w zasadzie lepiej się odezwac, niż żałować ze się tak wcześnie poddałam.

Gość szuszne
ja też żyję takim przekonaniem, ale doświadczenie mnie uczy, że nie każdy ma jaja na to, żeby się odzywać. nie warto polegać na tej zasadzie, przynajmniej nie w tych czasach.

Gość ssssserer
szuszne a mogę spytać ile masz lat?

Gość szuszne
24, a moje wyrzuty sumienia, że się do faceta nie odezwałam trwają już 2 lata, więc nie popełniaj mojego błędu :D

Gość gość
heh jeśli sam się nie odezwie to napisze do niego ale może za jakis tydz :)